Last news in Fakti

19 Декември, 2022 12:24 35 354 92

Илиана Раева коментира скандала с битата Диана Димитрова

  • илиана раева-
  • коментар-
  • диана димитрова-
  • скандал-
  • побой

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика изрази мнението си в социалната мрежа

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева коментира във Фейсбук скандала около Диана Димитрова, която наскоро сподели, че е малтретиран от свой колега.

"Направо ми е тъпо да коментирам, но чета изказвания от психолози, фейсолози, известни и неизвестни личности, жени и мъже по повод скандала и побоя над актрисата Диана Димитрова.

Със сигурност побойникът е предизвикан. Но няма предизвикателство, което може да оправдае побой над жена. Има си начини да отговориш и това не е боят!

Чета и искрено се възмущавам от злорадството, основно от жени, разбира се, има и доволен брой мъже, но е и разбираемо.

Хората са толкова озверели, толкова са агресивни, че една такава история е нормално да отприщи тази вълна от критики към жертвата.

Що за мъж си да пребиеш/набиеш жена? Както и да те е предизвикала. Ние живеем в патриархален свят, повече отколкото е допустимо, но насилието върху слабия пол е гнусна комплексарщина и безсилие. Още по-отвратително е обаче, как множеството оправдава това.

Тук изобщо не коментирам темата моралът на жертвата, действията и, реакциите и. Тя достатъчно е била наказана от начина, по който е била отхвърлена. Но да бъде бита и то пред свидетели, които са си кютали и не са взели отношение… Ами безумно е.

Последните дни попадам на различни статии с описани различни ужасни (според мен) събития в различни точки на света. За пореден път ще споделя тук, че смятам, че чипът на човешкото същество е сбъркан. Количеството агресия и омраза не са съвместими с Твореца.

Ще завърша с анализа на автора на една статия, в която той анализира човешкото същество и доказва, че то е най-агресивното и зло същество на Земята. Пише, че то е единственото същество, което може да изтреби огромен брой от себеподобните си и вярва, че не сме приспособени да живеем на планетата Земя, за разлика от животните и растенията.

И накрая казва, че може би сме “докарани" и размножени тук, поради огромната ни агресия.

Дава прекрасни примери за теорията си, но този ми пост е по друга тема.

Като включим извратената братоубийствена война и всичко подобно, което се случва в света в момента, този побой над актрисата си го отчитаме като нещо в реда на нещата, докато преживяме на вечеря и гледаме новините, или докато пием кафе сутрин, или бориме махмурлука с вряло шкембе.

Стига с тази отвратителна агресия, злоба и примитивност.

Планетата на Орките…"


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 225 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    142 32 Отговор
    Илиана, имате ли доказателства, че е бита. Дайте ги, но мисля, че давността е изтекла, та и нейната, след дъжд качулка. Редно е да сте влизали с бракоразводната зала в съда, където се гледат множество подобни дела и ще попаднете на различни случаи спрямо мъже и жени. Кво като не сме известни, що мислите, че сме глупави.

    Коментиран от #35

  • 2 Малко уточнение

    143 27 Отговор
    Булка, агресията винаги е от по-силния към по-слабия. Тук няма пол. Мъже ежедневно са нападани от агресори. Но за вас агресията явно има пол. И след като една определена прозлойка оревахте света, че съдът не защитава правата ви, защо смяташ се е случило всичко това? Мислиш, че съдът щеше да защити Юлиян или детето му от тормоза на Диана ли? Ревете за привилегии и плячка, а не за права. Прозрачно е!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Иванова

    143 9 Отговор
    Страничен човек може да изказва мнение,само ако е чул и двете страни.В противен случай всеки коментар е самореклама.

    Коментиран от #88

  • 5 Илко

    82 32 Отговор
    Ето, и аз твърдя официално: една бивша състезателка по художествена гимнастика с мъж на име Наско Раев се чука яко с негри в съблекалнята на отбор от Подуяне.

