Last news in Fakti

27 Август, 2022 19:18 11 014 7

Звезди от БНТ се връщат на екран в новото шоу на Ники Кънчев

  • ники кънчев-
  • голямото преследване-
  • куиз шоу-
  • стани богат-
  • предаване

"Голямото преследване" започва след седмица, а в него ще видим някои от най-добре познатите участници в куиз предавания от българския ефир

Ники Кънчев тази есен пак ще радва телевизионните зрители в ефира на Нова телевизия с помощта звезди от БНТ. Трима от четиримата “преследвачи” в новото му предаване ,,Голямото преследване", идват от програми на телевизията майка. Това са Миглена Драганова, Пламен Младенов И Мартин Иванов. Единствената звезда, изгряла в Нова, е четвъртият ”преследвач" отец Любомир Братоев, който остана в историята на предаванията за обща култура и познания като един от най-успешните играчи в Стани богат”.

Кого ще гледат зрителите в новото куиз шоу на Нова тази есен освен водещия Ники Кънчев, имената на участниците все още не са ясни, но телевизията вече съобщи кои ще бъдат техните „преследвачи” - хората, които ще трябва да ги надиграят със знания, отнемайки спечелените чрез верни отговори пари, пише Уикенд.

Трима от четиримата, които ще изпълня ват тези роли, се прочуха първо в БНТ. Най-популярният сред тях е Мартин Иванов, който преди време направи фурор в „Последният печели", като грабна цели 18 победи една след друга. Това превърна в звезда дългокосия историк, който иначе се изявява като спортен журналист. Куиз състезанията са негово хоби още от детството, когато всички български семейства с трепет очакваха класиката в жанра ,,Минута е много".

Първото подобно съревнование, което Мартин печели, е още когато е първолак. Това е състезание в училището му, обявено по повод 3 март. Въпросите в него са свързани с освобождението на България от османско владичество. Следват още много състезания и шампионати, включително Национален куиз шампионат преди 9 години и участие за Европейската куиз купа преди три, за да се стигне до „Последният печели", а след това и до Нова тв. Прозвището, зад което ще застане Иванов в „Голямото преследване", е Черният рицар.

Негов стар познат, с когото са обикаляли по куиз състезания, а сега ще работят рамо до рамо и с Ники Кънчев, е Пламен Младенов - най-успешният участник в предаването на БНТ „Спортисимо", - а преди това — и в „Минута е много”. Много фенове го чакаха и в „Последният печели", но той бе категоричен, че не иска да участва в шоуто, като не стана ясно каква е причината за отказа му.

Младенов е завършил Софийската математическа гимназия, а след това - Физическия факултет на Софийския университет, но куизовете стават негова професия още преди 28 години. Участвал е във всевъзможни шампионати за знания в България и Европа, а в предаването на Нова тв ще бъде с прозвището Професора.

Единственатa дама сред преследвачите - Миглена Драганова, е първата жена, печелила „Последният печели". Тя е участвала и в „Стани богат", когато шоуто се излъчва по БНТ, но си тръгва с 500 лева, сочат архивите. Най-силните ѝ страни са литературата, чуждите езици, киното, животът на популярните личности и др. Ролята ѝ в шоуто на Ники Кънчев е Дама Пика.

Отец Любомир Братоев е ръкоположен в Берлин, където е взел аспирантура преди години. При него духовенството върви ръка за ръка с увлечението по рок музиката, радиожурналистиката, заниманията като екскурзовод, кръчмар, таксиметров шофьор и още много на пръв поглед несъвместими дейности, които отецът е упражнявал през годините.

Най-популярен той става, когато през 2006 г. се явява в „Стани богат". Предаването по онова време е с водещ Ники Кънчев и се излъчва по Нова тв. Духовникът показва изключителни знания и печели 50 хиляди лева. След това многократно е канен в шоуто, а и в други тв програми, което затвърждава неговата популярност. Скоро отново ще е на екран с Ники Кънчев, този път - в ролята на Мъдреца.

Кой стои зад „Голямото преследване"? Продуцентите зад новото за българския ефир предаване стоят зад много успешни проекти. Това са кинаджиите Захари Паунов и Атанас Маринов - „Нак-Зак Вижън". Те стоят зад предаванията ,,Сделка или не" и „Колелото на късмета" с Румен Луканов, както и зад филми като „Пазачът на мъртвите", музиката към който е писана от Теодосий Спасов, ,,ОМБРЕ" с Валери Йорданов и Стефка Янорова и др


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да не е

    14 6 Отговор
    стани рогат с ники пънчеф?

    Коментиран от #5

  • 2 СИГУРНО

    12 4 Отговор
    Пак ще е някоя голяма БОЗА .

    Коментиран от #3

  • 3 0808

    11 7 Отговор

    До коментар #2 от "СИГУРНО":

    .... е няма по-алчен от тоя кънчев, няма...само глупак гледа БГ ТВ, а идиот - Новата...от 30 г не гледам тАлавизия..

    Коментиран от #4

  • 4 кУмУнист

    14 2 Отговор

    До коментар #3 от "0808":

    Е как не гледаш а знаеш Ники Кънчев какъв е и какво става по телевизиите, ти си като тези дето не гледат Бг футбол, но коментират всеки пост.
  • 5 кУмУнист

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "да не е":

    Мале колко си оригинален, сам ли измисли това.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ЗВЕЗДИТЕ ПО СКОРО СА МАЛКИ иДИОДЧЕТА

    1 1 Отговор
    С ИЗТОЩЕНИ БАТЕРИИ !