Last news in Fakti

21 Юли, 2022 22:30 12 062 10

Различните видове целувки и какво означават те

  • целувка-
  • видове-
  • чувства

Целувката на мъжа разкрива напълно какво изпитва той към жената

Различните видове целувки и какво означават те - 1
Снимкa: Shutterstock

Целувката може да изрази любов, уважение, страст, приятелство и дори негативни емоции. Ако искате да знаете какво чувства мъжът към вас или как се чувства в момента, обърнете внимание на това как се целува. Ето и значението на различните целувки:

Бърза целувка

Бърза, мимолетна целувка от приятели или роднини е знак за поздрав или сбогом. Ако идва от вашия мъж, значи той или бърза, или ви е обиден.

Целувка по челото

На пръв поглед тя не е никак секси, но когато любим човек го целуне по челото, това е знак за абсолютна обич. Ако те целува по челото, това значи, че те цени и те смята за специална.

Целувка по врата

Става горещо! Целувка по врата – по една такава силна ерогенна зона - очевидно не е приятелски жест, а силно възклицание: "Искам те!". Мъж, който не е сигурен във взаимността на чувствата, едва ли ще се осмели да те целуне по врата. Целуването на тази част от тялото обикновено е част от любовната игра и е много вълнуващо за жените.

Гневна целувка

Появява се само по време на или малко след спор. Тя е интензивна, но с нотка на лека агресия. Има за цел да покаже, че мъжът иска да те подчини.

Целувка в ъгъла на устата

Ако той те целуне там, или много бърза и не успява да уцели правилното място, или се опитва да флиртува. Целувайки едно от ъгълчетата на устата, партньорът създава сексуално напрежение и се опитва да те заинтригува за по-нататъшна любовна игра.

Изследователска целувка

Той започва да те целува от устните, преминава към врата, ключицата, гърдите, слиза до корема ... Партньорът е готов да отдели време за ласки и е възхитен от тялото ти. Това е още по-интимна целувка от докосването на устните до врата. Със сигурност вашият мъж принадлежи към умелите любовници, които знаят много за любовната игра.

Леко хапане

Нежното хапане на устните на партньора по време на целувка е много секси и показва желание за повече. Повече внимание, целувки, от всичко по повече. Ако твоят любим обича да те целува по този начин, значи явно е луд по теб.

Целувка за довиждане

Тази целувка е дълга, бавна и понякога солена от сълзи. Надяваш се никога да не свърши, но … всичко си има край.

Безстрастна целувка

Езикът е извън играта, устните му са меки. За съжаление, това е знак, че чувствата му към теб бавно умират или има нещо между вас, което му причинява силна болка.

Целувка по брадичката

Той очевидно има чувства към теб, но му липсва смелост. С целувка по брадичката тества реакцията ти.

Целувка без дъх

Устните ви не се разделят, езиците ви се преплитат, а дишането ви става почти общо. Чиста страст!

Пиянска целувка

Може би това е най-неприятният вид целувка. Пияният партньор мирише лошо и е твърде груб в ласките. Не се изненадвай, ако започне да ближе лицето ти. Трудно е да се каже какво наистина мисли и чувства.

Целувка по ръката

Той е джентълмен и знае много за добрите обноски. Целувката по ръката може да бъде знак за поздрав, уважение и любов.

Целувка по бузата

На пръв поглед тя е напълно невинна, но носи скрито послание: или мъжът те е целунал само приятелски, или се притеснява да изрази чувствата си по-откровено.

Ескимоска целувка

Жителите на Гренландия изразяват чувствата си, като докосват носовете си. Дори твоят мъж да не е ескимос, ако прави така, значи изпитва силна любов.

Автор: Лора Костова, главен редактор на happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    15 1 Отговор
    Целувките са само две !!! Едната е към жена , която обичаш като жена ! Другата е към хората , които обичаш ! Вариациите не са важни , защото са много различни !!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 123456

    4 3 Отговор
    ТОва на снимката Славенчето Въткова ли е ! Представи си ръцете ѝ кво правят !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 И кой да целуваме

    4 0 Отговор
    Ами дъртата съсетка, оти цял. живот,, мърсува,,...!?