    Коментиран от #66

  • 6 Дедо

    106 45 Отговор
    Боят госпожо Раева е най доброто възпитателно средство и вие добре знаете това. Нали учите гимнастички,не ги ли шамаросвате чат пат,а!? А тази актриса е изкарала човека извън нерви,следователно...никой не го бият без причина. Приятно възмущаване ви пожелавам!
  • 7 На всяко

    107 11 Отговор
    гърне меродия !
  • 8 Иванчо

    105 14 Отговор
    Айде и тая на всяка манджа мерудия!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 памет

    116 17 Отговор
    Раева става досадна с морализаторсите си статуси по всякакъв повод. Обаче ние помним нещо, за което има много свидетели и беше обществена тайна преди години - в началото на брака и с Наско Сираков, Раева често се появяваше с черни очила и очевидно посинена. Наско се е справял някак с проклетията и, но не е успял съвсем. И, да, насилието е гадно нещо, но още по-гадно е да го използваш след години като манипулираш в ролята на жертва. Истинската жертва веднага се обръща към полицията и съда, изправя се веднага и публично обявява името на насилника, и никога повече не се занимава с него по никакъв повод. А самата Диана не отрича, че през годините са се срещали с Вергов и си приказвали "приятелски". Как да разбираме това, г-жо морален стожер Раева?
  • 11 бай Насо

    69 18 Отговор
    укроти я с табуретката тая твойта,много се е раздрънкала
  • 12 Ако на са ти го казвали...

    25 15 Отговор

    До коментар #3 от "Дестин":

    ...,да знаеш-Мнооого си зле...!!!
  • 13 ССС

    116 13 Отговор
    Раева, ти просто не се сдържа нали? От това, което си написала става ясно, че не ти пука за битата, "деликатно" ни намекваш, че тя е боклук, но и боклуците не следва да бъдат бити.

    За сметка на това използваш повода за да ни занимаеш със себе си, което е основната цел на написаното.

    Винаги съм се чудел от къде, от къде по дяволите го намирате това самучувствие за да се изявявате, като ментори на всички и за всичко?

    Коментиран от #52

  • 14 Браво

    93 18 Отговор
    Е права сте, но... Къде е била преди 5 години Дианка? Като четем за нея, не разбрах само с кого не е била в леглото? Боят не е хубаво нещо, но изнудването също! Явно тази хрисима и невинна душица доста неща е посътворила! Има все пак съд и полиция! Защо е чакала 5 години? И защо всичко пред медиите, а не вс съда? Много въпроси скъпа ми Илиана! И дали изобщо я е бил някой? А и има едни такива, които искат да ти съсипят семейството, само и само да те вкарат в леглото си! А ако им откажежш - побесняват! И бой не ги оправя! Така, че Илианче, планетата на Орките е и от двата пола!
  • 15 Божееееееее

    67 12 Отговор
    Всеки един, имащ някакви контакти с това нещо Раева,.трябва да има биволски нерви, иначе изгаря. Другият вариант е да го заобикаляш отдалече.
  • 16 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    67 10 Отговор
    Чудно как би постъпила МОРАЛАЕВА, ако някой и заяви , че ще прелъсти нейно дете , или внуче❗
    Може би ще му кажа "Добре!", а после ще изчака да го извърше и ще отиде в Софийския съд ❗
  • 17 9689

    51 11 Отговор
    Мнение на тази е антимнение.
  • 18 Мая

    56 11 Отговор
    Илиана Раева - "На всяка манджа мерудия!"
  • 19 Бегай !

    49 14 Отговор
    И на тая трябва некой да е отвърти пиянската кратуна.Отврат.
  • 20 ОЯДЕНА. МИЛИОНЕРКА

    63 16 Отговор
    НАЙ СТРАННОТО ЧЕ ОСВЕН РАЕВА НИКОЙ ДРУГ НЕ ЗАЩИТАВА ИНФЛУЕНСЪРКАТА АКТРИСА ИЗЯЛА БОЯ..... ЗНАЧИ ИЛИ РАЕВА СА Е ОБЪРКАЛА ИЛИ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е СБЪРКАНА С ПОЗИЦИЯТА СИ ОТНОСНО ПСИХО ТОРМОЗА НА ДИАНКА КАЛПАЗАНКА. ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ ПОЧТИ Е НЕВЪЗМОЖНО В СЪД ДА СЕ ДОКАЖЕ ПСИХОТОРМОЗ НА ЖЕНА НАД МЪЖ ТЯ ГО Е ЗНАЕЛА И Е ПРОДЪЛЖИЛА БЕЗКРАЙ И ДОКРАЙ..

