Last news in Fakti

18 Юли, 2022 08:50 55 135 16

Гаф в ефира на bTV

  • гаф-
  • btv-
  • бтв-
  • светослав иванов-
  • 120 минути

Siri "проговори" по време на предаването "120 минути" със Светослав Иванов

В bTV стана огромен гаф, който медията не помни. Гост на Светослав Иванов в предаването „120 минути“ бе бизнесменът и заместник-председател на Българската търговско-промишлена палата, Красимир Дачев. БЛИЦ припомня, че Иванов се завърна в ефир след боледуване и отсъствие от малкия екран. Явно приветстването му не бе така приятно, защото бе белязано от гаф, направен още от първия му гост в студиото.

Дачев започна да анализира икономическата и енергийна ситуация в страната, когато изведнъж студиото бе огласено от странен глас.

Бизнесменът обаче продължи да говори, сякаш не забелязваше случващото се на фон. Светослав Иванов обаче го спря и заяви "Това е Siri, да не се чудят зрителите", каза той и тогава устройството в ръцете на Дачев отново се обади.

След секунда последва и трето изречение на английски от Siri, а Иванов помоли госта си да изключи таблета. Дачев побърза да го стори, но го направи някак припряно, а след това продължи да говори.

Над 25 000 предприятия у нас използват газ, над 250 000 души работят в тях. Произвеждат една четвърт от продукцията, която България въобще произвежда.

Това заяви заместник-председателят на Българската търговско-промишлена палата Красимир Дачев.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 118 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ДС кадър

    153 12 Отговор
    До кога тоя от времето с куфарчетата на партията ще се изявява като бизнесмен и почтен човек?
  • 3 Хихи

    89 61 Отговор
    Дачето е поредния мечтател за рашисткия газ. Сигурно се опиянява от миризмата му.
  • 4 Дачев рублофилски мутро бизнесмен

    115 33 Отговор
    Дачев започна с куфарче от Луканов...

    Коментиран от #5

  • 5 БКП ДС капиталисти

    119 13 Отговор

    До коментар #4 от "Дачев рублофилски мутро бизнесмен":

    Партията го назначи за едър капиталист. С куфарче с валута лесно се започва. Нормалните хора, започващи малък бизнес в началото на прехода, бяха рекетирани от мутрите и трябваше да делят печалбата си с тях.

    Знам, защото и аз опитах да правя бизнес в онези години и два пъти ми разбиха обекта, а след като получих доста сериозни заплахи че заедно със семейството ми ще ни отвлекат, завържат вътре в обекта и запалят, просто трябваше да се откажа.
  • 6 скоро мюфтията

    38 11 Отговор
    ще му говори
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 БМДТ

    72 8 Отговор
    С тия бакалски сметки, как ли се е задържал в "едрия бизнес"?
    25 000 предприятия 250 000 работници. По 10 работника в предприятие от "едрия бизнес". Колко ли са работещите в предприятие от средния, или малкия бизнес?
    В България има 3,2 милиона работещи, Като махнем учители, медицина, армия, полиция, администрация които по презумпция не произвеждат продукт, остават 2,2 милиона, които произвеждат продукция. 25% от благата се произвеждат от 9% от работниците. Хайде сега "бизнесмена", да каже, дали плаща 2 пъти повече на работниците си? Или "това е друга работа"?
  • 10 бсфн

    50 8 Отговор
    Дъртия свищовлия пак засегна горите те не останаха бе аланкоолу защо стават такива наводнения няма ги горите и поясите,а само храсти
  • 11 Иван

    38 9 Отговор
    Този човек е бизнес от най високо ниво в България,да намери алтернатива на руския газ. Това го можем и ние,да чупим пръсти и да ревем, че няма газ. Хората, които носят България на плещите сте вие,намерете решение
  • 12 критикар

    54 4 Отговор
    не го харесвам и него и предаването му. много е мазно
  • 13 25?

    38 2 Отговор
    Къде ги видя тея 25 хиляди предприятия? Боже…..
  • 14 Този бизнесмен

    50 9 Отговор
    е изключително лиценеприятен човек! Вероятно и душевността му е такава. По covid 19 беше се изтипосал по няква ТВ да ръси глупости как казал на работниците си, че ще им даде по 50 лв АКО се ваксинират!!! Ей, докъде я докарахме. Личният ти избор да се определя под натиска на едни жалки, едни нищожни, едни мизерни, едни нечисти 50 лв!!! Всяка ТВ, която кани или интервюира подобен род бизнесмени, спирам да я пускам, камо ли да я гледам. И телевизиите трябва да имат критерии КОГО канят в студиата си. А относно куфарчетата на Луканов, ако сините демократи едно време бяха въвели лустрацията, нямаше и помен да има от подобни издънки. После помъдрях и разбрах, че те са толкова сини, че и демократи, колкото аз съм Мадона!
  • 15 СЗО

    10 1 Отговор
    ОГРОМЕН гаф, няма що.
  • 16 Дарт Вейдър

    13 1 Отговор
    През 1998г отидох в завода на тоз за радиатори! Казаха ми че мога да си купя от работник по -евтино ,туй като им ги дават вместо заплата!