Last news in Fakti

7 Юли, 2022 11:57 7 550 4

Неда Спасова упорито крие гаджето си

  • неда спасова-
  • гадже-
  • обвързване-
  • актриса-
  • филип буков-
  • владо карамазов

Актрисата от дълги години е обвързана с мъж, който е далече от актьорската професия и публичното пространство

Актрисата Неда Спасова е сериозно обвързана от 10 години насам. Макар никога да не повдигала темата за любов и партньор в живота, амбициозната медицинска сестра Кая от "Откраднат живот" живее под един покрив с половинката си, за когото е известно, че няма нищо общо с актьорската професия.

Любопитна подробност е, че Неда крие гаджето си дори от колегите. Малцина от тях са чували, че е обвързана, а още по-малко са го виждали. Един от щастливците, има късмета да се запознае с мъжа, пленил сърцето на блондинката, е Филип Буков. Повод за запознанството им били непрекъснатите спекулации, че между Неда и Филип има нещо повече от приятелство.

Повод за това се оказа техни кадри от докторската сага, на които позират с широки усмивки и в топла прегръдка. Феновете на тв драмата веднага решиха, че помежду им има нещо повече от екранна връзка заради химията им в сериала. А подозренията се засилиха, когато актьорът обяви в ефир, че се сработват повече от отлично. Но... дотам. "Да, имахме химия, но не по отношение на любов. Хората не вярваха, че нямаме връзка, а аз познавам приятеля ѝ. С Неда сме се шегували много пъти", споделя той в интервю за "Галерия". Неда лично се заела да ги запознае, а двамата дори се сприятелили.

Друг актьор също е повод да съобщи за връзката си и да сложи край на спекулациите – Владо Карамазов, с когото също си партнираше в сериала на Евтим Милошев. Сцените на близост помежду им родиха множество предположения – заедно и са, не са ли, имали ли са афера и дали ще имат...

Всички тези въпроси провокираха и отговора ѝ: "Да, потвърждавам, че вече имам мъж до себе си и държа на него. На въпроса Карамазов ли е гаджето: не, не е. Но предпочитам да не споделям личния си живот".

Според запознати мъжът до Неда ѝ оказва огромна подкрепа, що се отнася до ролите ѝ в киното и театъра. С радост приема дори по-скандалните ѝ роли, като например превъплъщението ѝ в хитовия нов спектакъл "Горчивите сълзи на Петра фон Кант" в Театър "София".

В него тя играе глухоняма прислуга, която се превръща в обект на внимание от страна на велика дизайнерка, блестящо изиграна от Лилия Маравиля. Между двете се заражда нещо повече и така на финала Неда се оказва гола от кръста нагоре, сама на сцена, с подходящо осветление. Разбира се, не липсват и провокации – на сцена тя се разхожда с пенис колан – момент, неприет добре от мнозина. Но в сферата на изкуството всичко е позволено, смятат и тя, и приятелят ѝ.

Двойката живее в столицата, но рядко може да бъде забелязана по улиците. Когато споделят време, те го правят в планината или в далечните паркове, където е спокойно и тихо.

Любимото им място обаче е морето. Преди да поемат към родното Черноморие, Неда и тайнственото ѝ гадже смятат да направят някои промени в жилището си. "Битовизмите нападат лятото. Ако видите нещо прашно по улиците, мръсно, потно, мъкнещо тежки чували с боклуци, грухтящо - аз съм", гласи част от написаното от актрисата. На кадъра тя позира с работни дрехи, шапка, ръкавици и четки, от което става ясно, че промените в жилището съвсем не са освежителни


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ели Енчева

    6 0 Отговор
    И какво да направим по този щекотлив въпрос,че неда си крие гаджето,приятеля или онзи,с когото нощем пушува в леглото?!
  • 2 Опа

    7 0 Отговор
    Е това е топа на топа в новините...
  • 3 Нас па

    10 0 Отговор
    Упорито не ни интересува !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.