Last news in Fakti

29 Октомври, 2022 22:30 2 498 30

Най-подходящият костюм за Хелоуин според зодията

  • зодия-
  • хороскоп-
  • костюм-
  • идея-
  • хелоуин

Ето някои идеи как да се премените за хелоунските партита тази година

Най-подходящият костюм за Хелоуин според зодията - 1
Снимка: Shutterstock

Страховитият празник Хелоуин чука на вратата. Цял свят се пременя за вечерта на 31 октомври. Децата обикалят съседите в търсене на сладкиши, а порасналите се забавляват като влизат в нови роли и купонясват до сутринта.

Ако още нямате идея как да се маскирате на страшния празник в понеделник, не се плашете. Има някои визии, които се постигат лесно. Дори в последния момент можете да закупите аксесоарите или дрехите за тях, а и дори може да сътворите нещо от собствените ви дрехи и аксесоари.

Ето как да се маскира всяка зодия на Хелоуин:

Овен - Дявол

На Овните много ще им отива визията на дявол. Да сложат едни червени рогца, за дамите - черна или червена рокля, за мъжете - черен панталон и червен пуловер и да размажат малко червено червило около устните. Тези зодии са страстни, импулсивни, изкушават и греха е в кръвта им, идеални са за дяволчета.

Телец - Вампир

Друга вечна класика, която се постига лесно. Трябва само да се сдобиете с изкуствени зъби, а може и да сложите малко плашещ черен грим на очите и устните, както и бяла пудра. Дамите да облекат черни рокли и наметала. Телците са домошари и чревоугодници, точно както вампирите не излизат на слънчева светлина и обичат да похапват кръв.

Близнаци - Страшен клоун

Много забавни зодии, но са и палави, игриви, понякога леко лицемерни и обичат интригите. Идеалната визия за тях е тази на страшен клоун. Това показва двойствената им природа - весели, забавни, щури, но и опасни, леко плашещи. Да облекат костюм на клоун и да експериментират с грима, за да станат страшни.

Рак - Жената котка/Батман

Раците са чувствителни и се раздават за другите. Винаги са готови да помогнат, жертват се, грижат се за околните. Супергероите Жената котка и Батман са прекрасни за тях. Нека с сдобият с такива костюми.

Лъв - Музикална икона

Царете на зодиака са и трябва да изпъкнат. Не искат обикновена визия или клиширан костюм. Те трябва да приличат на знаменитости. Горделиви са, талантливи, грабват вниманието. Най-добре да се маскират като музикална звезда. Елвис Пресли тази година е хит заради филма, който излезе за него. Дамите може да заложат на Мадона, пише teenproblem.net.


Дева - Герой от книга

Тези зодии са интелигентни, начетени, любознателни, забелязват детайлите, анализират нещата и не се влияят от новите тенденции. Обожават да четат, затова е подходящо да изберат любим герой от книга и да се превърнат в него. Шерлок Холмс, Алиса, Червената шапчица, Снежанка, принц - всичко това е подходящо.

Везни - Вещица/Магьосник

Това са зодиите, които трябва да заложат на класиката от тъмната страна на мистичните сили. Много бързо могат да се намерят костюми на вещици и магьосници. Везните са мистични, чаровни, обаятелни, харизматични, секси - точно като тези същества.

Скорпион - Блуката труп/Скелет

Това е техният празник! През техния сезон е и Скорпионите са в свои води. Те са загадъчни, опасни, с фатален чар, с променливи настроения, никога не знаете какво мислят и планират. Трябва да плашат с костюма си и да се отличават, нека изберат Булката труп или скелет за мъжете.

Стрелец - Дух

Визията, която се постига най-лесно. Трябва ви просто един бял чаршаф и да изрежете отвори за очите, може да нарисувате уста и нос. Духчетата също са класика. Стрелците винаги са в настроение да спретнат някой номер на приятелите си, да плашат, но и да забавляват - като духовете.

Козирог - Чудовище

Козирозите обичат традициите и ги спазват. Най-добре да се облекат като чудовище или злодей, тъй като първоначално на Хелоуин всички са носили страшни костюми, за да изплашат злите сили и духовете. Може да заложат на мумия, Франкенщайн, Господарка на злотото и т.н.

Водолей - Извънземно

Чудесната визия за Водолеите! Те винаги са усещали, че са по-различни от другите хора, леко странни са, чудати, понякога аутсайдери. Мислят за свои идеи и каузи, не се вписват в обществото, нестандартни са. Нека заложат на костюм на извънземно.

Риби - Барби/Кен/Русалка

Тенденции, определени от света на киното. Догодина ще бъдат излъчени филмите на Барби и Ариел Малката русалка. Рибите може да заложат на визиите на тези герои. Тези зодии са мили и сладки, като куклата Барби, държат на любовта. Мъжете са красиви и романтични, какъвто е и Кен. Освен това, Рибите са мечтатели, идеалисти и дават всичко за любовта - като Ариел. А и са водни зодии - русалката е перфектен вариант.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    23 2 Отговор
    Празник ли?!
    Какъв ,,празник,, е този?! Вижте какво се случва на този,,празник и се замислете..
    ,,Най-малко 120 души загинаха, а повече от 100 бяха сериозно ранени след катастрофален инцидент, разиграл тълпата, разиграл се на фестивал за Хелоуин в столицата на Южна Корея в Сеул в събота вечерта.

    Инцидентът с масови жертви е станал в района на Итаеуон в Сеул.,,
    Продължават да прибират и броят нови жертви..

