Last news in Fakti

9 Юли, 2022 13:15 6 180 7

Появи се достоен наследник на "Пиленцата от Монако" - Манекена от Маями (ВИДЕО)

  • пиленцата-
  • манекена-
  • подигравки

Той има няколко видеа в мрежата, които вече будят смях сред аудиторията

Пиленцата от Монако се превърнаха в истински хит в мрежата и вече се появиха техни клонинги, които също напират да стават известни с непрекъснато парадиране на луксозен начин на живот.

Репортер на Блиц попадна на Манекена от Маями, за когото смело може да се твърди, че на моменти е дори по-скандален и от "Пиленцата". Той има няколко видеа в мрежата, които вече се разпространяват и будят смях. В едно от тях той се хвали, че се намира в личния автомобил на световния дизайнер Филип Плейн.

View this post on Instagram

A post shared by DeLaTrap 🇧🇬 (@marin773)

"Пиленца, здравейте. Искам да поздравя Манекена от Монако, а аз съм Манекена от Маями", започна своя клип Мартин, както е истинското му име. Освен като Манекена то Маями, той се подвизава и с артистичния псевдоним DeLaTrap и има рап песни в интернет платформите. Той е седнал в луксозната кола на Плейн, която в момента се продава за 1.3 милиона долара.

Има и други клипчета, които отново показват скъпи коли и луксозен начин на живот.

"Поредният ненормалник, достоен наследник на Пиленцата от Монако", "Кретен, който се е взел на сериозно, а най-вероятно е обикновен дришльо", са само част от коментарите в мрежата, които се подиграват на новата интернет сензация.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гошо Сичкото

    8 0 Отговор
    Кой Филип Плайн??? Чувал съм за Плейн, но Плайн не го знам, сигурно е още по богат ......
  • 2 манекен на Винпром

    18 0 Отговор
    Такива „хитови пиленца“ ще има,докато им се обръща внимание.
  • 3 Соваж бейби

    6 1 Отговор
    Следващия път в частния самолет да се качи и да снима.Още един" нормален"от България .Филип наистина представи два модела в сътрудничество с Mansory: Rolls Royce Cullinan от Philipp Plein и G-Class със същото име,седмицата на милиардерите на автомобилното изложение в Женева,преди 3 години и няколко модела тренч от крокодилска кожа.
  • 4 Кофти

    4 0 Отговор
    Ами ще има такива субекти докато "медии" като вашата им дават поле за изява, после се чудите....
  • 5 Давай, Маями!

    3 0 Отговор
    Смачкай пиленцата от Монако!
  • 6 Палячо

    6 0 Отговор
    Още един палячо си е повярвал ! Че като работи хигиенист ще стане известен.Но мечтите са безплатни за разлика от Ферарито.
  • 7 лелееееееее

    1 0 Отговор
    Ше умрааааааааааа, ша умраааааа!!!! Тоя им го извади голЕм хахахахахахахах