    Коментиран от #26

  • 21 111

    53 5 Отговор
    Има жени по-агресивни и от мъжете! Аз не зная коя е истината. Не искам и да я зная! Всеки има своите драми в живота. Защо публични личности ни занимават с техните?! Както обикновения човек си решава проблемите без да ангажира обществеността, така трябваше да постъпи и тази актриса, която аз харесвах във филма, с който придоби известност. Обикновена битова история в някои семейства. Има институции за решение в подобни случаи. Да е жива и здрава Диана ( не се сещам за второто ѝ име в момента) да продължи живота си и да не преекспонира миналото, за да не се повтори в настоящето и бъдещето ѝ. Всеки получава поредния си урок по живот, но.... лично, не е необходимо да занимава обществото със себе си, освен ако не е част от форум с подобна тематика!
  • 22 Лойко

    51 7 Отговор
    Орката от Долни Богров,ги ситни
    с мисъл от соца.Да каже,колко
    лупинги направи,без агресия,за да
    отстрани Мария Гигова.А инак, в
    дискотеката "Лиляна Димитрова",
    беше едно, с вирнато носле момиче.
    Да, соца бе блажен,но роди наивност.
  • 23 Врачанка

    18 13 Отговор

    До коментар #3 от "Дестин":

    Балкански комплексиран простак!!!
  • 24 Врачанка

    25 48 Отговор
    Като чета коментарите виждам, че България е пълна с ,,мъже- комплексари, които си изкарват комплексите на гърба на жените. Сигурна съм, че това са мижитурки, които не стават за нищо
  • 25 Браво!!!

    27 36 Отговор
    Браво на Илиана Раева:" Има си начини да отговориш и това НЕ е боят!!!" Това ни отличава от животните! Но някои мъже са като животни!

    Коментиран от #41

  • 26 Не на НАСИЛИЕТО над жени!!!

    18 39 Отговор

    До коментар #20 от "ОЯДЕНА. МИЛИОНЕРКА":

    Казваме НЕ на насилието над жени!
    Някои агресивни и арогантни мъже не разбират, че Диана Димитрова не търси съчувствие или наказание за известния насилник, а целта й е да повиши общественото внимание към проблема с насилието над жени!!! В Хората да не остават рабнодушни и безчувствени към проявите на насилие, а да оказват на помощ!!! Диана Димитрова би искала да привлече вниманието към тази важна кампания!!!

    От 2008 г. UN Woman организира ежегодната кампания „Оранжевият свят“, която обединява дейности по темата за насилието. От 1981 г. правозащитни организации организират събития на 25 ноември, за да повишат обществената осведоменост за правата на жените и момичетата.

    Коментиран от #48

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Не на НАСИЛИЕТО над жени!!! 🤚

    21 23 Отговор
    Насилието срещу жените има много лица! Всеки десети човек е засегнат от насилие, но не търси помощ, защото не знае за наличната подкрепа.
  • 29 Спрете НАСИЛЕТО над жени!🤚

    22 24 Отговор
    Важно е да се привлече вниманието към тази тема и да се изрази СОЛИДАРНОСТ към пострадалите от насилие жени! САМО ЗА ГОДИНА: 27 жени са убити при домашно насилие в България!!!!!!

    Коментиран от #33

  • 30 Статистика

    25 4 Отговор
    "По данни на МВР през 2020 г. българските съдилища са издали 3057 ограничителни заповеди, като 349 са за насилие, упражнено спрямо мъже и 898 за насилие, упражнено спрямо деца."
  • 31 СОЛИДАРНОСТ към жените пострадали от

    20 22 Отговор
    Насилие!!!
    Жените, които са жертви на насилие, трябва да разберат, че НЕ са сами, че има хора, които ги подкрепят!!!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Не на истамбулската конвенция.

    42 10 Отговор

    До коментар #29 от "Спрете НАСИЛЕТО над жени!🤚":

    За когото трябва ще има и сопа. Аман от джендарийски хватки. Така полека се стремят да настроят стадото, докато не му овесят на врата конвенцията. Това е целта на този класически пасквил. Казва се и Прозорецът на Овертон.

    Коментиран от #39, #40

  • 34 Обнадеждена

    22 42 Отговор
    Браво за коментара на Илияна Раева
  • 35 Не на НАСИЛИЕТО над жени!!!

