Last news in Fakti

25 Юли, 2022 11:29 4 843 15

Криско се провали като продуцент

  • криско-
  • продуцент

Една по една го напускат продуцираните от него певици

Суперуспешният като изпълнител Криско се провали като продуцент, след като певиците му го зарязаха. Първата, която напусна Кристиан Талев, както е истинското име на певеца, бе Тита, а от месец извън фирмата му е и Ина Гаярдо.

Раздялата им с Тита стана факт още преди 2 години след жесток скандал между двамата, разкриват свидетели на случката. Известно време дори гласовитата хубавица не пускаше никакви нови песни, по всяка вероятност до изтичане на договорните отношения, които е имала с Криско. Веднага след това тя се преориентира към фолкжанра, където вече може да се похвали с дуети с Джена и Фики. Към момента Тита и Криско не поддържат никаква комуникация и не си говорят, твърдят техни близки.

Не съвсем по приятелски си е тръгнала и Ина, за което говори фактът, че чаровната брюнетка дори си е сменила името и по-точно последната буква от фамилията. Тя вече е Гаярди и сама се продуцира. Новото начало за нея бе поставено с парчето "Предател“, което е едновременно на български и гръцки. Това не изненадва феновете ѝ, тъй като самата тя е гъркиня (истинските ѝ имена са Христина Григориаду). Атрактивният видеоклип пък е под режисьорския дебют на половинката на Ина и наш известен коафьор Венелин Кондаков, който работи по проекта заедно с Torex. "Да, "Предател“ е ново начало за мен, с което ще се заявя като самостоятелен артист, който сам взима решенията за творчеството си. А може би това е преход и към друг стил музика“, сподели хубавицата пред Signal.bg, без да коментира повече раздялата.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уве Зелер

    46 0 Отговор
    Криско си е провален като всякакъв. Петоразряден кресльо!

    Коментиран от #9

  • 2 Ами

    5 5 Отговор
    Боро Първи?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хриско

    15 0 Отговор
    Тоя па кой е?
  • 5 Наркотиците

    15 0 Отговор
    Не прощават
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Соваж бейби

    16 0 Отговор
    Това момче много го излъга шепа публика, че става за певц тръгнал и на продуцент да се прави хаха ,много кич мистър глинг глиг Боже бакшиша не го събираш!На тази снимка е жалък имитира Dj Снейк ама онзи е най слушаният в цял свят .Не ги лъжете такива хора че могат да пеят или да са продуценти ,по обидното е че беше и жури в музикално шоу за нови таланти .Не знам в България как разбирате ,кой дава правото на кого ,да лансира хора които не заслужават?Най малкото се иска двоен платинен ,диаментен албум .Тоя със сигирност и златен няма ,да не говорим продадени дискове
  • 8 криско ,криско

    12 0 Отговор
    ако не беше слави кой те знаеше .ти си един бацил не знам койте кордиса в рекламата щото с песновките си щеше да забравиш къде се намират тоалетните

    Коментиран от #11

  • 9 Им бе цилус

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Уве Зелер":

    Подобен в@здух@р имаме и в Парламента,,,,?
  • 10 Хърбел

    3 0 Отговор
    Естественият път на всеки изпълнител е някой продуцент да го забележи, да го развие и да печели покрай него. След това на изпълнителят му се завива свят от славата и решава сам да пори океана на шоубизнеса. Продуцентът ще си намери по-млад, по-талантлив и по-работлив изпълнител. През Слави колко артисти и музиканти минаха? Няма драма в този процес. Има драма сайтът да се пълни с културни новини.
  • 11 да проверим

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "криско ,криско":

    Когато Криско гостува при Слави вече беше музикален продуцент в лейбъла на Спенс. Вече е бил открит и реализиран в този бизнес.
  • 12 Байуй

    4 0 Отговор
    Селски ревльо - цървул.
  • 13 Чувекъ с нещата

    6 0 Отговор
    "Суперуспешният" като "изпълнител "
    Пускам сълза !!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.