Last news in Fakti

25 Август, 2022 20:36 5 702 9

Луда паника на плаж заради захвърлена секс кукла

  • секс играчка-
  • тайланд-
  • плаж

Почиващите забелязали голо младо „момиче“, лежащо по гръб на пясъка

Луда паника на плаж заради захвърлена секс кукла - 1
Снимката е илюстративна. Източник: Shutterstock

Хиперреалистична силиконова кукла, изхвърлена на плажа в Тайланд, предизвика всеобща паника сред почиващите. Туристите объркаха секс играчка с труп на жена, пише Mirror, цитиран от pochivka.blitz.bg.

Инцидентът е станал на 18 август, на плаж в района на Банг Саен в провинция Чонбури. И така, почиващите забелязали голо младо „момиче“, лежащо по гръб на пясъка, което според техните наблюдения е било в безсъзнание. Потресени от гледката, очевидци извикали полиция и линейка в популярното летовище.

Луда паника на плаж заради захвърлена секс кукла

Полицията, която пристигна на мястото на инцидента, отцепи плажа, а парамедиците се втурнаха да помогнат на момичето - въпреки това веднага разбраха, че пред тях няма човек, а японска секс кукла AV idol, която много прилича на жива човек.

Отбелязва се, че такива секс кукли струват около 500 долара.

Органите на реда предполагат, че играчката първо е била хвърлена в канал или река, а след това е паднала в морето и е била изхвърлена на брега. От тайландската полиция допълват, че собственикът на силиконката може да я върне от спасителната станция на плажа.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Грозни

    15 0 Отговор
    Какво ли още ни чака.
  • 2 БАЙ КУРТИ

    16 0 Отговор
    Да но автора не споменава че е имало бой между триполовите , куклата изглеждала по красива от тях и са искали да е линчуват
  • 3 Перо

    13 0 Отговор
    Много “важна” новина!
  • 4 Цако Даков

    18 0 Отговор
    Като в стария виц: "Е ово е стандарт, ееш и върляш!"
  • 5 Да ви имам...

    11 0 Отговор
    ...Хиперреалистичните глупости ,да ви имам...!
  • 6 Бавносвяткащия юстас

    5 0 Отговор
    От Тайланд казвате, някой,, не видел,, пък може и да види,, сметката,, срещат се вече много такива....!
  • 7 Ром Бакарди

    9 1 Отговор
    Да са убадят на хорейшио- он и негувити сатрудници от лабораторията ша земат биологичен матрял и виднага ша разберат кой е разцепвал куклата. Ша му я върнат лично пред къщата му, увита сас панделка....да скиват и завиждат кумшиите му.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Ташо

    0 0 Отговор
    Така става при изневяра. Намерил е истинска на плажа.