    15 32 Отговор

    До коментар #1 от "Анонимен":

    Явно не може да стигне до малкото ти мозъчни клетки, че жената не търси наказание за насилника "след толкова години", а иска да обърне внимание над огромния проблем срещу насилието над жени. Тогава навремето тя си е мислила, че е нормално да те сритат в лицето и са я убеждавали, че е по-добре да си замълчи. Но днес вримената са други и насилието е ПРЕСТЪПРЕНИЕ и е НЕДОПУСТИМО!!! Когато си замълчиш, насилника продържава безнаказано да малтретира и други жени. Когато кажеш Не на насилието и го покажеш пред света този насилник, той се чувства уплашен от последствията!

    Коментиран от #43

  • 36 ПАВКАТА ОТ ОРКЕСТЪРА

    30 12 Отговор
    АБЕ МОМЕ., ДОБРЕ ЧЕ ТЕБЕ НАСКО НЕ ТЕ Е ШАМАРОСВАЛ , ИНАК ЩЕШЕ ДРУГА ПЕСЕН ДА ПЕЕШ , КАТО СИ ПОД СВЕТЛИНАТА НА ПРОЖЕКТОРИТЕ И Е ИЗВЕСТЕН ВСЕКИ ДАВА АКЪЛ И ДА СЕ НАПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН КОЛКО Е ИНТЕЛИГЕНТЕН , Я ТРАЙ БАБО ЗА ХУБОСТ , ДА НЕ СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ НА ДЪРТИ ГОДИНИ , НИКОГА НЕ Е КЪСНО , ТАКА ЧЕ ТЕ КАКВО СА СИ ИМАЛИ СИ Е ЛИЧНО ТЕХЕН ПРОБЛЕМ., ГЛЕДАЙ СИ Е ТВОЙТА КУПА КАКВО ИМА !!!🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬♥️♥️♥️♥️♥️♥️!!!.
  • 37 Не на насилието!

    22 13 Отговор
    Любимата фрази на НАСИЛНИКА:" Тя си го заслужава!"
  • 38 Мдаа

    24 10 Отговор
    Ако една жена попита насилникът защо се държи грубо с нея, в отговор може да прозвучи безсмисленото:" Ударих те, защото ме предизвика“.
  • 39 Истината

    23 19 Отговор

    До коментар #33 от "Не на истамбулската конвенция.":

    Неспособност на мъжа да се справи със своите комплекси избива в агресия. Насилници обикновено са неуверените в себе си мъже! Мъж който е уверен в своите качества и достойнства, който има самочувствие никога не посяга на жена, той ще я подмине и игнорира, ако го предизвика.

    Коментиран от #49, #63

  • 40 6нтщ5ж

    11 11 Отговор

    До коментар #33 от "Не на истамбулската конвенция.":

    Насилникът иска да доминира над жертвата си.
  • 41 ИЗКУКУРИГАЛИ АКТРИСИ

    19 12 Отговор

    До коментар #25 от "Браво!!!":

    ТРЯА ДА СЕ ВЪДВИРЯВАТ С ПСИХО ЛЕЧЕНИЯ. ВИЕ ЗАЩИТАВАТЕ ИНДИВИД ТОРМОЗЕЩ ЦЯААААЛ СЕМЕЙСТВО?!?!?!?? АИ ТОЗИ ИНДИВИД ДАЖЕ И КОТЕ НЕ Е ОТ ГЛЕДАЛ КАМО ЛИ ДЕЦА ОПАЗИ БОЖЕ....
  • 42 Точен

    30 6 Отговор
    Соросоидите опищяха света за равенството на половете и за липсата на дискриминация по полово признак, а от друга страна пищят за насилието над жените. Доста шизофренично поведение. Защо да е точно за жените. Има много мъже, които са по-слаби физически от много мъжкарани. По същата логика като я ударил да го беше ударила и тя като моментна реакция, нали според същите тези умно-красиви транстюфлеци вече няма "силен" няма "нежен" пол. Или да си беше подала жалбата в МВР и съда в съответните срокове, нали много уж много държат на "демокрацията" и "върховенството на правото". Къде ви е правото и закона, да я разнасят по грантаджийските медии да си пробутва и внушава подадените й пропагандни тези ли? Хората може и да са тотално зомбирани от сороските медии и пропаганди, но все още усещат фалша и лицемерието. А Илианка е доста неостра от време оно подобно на съпруга си Наско Раев, какво стана с нейната партия и тя коскоджам ти политик беше решила да става.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 По-точно

