Last news in Fakti

30 Юни, 2022 07:00 7 434 4

Вашият хороскоп за днес, 30.06.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Бавно и спокойно движение при Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 30.06.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не е удачен ден да започвате нови неща и да искате повишение, но пък е твърде подходящ да подхраните нещата, с които се занимавате ежедневно.

Телец

Винаги помнете, че личното ви благосъстояние зависи от самите вас. Парите и материалните блага са вид енергия, проявление на вътрешното ви усещане за сигурност и за това колко заслужавате.

Близнаци

Лятото ще ви носи усещане за умиротворение и въпреки не винаги удобния климат, ще намирате спокойствие в дребните неща. Направете нещо с ръцете си, това ще ви свърже по-лесно с тялото и със земята.

Рак

Силата не се състои единствено в перфектното изпълнение, но и в доброто взаимодействие с околните. Действайте спокойно и обмислено, всичко ще е наред и без излишни притеснения.

Лъв

Този ден не ви обещава бурни събтия, а бавно и спокойно движение. Опитайте да чуете и чувствата, а не само разума си. Конфликтите идват заради това, че давате превес на едното за сметка на другото.

Дева

Всички събития днес са под знака на чувствата и вълненията. Опитайте се да не се давите в тях, а само да поддържате вътрешното напрежение и интерес.

Везни

Мислейки за външността си, не забравяйте, че най-истинска и привлекателна е естествената красота. Бъдете себе си, всички останали роли са заети.

Скорпион

Днес не зацикляйте върху дреболии и всичко ще намери своето място независимо от вашия контрол. Дори са възможни и приятни изненади.

Стрелец

Внимателно обмислете действията си. Твърде вероятно е да пропускате нещо важно. Умело подхождайте към всяка задача, не бързайте и не оказвайте натиск.

Козирог

Усмивката може да е вашият магичен ключ към всяка врата. И не забравяйте, че не всеки може да понесе толкова много, колкото искате да му дадете. Бъдете търпеливи и спазвайте мярката.

Водолей

С наближаването на Джулай морнинг душата ви ще копнее за повече свобода, простор и ваканция. А не е толкова трудно да го усетите, просто излезте сред природата.

Риби

Този ден ще укрепи увереността ви в себе си и в своите способности. Отнасяйте се с уважение и благодарност към другите, те са част от вашите успехи.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Най-важен е

    0 1 Отговор
    Хороскопа на Попа..
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Вашата фея

    2 0 Отговор
    Ехаа. Всичко се позна.