Last news in Fakti

30 Октомври, 2022 10:56 8 872 12

Пловдивчанка стана "Мисис България Интернешънъл 2022"

  • мани вартан-
  • конкурс за красота-
  • пловдивчанка

Това е 33-годишната Мани Вартан

Пловдивчанка взе приза "Мисис България Интернешънъл 2022". Победителка в тази категория стана 33-годишната Мани Вартан. Конкурсът се проведе в София, а организатор и собственик на правата на конкурса за България е Меги Савова.

В надпреварата участваха 300 кандидатки, като в два кръга те първо бяха редуцирани до 30, а след това бяха определени 15 финалистки. Мисис България Интернешънъл ще представлява страната ни на международен конкурс, който ще се проведе през следващите месеци.

Мани Вартан е завършила Езикова гимназия "Иван Вазов" в Пловдив. Владее пет езика освен българския - арменски, английски, испански, руски и турски. Висшето си образование завършва в Пловдивския университет "Паисий Хилендарски" - Бакалавър по Българска филология и Магистър по Психология на управлението. Обича пътешествията и книгите. В младежките си години тя за кратко е модел в две модни агенции - МА Маринела Пловдив и МА Визаж, като става носителка на приз Мис Синева Свети Влас.

Мани Вартан е омъжена от 2016 година. Има 5-годишна дъщеря Елизабет, която носи в себе си голям музикален талант и е носителка на 17 приза от Национални и международни конкурси и фестивали поп и джаз пеене.

Пловдивчанка стана  "Мисис България Интернешънъл 2022"


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смях

    18 0 Отговор
    Хем България, хем Интернешънъл.
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 7 Отговор
    ЧЕСТИТО госпожице ВАРТАН
  • 3 честен ционист

    16 5 Отговор
    Честито на 33 годишната помакеса. Ама бие на 43

    Коментиран от #4, #12

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 10 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    КРАСАВИЦА е
  • 5 мистър Сенко

    14 1 Отговор
    тази е мис Армения а къде е мис България?
  • 6 мистър Сенко

    6 0 Отговор
    грешка мисиссс
  • 7 яяяя

    15 1 Отговор
    Ами с хиляда корекции, платени от мъж чичко паричко и Мика Зайкова щеше да стане мисис интернешънъл не знам кво си, както и 5 годишното й куче щеше да печели всякакви конкурси за най-къс косъм, най-драдзнещ лай и от сорта простотии.
  • 8 Бойко от Банкиа

    12 0 Отговор
    Ако ме барне доктор Енчев и аз че спечелим.
  • 9 Механик

    13 0 Отговор
    Как "БЪЛГАРИЯ" и "ИНТЕРНЕШАНЪЛ" се свързват в едно заглавие?
    Аз не мога да рзбера, как на неуки, пpocти и неадекватни хора се дава изобщо медийно време, реклама, че и конкурси правят!!!
    Онзи ден гледам друга обява. Става въпрос за танцов състав, който набира членове. ФОЛК-ДЕНС "БЪЛГАРИ", набира танцьори (така гласи обявата). Не ли правилно да бъде ТАНЦОВ СЪСТАВ, щом ще присъства думата "БЪЛГАРИ"?
    Един АЙдиот си кръстил фирмата "САДНИ и СОН" (Демек "Александър и син", ама хем по български- Санди, хем и на английски пък СОН- син)
    Разни питекантропи се набълбукаха с чуждици и с тия чуждици прикривта незнанието на родния си език, ти мани, ами и стават "фешън", ти да видиш.
  • 10 цербер

    3 0 Отговор
    В младежките си години тя за кратко е моделка в две модни агенции - МА"Маринела"- Пловдив и МА "Визаж", като става носителка на приз Мис "Синева"- Свети Влас.
  • 11 ъгъл

    8 0 Отговор
    Мани Вартан има 5-годишна дъщеря Елизабет, МА НЕЩО МНОГО СА БЪЛГАРСКИ ТЕЗИ ИМЕНА,БРЕ! ДАЛИ ПЪК НЕ СА ФРЕНСКИ ИЛИ ИНГЛИШ?
  • 12 Защо помакеса 🤔

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    9378 Наистина е красива и стилна и елегантна жена,дори и на 33 е върха