Необходими продукти:
- печени чушки - 5 - 6 бр.
- лук - 2 глави
- телешка кайма - 500 г
- доматен сок - 250 мл
- яйца - 3 бр.
- доматено пюре - 1 с.л.
- червен пипер - 1 щипка
- черен пипер
- сол
- олио
Начин на приготвяне:
Нарязвате лука на кубчета, а печените чушки - на тънки ивици. В тиган с малко олио поставяте лука и запържвате, като към него добавяте и каймата. Пържите под капак на умерен огън.
Добавяте доматеното пюре и червения пипер. Запържвате за кратко при непрекъснато бъркане, за да не прегори червеният пипер.
Към сместа поставяте и печените чушки. Сипвате доматения сок, пържите, докато поизври, пише trafficnews.bg.
Накрая прибавяте и яйцата и запържвате до готовност. Накрая добавяте солта и черния пипер.
Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Патето Яки
10:18 28.09.2022
2 Нещо
11:38 28.09.2022
3 Хасковски каунь
12:17 28.09.2022
4 инж технолог по хранене
13:27 28.09.2022
5 един от стадото
19:13 28.09.2022