    14 17 Отговор
    Насилниците не се интересуват от чувствата на другите, отнася се с презрение към тези, които не споделят техния мироглед, държат се неуважително, лъжат и за да смекчат последиците от лошото си поведение, омаловажават конфрикгната ситуация, сякаш "не е станало кой знае какво" или казват" тя си го заслужаваше."
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Иван Радоев

    36 6 Отговор
    Госпожа Раева коментира доста повърхностно и елементарно, нещо, което въобще не е доказано, че се е случило...
  • 47 ХаХаХа

    43 4 Отговор
    Изумен съм от тая жена... Дето се вика паднах от коня от тоя анализ... Какъв ум, какво нещо е само... Няма тема по която да не се изтапанчи и да даде експертно то си мнение, Божеее....

    Коментиран от #77

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 МАХМУД

    26 1 Отговор

    До коментар #13 от "ССС":

    АМИ САМОЧУВСТВИЕТО ГО ИМА ЩОТО СИ МИСЛИ ЧЕ ВСИЧКИ ОКОЛО НЕЯ СА УЧЕНИЧКИ И ПУБЕРТЕТИ С КАКВИТО ЕДИНСТВЕНО СЕ ЗАНИМАВА ЦЯЛ ЖИВОТ.
  • 53 Запознат

    33 3 Отговор
    Има страхотна Българска мъдрост гж. Раева....да бе мирно седели, да не бе чудо видело. Ти се изкара по мъдра от всички. Тези които те познаваме повече от 40години все пак знаем и за теб по нещичко и то в обратната светлина. Направи си Неправителствена Организация и се изявявай на воля. На Нас ни е ясно кое, как и защо се прави.А ти колко деца наби в залите?? Колко?
  • 54 Има

    16 0 Отговор
    всякакъв вид тормоз,както и агресия.Спортната злоба е една от тях,или кой е по,по най....Сбъркан свят,от зле съчетани гени.
  • 55 Силистранска гювендия

    13 5 Отговор
    Мен никой не може ма върна на селу
  • 56 Бедния

    21 1 Отговор
    Има и много нагли жени , които не разбират от думата всичко преключи всеки по пътя си .
  • 57 Ала бала

    23 3 Отговор
    До кога ще се коментира авторекламата на тази нещастна жена От това да е по медиите няма да стане по щастлива.Излага се като кифладжийка
  • 58 Тоя оня

    24 3 Отговор
    За всички които сега хленчат . Има законови положения. Щом е била жертва на насилие е трябвало да подаде жалба по законовия ред. Не е логично да са те били и ти след пет години да се сетиш за това. Това първо! Второ, така и официално не назова кой я е бил, така, че първото може да се подложи на съмнение. Все пак в средите в които се движи въпросната личност има доста добри гримьори. Не може да извадиш някаква снимка и да кажеш това е доказателството. И трето, слабите актьори се нуждаят от солидна реклама, а медиите занимават цялото общество с тази история. Защо ли никой от колегите и не се изказа в нейна подкрепа? Или не така както го твърди или е изключително гадна личност.
  • 59 О.М.Г,,,,,

    12 2 Отговор
    Точно прост....кеса да ти чете морал......като дявола Евангелието, нали!!!!?
  • 60 шопендар

    18 5 Отговор
    една зарязана жена е готова на всичко,за да отмъсти,колкото повече усилия влага за това,толкова по настървена става,до един момент в който не знае кога да спре.в такъв момент мъжът трябва да се намеси,и да спре злословието.от опит знам,че един или няколко шамара е единствения начин да се озапти изгубилата мярка жена.
  • 61 Питащия

    18 2 Отговор
    ЯВНО ТОВА Е "НАЙ УМНАТА" жена В БЪЛГАРИЯ?! ПО ВСИЧКИ ТЕМИ И ВПРОСИ Е "РАЗБИРАЩА И"ЗНАЕЩА""?! ПОЛИТИКА, ФУТБОЛ("ЛЕВСКИ"), ИКОНОМИКА, ПСИХОЛОГИЯ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО. ЯВНО Е ПРЕЛИСТИЛА И "ВИНЕТУ"к ??? няколко пъти.

