Last news in Fakti

19 Октомври, 2022 08:54 3 678 7

Валери Божинов отново зарязан

  • валери божинов-
  • без гадже-
  • зарязан

Разделил се е и с последната си половинка Велислава

Валери Божинов пак остана без гадже. Малко след като стана ясно, че футболистът е напуснал "Спартак“, се разбра, че се е разделил и с последната си половинка Велислава.

Връзката им продължи малко повече от година. Проверка на "Телеграф“ показа, че тя го е изтрила от профила си в Инстаграм и Фейсбук. Единствените жени в списъка с приятели на футболиста съвсем доскоро бяха майките на двете му деца - Алисия и Николета, както и Велислава.

Връзката между двамата започна преди повече от година. До момента футболистът не сметна за необходимо да я коментира или афишира публично. Въпреки това двойката бе засичана на няколко пъти на обществени места. В началото те бяха засечени по време на шопинг в едни от най-луксозните бутикови магазини у нас. Божинката често е бил засичан да се разхожда в един от столичните молове под ръка с едрогърдата дама.

Той бил доста щедър и купувал луксозни дрехи от марковите магазини за любимата си. През лятото пък Велислава бе взела личната кола на футболиста и с нея бе засечена по време на почивката си в Гърция, докато Божинов бе на лагер с последния отбор, в който играеше. Това, което се знае до момента за последната дама на Валери, е, че тя отново е по-голяма от него и е майка на едно дете - момиче на 16 години.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поредния,

    9 0 Отговор
    който не знае какво иска и не е наред с главата. А не е и талантлив дори, нито хубав.

    Коментиран от #3

  • 2 Тя отдавна го е зарязала

    14 0 Отговор
    ама той сега разбра! И футбола отдавна го заряза, ама той преди малко го разбра!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 До авторката на тази безумна статия !!

    9 0 Отговор
    Венелинче ако ми кажеш кога е играл Божинката в Спартак имаш вечеря от мен в Гюрлата :)

    Коментиран от #5

  • 5 БожиГол

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "До авторката на тази безумна статия !!":

    Не бе, миналия месец играх в Септември, но си тръгнах, че вече е Октомври
  • 6 Божинката

    1 0 Отговор
    Сигурно си е поискал от щерката
  • 7 9689

    0 0 Отговор
    Парата прай борбата.