Last news in Fakti

11 Ноември, 2022 08:38 8 287 5

Днес е най-празничният и забавен ден, не ходете на гробища и в болници

  • лунен календар-
  • хороскоп

Луната е в знак Близнаци до 02:23ч на 12 ноември

Днес е най-празничният и забавен ден, не ходете на гробища и в болници - 1
Снимкa: Shutterstock

Периодът принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо. Любознателността и любопитството стават по-активни. Не харчете пари и време за празни събития, мимолетни срещи, ненужни покупки. Препоръчва се да се отложат дългосрочните финансови инвестиции, сключването на сериозни договори и купуването на недвижими имоти. Ден за избирателно пазаруване. За да не останете разочаровани по-късно от новите неща, откажете се да купувате технически устройства, дрехи и обувки, скъпа козметика и бижута, пише novini.bg.

Днес любовта е неуловима, като „миг прекрасен“. В този ден Луната обещава лесни запознанства, но връзката може да приключи толкова бързо, колкото е започнала. В други случаи ще трябва да положите повече усилия, за да запазите обекта на вашата симпатия и любов. Игривата и ветровита Луна в Близнаци не е привърженик на силните връзки.

Любовният лунен календар разкрива основната тайна на съблазняването: в този лунен ден думите означават повече от действията. Вашата общителност и красноречие ще ви помогнат да очаровате желания обект, както пръчката на факира хипнотизира кобрата.

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи. Благоприятни процедури за зъбите: разрушаване на стари пломби, отстраняване на зъбни нерви и почистване на зъбните канали преди поставяне на пломби и импланти, отстраняване на зъбни кисти, отстраняване на зъбен камък, избелване на зъби. Ваденето на зъби в този лунен ден ще бъде по-лесно, а болката след ваденето ще е краткотрайна.

Засаждане на растения с пълзящи и полягащи стъбла за озеленяване и ландшафтен дизайн. Почвопокривни растения са: хмел, бръшлян, пълзяща мащерка, аспержи, тинтява, сладък грах, зимоустойчиви лиани. Подходящо за косене на трева, премахване на издънки и плевели, подрязване на короните на дърветата и храстите за оформяне, пръскане срещу вредители по растенията.

17 лунен ден е най-празничният и забавен в лунния календар. Приветстват се релаксацията, удоволствието и забавлението, а ако се обезсърчите, трябва да помислите дали е правилен изборът ви на дейности и хора, които ви заобикалят. Спомнете си призива на Карлсон: "Спокойствие, само спокойствие!" Въздържайте се от повишаване на тон.

Ако изпитате негативизъм в този ден, обърнете внимание на източниците, от които произлиза. В бъдеще е препоръчително да избягвате този, който днес ви разваля настроението. И напротив, всичко, което носи радост и добри новини днес, е източник на хармония за вас, което може да бъде полезно и в бъдеще. Ако пък вие лично имате лоши новини да съобщавате на някого, тогава е по-добре да ги оставите за друг лунен ден.

Успехът на делата ви зависи от настроението ви и емоциите, които предизвиква това или онова занимание. Не трябва да пристъпвате към работа, ако изпитвате песимизъм и сте мрачни. Изпитвате ли позитивни емоции – означава сигнал за действие.

Усмивката в 17-ти лунен ден може да направи чудеса, да донесе повече късмет в лични, социални и търговски отношения, да помогне за изграждането на отношения, преговорите и сключването на сделки. Приятелският начин на общуване ще постигне повече отзиви от строгия и официален тон.

17-ти лунен ден е благоприятен за любов и страст. Днес Луната придава особен чар и сексуалност и на двата пола, помага да изглеждате ефектно и смело да изразявате чувства.

Ден за развлечения, веселие, радост, танци, музика, приятелски срещи, романтика.

Не се препоръчва днес да посещавате болници, гробища и други места с аура на тъга и страдание.

Следва 18 лунен ден от 18:55ч на 11 ноември до 19:44ч на 12 ноември

Слънчев календар – 26 слънчев ден – Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Студопор

    10 2 Отговор
    Ми да не ходя и на работа, та да празнувам... Засилвала се била общителността. Глупости на търкалета! Никой не искам! Никой не ми трябва!

    Коментиран от #4

  • 2 Луна президент

    8 0 Отговор
    Сега, на рекламите за черен петък ли да вярваме или на лунния календар, който съветва да не се пазарува днес, щото луната била в близнаци.
  • 3 Празнуващий

    14 0 Отговор
    Ден на майстора - яденье,пиенье и т.н.Екзотични дестинации на село в кръчмата и копане на двора.📈📈📈
  • 4 стериопор

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Студопор":

    един път да напишеш нещо смислено
  • 5 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 0 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.