Last news in Fakti

13 Ноември, 2022 12:49 3 784 1

Ето коя е жената до най-сексапилния мъж Крис Евънс(СНИМКИ)

  • крис евънс-
  • най-сексапилният мъж-
  • приятелка-
  • алба баптиста-
  • любов

Португалката говори пет езика и е работила в сиропиталище в Камбоджа

Ето коя е жената до най-сексапилния мъж Крис Евънс(СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Изглежда, че Крис Евънс има нова дама в живота си. 41-годишната звезда от „Капитан Америка“ излиза с португалската актриса Алба Баптиста „от повече от година и вече е сериозно. Те са влюбени и Крис никога не е бил по-щастлив. Неговото семейство и приятели я обожават.“

25-годишната Баптиста е известна с участието си в тазгодишния „Госпожа Харис отива в Париж“. Португалката говори пет езика, дъщеря е на инженер и преводач и е предоставила „огромно количество хуманитарна помощ“ на сиропиталище в Камбоджа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факти.БГ

    4 0 Отговор
    Любовта не е за ден. - В съвременното общество не бива да се изважда любовта на показ само в определени ситуации. Не влизайте в отношения само "за показ", в тях определено няма да сте щастливи. Не променяйте ценностите и вярванията си в името на друг. Алба Баптиста е хубавелка, дано и вътрешно да е с блага душа. На Крис Евънс загадъчната усмивка не слиза от лицето му и ясно се вижда, че е щастлив.