Last news in Fakti

11 Ноември, 2022 13:45 5 692 10

Биляна Гавазова стана бизнесдама

  • биляна гавазова-
  • кариера-
  • бизнесдама-
  • ново начинание

Преди дни бившата екранна половинка на Антон Хекимян официално се обяви за комуникационен експерт

Биляна Гавазова се е отказала от идеята да се връща на малкия екран, поне засега. Тя е решила да върти собствен бизнес. Бившата водеща на сутрешния блок на bTV се е обявила за комуникационен експерт и ще развива агенция за пиар.

Най-накрая станаха ясни проектите, върху които работи Биляна Гавазова, след като напусна bTV. От пролетта, когато стана ясно, че вече е безработна, тв звездата отговаря уклончиво, когато я питат с какво се занимава. Тя ползва едно и също изречение, което на практика не разкрива нищо: „Работя по проекти“.

Преди дни обаче бившата екранна половинка на Антон Хекимян в „Тази сутрин“ официално се обяви за комуникационен експерт. Говори се, че вече е готова с бизнес план на бъдеща агенция за пиар и дори имала някои кандидат-клиенти. Плановете ѝ били да започне с малки фирми, които са насочени към работа с проблемите на обикновения човек, и да продължи да развива идеята на авторската си рубрика „Чети етикета“ в „Тази сутрин“.

 

Засега Гавазова не може да се похвали с особени успехи, но вече е започнала да привежда в действие своя бизнес план, пише" Уикенд". Наскоро тя стартира нещо като онлайн продължение на „Чети етикета“. Обеща на феновете си в мрежата да следи как се движат цените на основни хранителни продукти.

Първо направи анкета кои са най-важните храни за тях, след това напазарува от класираните на първите места продукти и показа касовата си бележка. Обеща периодично да повтаря експеримента, за да стане ясно точно как се променят цените и как се отразява инфлацията на джоба на българите.

Друга тема на звездата е новогодишните празници – дали е по-добре да посрещнеш 2023-а във Велинград, на Малдивите или на Сейшелите. Тя предлага и съвети от специалисти как да се избегнат капаните на „черния петък“.

 


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    16 0 Отговор
    За кво й е да работи, един тикток или онлифенс и е захлебила
  • 2 честен ционист

    13 8 Отговор
    Ще зарибява Ганчо с помашки пирамиди.

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 1 Отговор
    Използвайте правилно термините........Нееекой от вас ще попита ли какво работи,Царят?????Стигаме до същноста на въпросът...Става дума за пари.Правилно е да попитате:Имате ли,пари за ежедневието.......Но,ако отговорът е-НЕ......Тогава ......
  • 5 Татарина

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    А бе Дончо, вие по Скопие и без нея всички сте в помашките пирамиди на Османи! Всички ще ви направи потомци на Скендербеу Македонски!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 6 Заинтересован

    4 0 Отговор
    и колко и е тарифата ?
  • 7 Пипи

    2 0 Отговор
    Аз пък ако мога да стана за малко един бизнес-козар? Големо скубане на трева ще падне!
  • 8 Свърши с българските граждани

    1 0 Отговор
    Тях не ги мислете. Имат си хора в САЩ Мадан, вълневи, шаркови, шевкет Чападжиев. Те са трудолюбиви, от нищото правят нещо, и не е нужно да си с висше, както разбрахме, че родопчанина, от края на карадайъ е завършил средно образование, но сграда лукс, и ще ядете кашкавал, сирена, млека. Извинявсйте, но от тях има хибави хора. Лично аз ненавиждам една помакиня, че на квартира е наела цигани, нищо против ромите, но тя не идва, а децата й, които не пизнавам, живеят на метри от нас . Те са много богати, но и Чапата от сащ им е дал един милион, а може и пивече да е дал. Бойко се въртеше, сега янев, очакваме и Коцето да дойде да яде кашкавал екстра. Къде има аванта, там и те. Така бе по живково. Първият секретар на цк на бкп с шофьора по предприятия.. И у дома лакомства, кашони с храна, ябълки и всички лакомства, но палачинката е обърната в полза дпс карадайъ
  • 9 Нина

    0 0 Отговор
    Господине, нищо не се разбира какво искате да кажете. Грам словоред и мисъл не влагат като пишете.
  • 10 Любен Сираков.

    0 0 Отговор
    Голяма завист в това бТВ ,Биляна се справяше перфектно и се намери един шеф който изгони най добрите,ред е и той да си отиде