Last news in Fakti

1 Август, 2022 14:45 6 341 0

Какво предвещават таро картите за всяка зодия за август?

  • карти таро-
  • зодии-
  • август

Хубавите емоции няма да липсват, но ще има и изпитания

Какво предвещават таро картите за всяка зодия за август? - 1
Снимка: Shutterstock

Месец август идва с много енергия за успехи. Но въпреки това ще се наложи да не бързаме, а да бъдем по-търпеливи. Разпиляването на личната ни енергия в много посоки също няма да е работещо за нас. Ето защо е важно да се фокусираме върху едно нещо и да го следваме. Хубави емоции няма да липсват, но ще има и изпитания. Какво показват таро картите за вашата зодия вижте в следващите редове.

Овен: Кралица жезли

През новия месец август ще имате възможността да изразите себе си в целия си блясък. В любовната връзка ще има страст и голямо желание да надхвърлите обичайните граници. За личния живот това е отлична карта, но в работата Овенът ще се нуждае от повече увереност. Ще имате много идеи, но има риск да се натоварите твърде много със стрес.

Не се поддавайте на влиянието на хора, които могат да ви внушат, че не сте достатъчно добри в това, което правите. Август ви дава възможност да направите крачка напред, затова не се отказвайте.

Телец: Асо пентакли

Представителите на зодия Телец ги очаква плодороден период. Много от нещата ще се случват така, както ви се иска. Август ще ви носи повече спокойствие. Каквото и да предприемете, ще успеете. Време е да се изправите и да се покажете на света, създавайки основата за по-нататъшно развитие. Август е благоприятен и за промени в дома, градината, спорт.

Близнаци: Кралица на жезлите

Близнаци, вашето мото за август е "Аз съм себе си". Вие сте силни и ще поемете контрола над всичко, движейки се с равномерно темпо към върха. Това е чудесно, но емоционално тази динамика може да ви натовари. Не се колебайте да поискате помощ, когато се нуждаете от нея. Таро картите ви съветват да насочвате вашата енергия за градивни неща, достатъчно релакс и да не се поддавате на негативни мисли.

Рак: Асо чаши

Скъпи Раци, емоциите ще ви следват и през август. Чувството за вътрешна пълнота, любовта към живота ще ви владеят. Блаженство, откритост, вътрешна хармония, огромен потенциал за духовно развитие, възможност да намерите истинско щастие... Всичко това ви носи новият месец. Периодът е благоприятен за разнообразяване на социалния живот, за нови идеи и почивка.

Лъв: Двойка пентакли

За Лъвовете акцентът ще бъде върху изграждането на партньорства. Това важи както за любовта, така и за отношенията в работата. За някои представители на този знак август ще бъде месец на промяна, особено що се отнася до въпросите свързани с дома. Това може да означава нов дом, събиране под един покрив с любим човек, но и обратното - разделяне на жилищно пространство. Бизнес срещите през август могат да ви донесат приятни промени, предава az-jenata.bg.

Дева: Голям Аркан "Справедливост"

Таро картите разкриват, че е време за развитие, Деви. Отдавна ли обмисляте да запишете някакъв курс, да работите върху личното си развитие, да надградите уменията си? Периодът е подходящ да започнете да изграждате нова реалност стъпка по стъпка. Не отлагайте, всичко, което започнете да градите този месец, тъй като ще имате възможност да постигнете напредък. С правилните действия може да постигнете много. Очакват ви промени, за някои разрешаване и на юридически въпроси.

Везни: "Глупакът" Голям Аркан

Хубавите неща ще ви следват и през този летен месец. Сега може да започнете някои начинания от нулата. Опитайте се да не блокирате всичко ново, което може да влезе в живота ви, като нови запознанства, предложения. За някои представители на зодията, август носи и нови любовни емоции. Наслаждавайте се на ваканцията си, ако можете да отделите време за такава и обмисляйте добре новите си идеи.

Скорпион: "Луната" Голям Аркан

Месец август ще се окаже много важен за вас, Скорпиони, по отношение на по-нататъшната ви траектория на движение, която ще зависи от това как ще изживеете този период. Някои от вас може да се почувстват объркани и да не знаете как да излезете от лабиринта. Но не бързайте да се разстройвате. Трябва да спрете, за да видите изхода.

Сега търсите своя път, не изисквайте решения от себе си. Опитайте се да чувствате повече, отколкото да мислите. Може би е време да се разделите с миналото. Картите таро разкриват напредък за вас или провал.

Стрелец: "Императорът" Голям Аркан

Стрелци, време е да си поставяте цели, да се проявите като истински император за осъществяването им. Покажете лидерските си качества, хората са готови и искат да ви следват. Основното нещо е да се придържате към ясен план и да не се отклонявате от планирания път, защото късметът ще ви следва. Бъдете дейни през новия месец, не си позволявайте да мързелувате.

Козирог: Рицар жезли

Козирози, имате прекрасен август. Това е вашето време на постижения, но се опитвайте да балансирате, за да не стигнете до бърнаут. Дава ви се възможност да демонстрирате някои от вашите умения. Август ви обещава и много приятни срещи. Периодът е подходящ за спортни активности, здравословна промяна в начина на хранене, грижа за духа и тялото.

Водолей: Деветка чаши

Приятни емоции, щастие, избор. Това е част от значението на тази таро карта. Събитията, които ще се случат този месец, ще ви карат да се чувствате удовлетворени, заредени с положителни мисли и емоции. Оптимизмът ще ви мотивира да си поставяте нови цели. Бъдещето ще ви се вижда по-светло. Ще имате възможността да избирате в каква най-добра посока за вас да продължите, както в работата, така и в личен план.

Риби: Кралица мечове

През новия месец на някои Риби ще се наложи да разрешат някои въпроси, изискващи логично мислене. Започнете - минимум емоции, максимум здрав разум. За да постигнете желаните цели този месец, ще трябва да вземете нещата в свои ръце и да ръководите процеса, а не да чакате някой друг да действа вместо вас. Таро картите ви съветват да бъдете гъвкави към ситуациите. Също така месецът може да ви донесе провеждането на преговори и сключването на важни договори.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА