Last news in Fakti

14 Септември, 2022 14:32 11 679 2

Топ 3 на най-скучните зодии

  • скучни-
  • скучни хора-
  • зодии-
  • зодиак-
  • астрология-
  • хороскоп

Тези зодиакални знаци могат да приспят всеки с разговорите си

Топ 3 на най-скучните зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Забелязали ли сте как разговорите с някои представители на зодиака просто не вървят и ви се иска да заспите, докато се опитвате да си говорите с тези хора? Астролозите посочват три от най-безинтересните представители на зодиака.

1. Козирог

Един от най-скучните зодиакални знаци е Козирога. И това се проявява от детството. Докато останалите деца се забавляват в пясъчника и скачат на въже, самотният Козирог се люлее и мисли за смисъла на живота. Козирозите са напълно потопени в себе си и израстват като мечтатели философи, които не всеки може да разбере. Поради влиянието на Сатурн, Козирозите имат брилянтни умствени способности – схващат всичко в движение и са в състояние да анализират в дълбочина, но най-често са подложени на стагнация. Ето защо от малък чаровен философ те се превръщат в сприхав старец, който е недоволен от всичко, което го заобикаля. С течение на времето Козирозите стават непоносимо песимистични, студени и пресметливи. Не намирайки творческа ниша, те се отдават изцяло на кариерата си, забравяйки за приятели и роднини. Средата става скучна до човек, който е обсебен само от собствените си проблеми. Козирозите трябва да общуват с Близнаци и Стрелец, които са винаги весели и изпълнени с живот. Те ще им покажат, че животът не е само черно-бял.

2. Дева

Второто място в тази класация за „Най-скучните знаци на Зодиака“ е дадено на Девата - прекомерна педантичност, перфекционизъм и повишено внимание към малките детайли. Меркурий даде на Девата аналитичен начин на мислене и способност да поставя нещата в ред. Когато нещо не върви по плана, тя се ядосва и дразни. „Наистина ли е толкова трудно да се правят елементарни неща?“ - такава фраза често се върти в главата на Девата, чийто характер става просто непоносим за другите. Хората, родени под тази зодия, са доста взискателни към себе си и към другите, а понякога и самите страдат от това. Девите, разклащат нервите на всички със своето постоянство и методичност. Освен това те обичат да учат другите на акъл и ако не се подчинят, тогава Девите определено ще ви напомнят с фразата „Казах ти!“ Девите трябва да си позволят да се отпуснат и да спрат да изискват невъзможното от себе си и от другите хора.

3. Рак

Дори не се опитвайте да поканите Рака на шумно парти - тази зодия не търпи струпването на много хора и ще предпочете да си остане вкъщи, за да гледа поредната мелодрама. Тази зодия има бинарно мислене: има бяло и има черно, полутонове и други цветове не съществуват. Затова най-често са в мрачно настроение. И ако Раците не са в добро настроение, тогава подгответе ушите си да слушате техните оплаквания и недоволство от всичко, което се движи или каже неправилно. Предупреждаваме ви: по-добре е да бъдете внимателни в разговор с Рак. В най-добрия случай Ракът ще бъде обиден, в най-лошия - ще започне да планира сценарии за кръвожадно отмъщение. Само съмишленици могат да избегнат скуката в общуването с Рака. В същото време си струва да си припомним, че представителите на елемента Вода не са готови веднага да излязат от черупката си и да се отворят пред събеседника, така че бъдете търпеливи!


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хихихихи

    15 2 Отговор
    И аз забелязвам, че не се включвам в разговори за силиконки, миски и пр. ВИП. Ми скучна съм, какво да правя, особено ако по някаква случайност попадна в такава "високоинтелигентна " среда. Тъй де, не съм им на нивото. Нищо не знам за Ивана, Драгана, Петкана...пълна скука.
  • 2 един от стадото

    10 4 Отговор
    дева скучна, ади бе.. Ако е готова е като разпалена пещ..