Last news in Fakti

5 Септември, 2022 16:15 3 814 14

22-годишна украинка ли е новото гадже на Леонардо ди Каприо? (СНИМКА)

  • леонардо ди каприо-
  • ново гадже-
  • украинка-
  • модел-
  • камила мороне-
  • мария берегова

Актьорът беше забелязан в компанията на Мария Берегова след раздялата си с Камила Мороне

22-годишна украинка ли е новото гадже на Леонардо ди Каприо? (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Сърцето на Леонардо ди Каприо очевидно не остана разбито за дълго време. Актьорът беше забелязан в компанията на 22-годишна моделка след раздялата си с Камила Мороне.

Момичето, за което се смята, че е новата приятелка на Лео, е украинката Мария Берегова. Тя беше забелязана в неговата компания в Сен Тропе, като двамата се забавляваха и с Тоби Магуайър, който от дълги години е приятел на Ди Каприо. Красавицата замина за Франция след раздялата с 30-годишния си съпруг Ахмед Масуд Абделхафид. В Сен Тропе, Берегова вървеше малко по-назад от Лео, но двамата се качиха заедно на луксозна лодка, която ги отведе в неизвестна посока, пише tialoto.bg.

Засега няма официална информация за отношенията между Мария и Лео, като моделката беше забелязана в Лондон сама преди няколко дни. Пред австралийски медии пък тя отказа да коментира личния си живот, отклонявайки темата за актьора.

Пристигането ѝ в Лондон не е изненада, тъй като Берегова ще изучава търговско право в столицата на Великобритания, надявайки се съвсем скоро да поеме юздите на семейната фармацевтична компания. В интервю тя заяви, че модата всъщност ѝ е хоби, а не професия.

Преди да се завърне в Лондон, Берегова публикува няколко снимки от Сен Тропе, включително на разкошната си стая в известна вила, за която се говори, че струва 1220 долара на нощ. Засега не е ясно дали Ди Каприо е останал в същия имот, но световните медии пишат, че почивката на двамата е била още през юли, което ни кара да мислим, че раздялата между Мороне и Лео е станала много по-рано от официалното обявяване.

Близък до актьора сподели, че връзката между двамата се е изчерпала, а затова са допринесли и натоварените им графици. Интересното е, че Камила и Лео бяха все още заедно през юни, когато моделката навърши 25 години. През юли пък Ди Каприо бе забелязан в компанията на Берегова, което означава, че се е разделил с последната си приятелка само няколко дни след рождения ѝ ден.

Наскоро звездата беше подиграван в социалните мрежи заради младите момичета, които си избира за гаджета. Според потребителите, той има свое правило, според което не се обвързва с дами по-възрастни от 25 години. Колкото и грозно да звучи, започваме все повече да вярваме на тези твърдения, имайки предвид любовните истории на Ди Каприо. Досега той винаги е излизал с момичета, които са под 25 години, прекратявайки връзката си с тях, когато достигнат тази възраст.

Ако всичко това е вярно, Мария Берегова ще има само 3 години да се наслади на „любовта“ на актьора, след което ще бъде заменена с друга млада красавица.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мамул

    30 8 Отговор
    Една украинка може да е гадже на всеки който има пари! Като раса, религия, възраст, физически недъзи, психична обремененост...дори полова немощ, нямат никакво значение, ако парите са в голямо количество!

    Коментиран от #2, #10, #13

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мамул

    8 7 Отговор

    До коментар #2 от "Украинка":

    Такъв мамул съм, че никога не съм имал и няма да имам щения към украинка. Иначе, слава на Бог, съм си добре и нямам липси и копнежи по оня дето духа!
  • 4 дедо Ротшилд

    11 2 Отговор
    ух на дяда лачените куклички!

    Коментиран от #11

  • 5 МНЕНИЕ

    8 2 Отговор
    Да не му завиждаме, има парите и всяка ще се лепне за него...
    Но нашите кифли къде са дрямали та това девойче ги е изпреварило, вероятно са били на казтинг за Ергенинът
  • 6 Зевс

    15 0 Отговор
    След 3 години най-много ще я смени, човека си има принципи :)
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 2 Отговор
    ДА а и за ЛЮБОВТА няма ГРАНИЦИ
  • 9 Уее

    5 2 Отговор
    Има пари - угажда си!
  • 10 Христо Христов

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Мамул":

    Това важи и за рускините!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ергенът

    8 1 Отговор
    И Лео дава своя принос в помощта за Украйна....
  • 13 Какви украинки ги гонят?

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мамул":

    Мисирките по цял свят са едни и същи, а и не е политкоректно гаджето му да е рускиня! Цитат:" Мария Берегова Wiki: - Тя е известен руски модел, влиятел на социалните медии, медийно лице, създател на съдържание и предприемач от Русия. Този прекрасен модел е много популярен в страната заради невероятните си моделски фотосесии. Тя също така споделя невероятното си съдържание за моделиране в своя акаунт в Instagram."

    Коментиран от #14

  • 14 Не е само това...

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Какви украинки ги гонят?":

    Оправна е момата. Била е омъжена за Ахмед Масуд Абделхафид, базиран в Монако бизнесмен и моден магнат - внук на Масуд Абделхафид, който е бил вътрешен министър и дясната ръка на полковник Муамар Кадафи.