    Коментиран от #76

  • 62 Смен

    8 7 Отговор
    Колко негри от отбора на подуяне я еб@ха тая?
  • 63 Някой

    21 5 Отговор

    До коментар #39 от "Истината":

    Неспособността на една жена да задържи мъжа до себе си не я оправдава да използва мръсни и подмолни начини да омаскари този, към когото се е стремила до скоро.
    Защо не обръщате внимание на нейната агресия,на начина по който тя е предпочела да си реши проблема, вербувайки невръстно момиче?
    Защо този случай се разглежда само като агресия на мъж над жена?
    Тук имаме агресия първо на жена към мъж,после и към неговото дете!!
    Кой нормален родител, бил той мъж или жена, би игнорирал агресия спрямо собственото си дете?
    За какви комплекси говорите....
    Ти защитаваш детето си...
  • 64 пешо

    17 4 Отговор
    Тази трътка Наско я скъсваше от бой заради забежките й по лагер школите,а сега се прави на света вода ненапиталИ на ПР експерт.От стара черга може да стане само изтривалка.
  • 65 раева

    14 2 Отговор
    гледкай си федерацията ,че ще секне лапаницата от две места ,че мъжлето ти нема да има кинти да играе и залага
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 бягай бе

    9 4 Отговор
    Шундова....
  • 68 било

    6 2 Отговор

    До коментар #66 от "воайоръ":

    Сега играят с бъстуна....Без ленти....
  • 69 Питащия

    11 3 Отговор
    Сиракоооов, Сираков?!
    Наскооо, Наско до кога така??? Всяка ЖАБА да си знае гьола!
  • 70 ха ха ха

    5 2 Отговор
    И аз попадам на всякакви глупави теории в мрежата, но не занимавам хората с тях. А учЕният с "агресивната теория" може да си скъса и изяде дипломата!
  • 71 Виктор

    8 1 Отговор
    М,че той и тебе те би ама ти си замълча.Ти си доблестна селска крава! евалла!
  • 72 Ира

    10 0 Отговор
    Писна ми от тези т.н. новини. Не можете ли да измислите други? Така и така и тези са измислени. Седмици наред Диана... Тъпотия
  • 73 Констатация

    7 3 Отговор
    Илианке , на теб леля Нешка , колко шамара ти е отпрала , да те направи първо човек , после и шампион.Питам у отговор не искам. Народа е рекъл -Боя не оправя , но помага .
  • 74 Бай Митко

    6 3 Отговор
    Вие госпожо Раева видяхте ли да бият жалбоподателката, видяхте ли я поне насинена?
    Аз не съм я виждал да бъде бита и да е насинена! Това е и причината да не вземам страна!
    Вие казвате, че си има начини да се отговори на някакво предизвикателство и това не е боят.
    Това се отнася и за жалбоподателката. Вместо да се прави на интересна и ни залива с покъртителни жаловити обяснения, защо не се е обърнала веднага към прокуратурата. Не ѝ вярвам. Вижте ме колко съм нещастна и се сещам за вица за бабичката дето викала насред площада, че е изнасилена и на питането от полицая кога, му отговаря преди 20 години. Защо тогава викаш? Приятно ми е да си спомням това преживяване! Пък може би има и втори вариант на това вайкане – "Видяла жабата да подковават вола и тя си вдигнала краката". Копиране на холивудските скандали, ей така хем за известност, хем за някой и друг лев премия.
    Хубав ден госпожо Раева!
    Хубав ден и на всички читатели!
  • 75 Истината

    4 9 Отговор
    Прекрасно е, че Ви има, г-жо Раева!
    Едно нормално, смело и защитено мнение насред и без друго хейтърски настроените и зловредни бг потребители на нета.
    Браво за смелостта и Диана да се изправи най-после срещу наглеца! Защото няма съмнение, че и досега с посегателства си разрешава проблемите.
    Браво, достоен човек сте!
  • 76 Бай Митко

    7 2 Отговор

    До коментар #61 от "Питащия":

    Много важно, че е актриса. Тя измести журналистите и вместо да си прави евтина реклама да отива и става клиент на прокуратурата!
    Доколкото ме светнаха медиите тази е отнесла шамарите заради психическия тормоз, който упражнявала над детето на набедения бияч. Без да коментирам повече ще подчертая, ако някой само се опита физически или психически да тормози детето ме ще го смачкам.
  • 77 Бай Митко

