Last news in Fakti

14 Декември, 2022 11:45 4 088 1

Синът на Тина Търнър е починал от рак на дебелото черво

  • тина търнър-
  • син-
  • рак на дебелото черво-
  • рони търнър

Рони Търнър почина на 8 декември на 62-годишна възраст

Синът на Тина Търнър е починал от рак на дебелото черво  - 1
Снимка: Twitter/ Billboard

Музикантът Рони Търнър, най-малкият син на Айк и Тина Търнър, е починал от усложнения от метастатичен карцином на дебелото черво, съобщи ДПА, позовавайки се на службата по съдебна медицина на окръг Лос Анджелис, цитирана от И!Нюз.

Търнър почина на 8 декември на 62-годишна възраст.

Рони Търнър, чиято смърт беше обявена за естествена, освен от рак на дебелото черво, е страдал и от атеросклеротично сърдечносъдово заболяване, съобщават от службата.

Рони участва в биографичния филм "What's Love Got to Do with It" от 1993 г. за музикалното наследство на майка му, за която е известно, че е малтретирана по време на брака си с Айк Търнър, пише БТА.

Айк почина на 76 години на 12 декември 2007 г.

След кончината на сина си Рони 83-годишната Тина Търнър изрази скръбта си в Инстаграм. Певицата написа, че той е напуснал този свят твърде рано.

Почит към Рони Търнър отдаде и съпругата му Афида, която ще го помни като "истински ангел" и неин "най-добър приятел".

През 2018 г. Тина Търнър загуби най-големия си син Крейг, който сложи край на живота си. Негов баща беше покойният музикант Реймънд Хил.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верно бе

    0 2 Отговор
    Бооооооц......