Last news in Fakti

27 Декември, 2022 14:08 1 256 2

Бионсе се завръща на сцената с първи концерт от 5 години насам

  • бионсе-
  • концерт-
  • сцена-
  • завръщане-
  • дубай

Концертът на RnB звездата ще бъде в Дубай

Бионсе се завръща на сцената с първи концерт от 5 години насам - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

41-годишната суперзвезда Бионсе, която по-рано тази година издаде дългоочаквания си седми студиен албум "Renaissance", не е изнасяла самостоятелен концерт от 2018 г. Според нейни приближени тя се подготвя за едночасово шоу в петзвездния курорт Atlantis, The Palm в Дубай на 21 януари, следвайки стъпките на колежката си Кайли Миноуг, пише БГНЕС.

Източник заяви пред рубриката Bizarre на вестник The Sun:

"Бионсе се готви да пее в Атлантис като част от огромно събитие. Напоследък хотелът организира редица мащабни представления, като Кайли Миноуг ще пее в новогодишната нощ."

Вътрешният източник допълва, че вече са изпратени покани за събитието, и заяви, че билетите за шоуто на изпълнителката на хита "Crazy in Love", за която се смята, че е подписала договор на стойност 20 млн. паунда, са като "златен прах".

Източникът добави: "Изпратени са покани за събитието с Бионсе, което е обявено като едночасово изпълнение, и това е най-горещото събитие в града. След това ще има парти с участието на Swedish House Mafia, които ще изнесат DJ сет. Това ще бъде първото истинско шоу на Бионсе на живо, откакто тя изнесе концерт на фестивала Global Citizen в Йоханесбург през 2018 г."


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 💨.💨💨💨

    1 0 Отговор
    Тази някой слушали е още щот аз не я харесвам като визия и глас.