Last news in Fakti

7 Януари, 2023 20:17 5 199 10

Ивана: Отличавам се с морал и дисциплина!

  • ивана-
  • певица-
  • имен ден

Вижте какво сподели певицата навръх имения си ден

Ивана разказа как ще празнува своя имен ден днес. Певицата на народа е кълбо от енергия, професионализъм и женственост.

Музиката ѝ владее сърцата на публиката вече дълги години, а песните ѝ се превръщат в тотални хитове.

“Тази година просто ще празнуваме така, както аз си знам. Събирам приятели, с музика, с оркестри, с DJ. Абе, парти като парти. Така го усещам, така искам да бъде” – разкри звездата навръх Ивановден в студиото на “Тази събота”.

Ивана разкри какъв знак ѝ дава съдбата и защо се съобразява с него

Ивана е кръстена на своята баба, от която няма спомени, защото е починала малко след като певицата е дошла на бял свят.

“Това, което знам от разказите на майка ми и баща ми, тя е била много смирена жена. Нищо общо като темперамент с моя. Но пък казват, че зелените очи и това, че можела да пее много хубаво народна музика, всъщност е от нея дарба” – признава изпълнителката.

Ивана разказва още кой е бил най-дългият ѝ концерт, лекува ли музиката и какво ѝ даде сцената

Обичаната изпълнителка споделя какво стои зад името Ивана: Стои екип от хора, от приятели. Това е Ивана, Румен, колегите ми, с които направихме песните в годините. Разбира се и авторите на песните. Другото е много пътувания, много подготовка, за да застанеш на самата сцена. Това е пътувания, недоспивания, работа… Един процес, който не спира. Другото важно, което ме отличава, макар и нескромно – морал. За дисциплината в ранните ми години за мен закъсненията бяха нещо обичайно. Аз и Деси Слава бяхме такива. Обаче и това се променя. Аз в никакъв случай не съм същата, каквато преди” – разказва тя.

“Не бързай да изпреварваш времето и намери време и ти да си щастлива” – това е съветът, който певицата би дала на прохождащата Ивана, която се отправила към голямата сцена.

“Сцената основно дава. Това, което получаваш на сцената, е като афродизиак. Тези аплодисменти, това одобрение от публиката, тази еуфория, която те държи с дни наред – това нищо не може да ти го даде. Това и добрият секс не може да ти го даде, както сме си говорили с други артисти” – заяви тя.

Възхищава се на дъщеря, а като положителни качествата изтъква: “Отговорност и самодисциплина – там е безупречна. Но нейното „не“ е категорично. Тя умее да си пази своето пространство и не се прехабява за другите и да си живее живота на другите, а собствения”.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 розово

    8 5 Отговор
    Честит имен ден ден. Да си жива и здрава.
  • 2 Слави

    10 4 Отговор
    Моралът си го стиска между кълките
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бухала

    4 1 Отговор
    Баа Вама Барна 70- така и тя
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Това е добре ако

    7 1 Отговор
    го кажат хората за теб. ЧИД.
  • 7 Моралист

    5 2 Отговор
    и при Б.Б. ли имаше такъв морал и самодисциплина...?
  • 8 моралистъ

    2 1 Отговор
    абе морала си е морал.
  • 9 Ванке!

    4 0 Отговор
    Жив и здрава да си ма….. кат беше свежа го обичаше повече от хляба, така че морала за пред съседите!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.