    3 0 Отговор

    До коментар #47 от "ХаХаХа":

    В България дал БОГ политици, експерти, анализатори, професори и генерали!
    Да има!
  • 78 Луд

    11 1 Отговор
    Никога не подкрепям боя дори да е имало „някакъв” повод! Но че в момента тази Диана трупа реклама по медиите и стаж в НПО никой не може отрече!!! Просто хората се дразнят че всичко това излиза след 5 години и че не е до край искренна!
  • 79 Поп Дъньо

    5 1 Отговор
    Илианче, преживят кравите...може би и ти но не всички!
    По полека със словоблудството!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Ела

    3 0 Отговор
    Хайде, хайде, г-жо Раева, ако боят не беше решение и няма оправдание, аз сега да хукна ли да роня сълзи и сополи по медиите, че треньорките са ме били в залите? И по гимнастика и по-късно, когато станах балерина. Че от соц времето от рускините взехте и това - а как бият, не е истина. Всеки ден навън виждам майки, които си бият децата, защото уж са го заслужили. Защо никой не обикаля медиите да събужда ъуеърнес и за това?
  • 82 Ко-Не

    5 1 Отговор
    Тая коги беше по-млада и Пажин и Серж я наказваха редовно си траеше, щото куче от салам не се плаши. Сега дръпна водата и взе много да ги разбира нещата...
  • 83 Алюууу... оная битaтa

    6 0 Отговор
    Народна мъдрост:
    Бой и eBaне(при теб са комплект) не се връщат...
    Жалиш се след 5 години!!
    Защо??
    Не ти вярваме, не те съжаляваме... при теб има нещо гнило... нещо мирише и cмъpди!!!
    Да би мирно седяло, не би чудо видяло!!!
  • 84 Петя

    5 1 Отговор
    Призванието на Илка с оглед на интелектуалният и багаж е да дрънка тенджерите в кухненското пространство и да пере мръсното бельо на антипатичният си съпруг(по възможност ръчно). Двамата с мъжа и са шампиони по обществено неодобрение. Всяка тема по която се изказват е изпълнена с жлъч,омраза и нелогични съждения. Неслучайно за Илка хората казват-"Акъл има колкото да не с.е.ре по двора"!
  • 85 Шаран БГ

    5 1 Отговор
    Разбира се, че има и умни, интелигентни, дори и физически силни и умели жени, които никога няма да предизвикат скандал и да си "изпросят" боя или да позволят да бъдат бити. Много пъти в живота си съм наблюдавал случаи, когато жената / не мога да си обясня защо/ млада, стара, учена неграмотна / НЕ ПРЕСТАВА да крещи и да хвърля предмети , да беснее , докато мъжът не си "хване шапката" и поеме към кръчмата или към друга жена........ Или не и затвори устата / рядко, но се случна - и той човек , и той има нерви/ с някой шамар.....!?. И....тя се успокоява...........
    Като изключим споменатите по-горе умни и т.н жени, един филмов герой , женен -развеждан четири пъти и живеещ в момента с пета, която също му правеше номера, заключи дълбокомъдрено : "Жената е или глупава - или кучка " Избирайте , мили дами , към коя класация попадате !!
  • 86 Борис

    0 4 Отговор
    Браво, Раева!
  • 87 Гост

    2 4 Отговор
    Споделям напълно мнението на Раева.Гергов мъж ли е или плюнка?Тои заслужава да бъде осъден за агресията си ако се спазват законите в Бг.

    Коментиран от #91

  • 88 Гост

    1 4 Отговор

    До коментар #4 от "Иванова":

    Няма какво да се изслушват двете страни.Побои медицинско и съд.
  • 89 Човек

    1 2 Отговор
    Авторката на статията тотално отрича еманципацията. Кога наследник на комунизма ще спре да говори за "слабият пол"? Огледайте се наоколо и вижте че има жени полицайки и военни, които в Украйна се бият наравно с мъжете и умират също като тях. Престанете със социалистически превземки, както и да
    се бъркате в личния живот на другите!
  • 90 лгДБ+

    2 0 Отговор
    да си каже тарифата при сорос колко е
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Мунчо

    0 0 Отговор
    Серж Йофуто с черната мамба отдавна не е идвал на Герена явно?