    Коментиран от #7

  • 2 Закс

    27 0 Отговор
    Чий празник е това ??? Събудете се !
  • 3 Най-подходящиoто чучуло за

    10 0 Отговор
    Хелоуин ще бъде бай $Тиквун$ с празни чекмеджета за пълнене
  • 4 Aлфа Bълкът

    4 7 Отговор
    Аз на Хелоуин искам да ходя гол, всички ще си помислят, че съм Бам Бам от семейство Флинтстоун и си нося бухалката!
  • 5 Вапрос

    8 1 Отговор
    Как ли ще се подготвят нашите чуждопоклоници
  • 6 Майна

    23 0 Отговор
    Така се ,,изкривява,, психиката и човешкото..
    Култ към Смъртта, тъмните сили..
    Така се моделира ,,мироглед,,
    Така ви моделират отвсякъде..
    Холивуд е ,,най-сатанинския,, инструмент..
    Гледам открита ,,глобалистка ,,пропаганда на снимките на Анджелина Джоли с децата и ,които ядат скорпиони и тарантула ..И тя заявява, че това им е любимо,че децата и изяждали торба скакалци като чипс...
    Никол Кидман дъвче червей и заявява ,че дъждовните и били любими,защото били така влажни..
    Ами вижте римейка на новия ,,Аватар,, и ще ви стане ясно накъде ни подкарват..
    Знаете ли кой създаде Холивуд..?
    Евреите..
    Време е КАРДИНАЛНО ДА СЕ ЗАМИСЛИТЕ..
    ВРЕМЕТО за ,,забавление,,..и лежерното чувство,че всичко ще си дойде на мястото-също..
    От всички нас зависи, хора- БЪДЕЩЕТО..

    Коментиран от #11

  • 7 Aлфа Bълкът

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Каквото и мероприятия да беше, пак щяха да се притъпчат, там по територия са една България, по население 9-10. Рекли да пощуреят след Ковида, не са като българите, да имат ограничения, пък да хвърлят салфетки.
    Ама кой знае какви ТРАПове е имало и как са се издокарали. Докато не ги събуеш, не може да ги разбереш!

    Коментиран от #10

  • 8 1111

    3 0 Отговор
    Не че нещо, ама изтрещехте с тая комбинация
  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор
    НАЙ ХУБАВИЯ костюм Е ЕСТЕСТВЕНИЯ ДА БЪДЕМЕ ХОРА
  • 10 Госあ

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Aлфа Bълкът":

    бам-бам, 48млн са в Южна Корея. Пак си преувеличил много хахаха Иначе София и Сеул ли сравняваш по някакъв начин ?

    Коментиран от #13

  • 11 Госあ

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    Преди холивуд беше християнството ;) А, и кока кола май ? Или греша ?

    Коментиран от #20

  • 12 Празнуващ Хелоуин

    1 8 Отговор
    Правя си купона и не ми пука за мнението на тъпите шматки 🎃
  • 13 Aлфа Bълкът

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Госあ":

    Нас ни броя за 5,5млн. Както си беше след официалното преброяване, защото от 5-6г повтарям, че в България има 5млн души, 2млн в София и 3млн в така наречената провинция, естествено след Ковида, гурбетчиите се прибраха по селата и урбанизацията премина в рурбанизация. И населението на Ю Корея е 52млн.
  • 14 Дааа

    5 0 Отговор
    Любители на Сатаната в Южна Корея отидоха да се срещнат с него! Завинаги!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Махмуд

    8 0 Отговор
    Кво ни набутвате някакъв идиотски Хелоуин. Нищо назначен.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Стига лъгахте

    11 0 Отговор
    Една малка част, а не целият свят се пременя за вечерта на 31 октомври
  • 20 Факти

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "Госあ":

    Хелоин се е празнувал 500 годин преди христа на келтският празник келтската нова година на 31октомври. Келтите са вярвали че на този празник световете на живите и умрелите се срещат на таз нощ.

    Коментиран от #23

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Оле мале

    4 0 Отговор
    По-тъпа статия нямаше как да напишете! Значи ще ни давате акъл да празнуваме някакъв празник на някви кравари, а отгоре на това и как да се облечем.... вземете си евро-атлантическите залитания и ги заврете да не казвам къде!
  • 23 Няма такава държава

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Факти":

    При келтите е различно... Да от тях са го взели но доста с други цели и е няма основната идея новата година .. сега всички яко яко яко ама яко за пари ...
  • 24 Тиквамен

    1 0 Отговор
    Според старите народни традиции за този празник, хората се маскират здраво с по няколко големи ракии, маскират се също и на куче или на мотика.
  • 25 Перо

    3 0 Отговор
    Това не е наш празник и няма нужда да ни го натрапват непрекъснато! Видяхме в Южна Корея какво стана. Стига толкова!
  • 26 Механик

    5 0 Отговор
    Празникът хелуин, където хора се маскират като страшилища и подскачат по улиците като луди бръмбари, идва от едни нации, дето ни сочат с пръст и ни наричат "изостанали ганчовци" за това, че имаме КУКЕРИ, които са хора, преоблечни като страшилища и подскачащи по улиците като луди бръмбари.
    Ето това е лицемерието на запада към нас, а вие се стремите да им подражавате!
    Повече нямам какво да кажа.
  • 27 Това е сатанисткия празник

    3 0 Отговор
    И той няма почва в България, тук сатанистките организация не са много
  • 28 фАНТОМасс

    0 0 Отговор
    Според това , значи ли , че единствен Бойко Борисов не трябва да се маскира този ден , просто защото си е ТИКВА ?
  • 29 Майк Алън Патън

    2 0 Отговор
    Кой идиот ни налага тези американски празници ? И защо ?
  • 30 ЗАЩО НЕ

    0 0 Отговор
    Всъщност това не е ли БОЙКОВ ден ?