Last news in Fakti

30 Декември, 2022 19:18 4 859 3

Коледен сексапил (част 3): Янет Гарсия (СНИМКИ+ВИДЕО)

  • коледа-
  • янет гарсия

Най-популярното дупе на малкия екран няма как да пропусне празниците

Коледните празници може и да са символ на семейството и домашния уют, но, след като живеем в ерата на социалните мрежи, еротиката заема не по-малко място по това време на годината. По тази причина днес сме решили да ви покажем поредната част от сериите „Коледен сексапил“, като в главната роля поставяме Янет Гарсия.

Мексиканската синоптичка не ни разочарова през изминалите дни и успешно напълни профилите си в социалните мрежи с достатъчно снимки и видеа, за да изкараме поне до Йордановден.

Най-популярното дупе от малкия екран изглежда развива успешно кариерата си и на еротичен модел, но за съжаление не можем да ви покажем съдържанието на OnlyFans страницата ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чоко

    13 3 Отговор
    Те това е синоптичка, а не като онези метреси по Нова Сорос ТВ!
  • 2 Интелект

    10 2 Отговор
    Порно сайтът ФАКТИ!
  • 3 Уверен

    4 1 Отговор
    Десо и Павката ще спукат мишлетата си от биене на шамари тези празнични дни.Вероятно ,,резервата" Калин ще ги смени.Вервайте ми,Факт е,ще се уверите сами...