Last news in Fakti

13 Януари, 2023 15:32 2 296 2

Условна присъда за кражба с взлом за звездата от "Фантастични животни" Езра Милър

  • езра милър-
  • условна присъда-
  • фантастични животни-
  • кражба-
  • взлом-
  • престъпление-
  • светкавицата

Актьорът ще получи 1 година пробация и трябва да заплати глоба от 500 долара

Условна присъда за кражба с взлом за звездата от "Фантастични животни" Езра Милър - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Актьорът Езра Милър, който беше обвинен в кражба с взлом, сключи сделка с разследването и се съгласи да се признае за виновен: като наказание той ще получи една година пробация. Освен това актьорът е глобен с 500 долара, съобщи NBC News. Инцидентът се случи през август 2022 г., тогава актьорът нахлу в частна къща в Стамфорд и открадна няколко бутилки алкохол, припомня БГНЕС.

Това далеч не е единственият скандален инцидент в досието на актьора, който е известен със скандалните си изяви. През март миналата година той беше арестуван за нападение на посетители в бар в Хавай, а месец по-късно отново си имаше взимане-даване с полицията, след като хвърли стол срещу жена. По-късно той беше обвинен в развращаването на непълнолетни момичета, а след това в отвличането на майка с три деца (самата жена обаче твърди, че Милър ѝ е помогнал да се скрие от жестокия си съпруг). Накрая две жени го обвиниха в насилие и тормоз.

„Бизнес инсайдър” публикува разследване за Милър, в което се разказва за странното му поведение: той уж ходел по улиците бос и с гнойни рани, но в същото време в бронирана жилетка, а също така е създал секта, кръстена на негово име.

Проблемите на Милър застрашиха проекти с негово участие, като например филма "Светкавицата", в който той играе главната роля. Малко след тези инциденти Езра Милър пусна изявление, в което се извини за многобройните скандали и също така обеща да започне лечение на своите „психологически проблеми“. След извинението актьорът продължи да снима.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сополи

    6 0 Отговор
    Грета Тунберг- психично болна, ползват я банкерите за пропаганда понеже Грета е агресивна освен това.
    Това момче- прекалил с халюценогените, болен и откачен
    Бритни Спиърс - психично болна,лекувала се години наред
    Майкъл Джаксън - болен, ял е хиляди хапчета преди да умре от тях
    Някой от новите искате ли?
    Били Айлиш - психично болна
    Не всички са откачени и от диспансера.
    Примерно чернокожите изпълнителки промотират най-древната професия и не са психично болни.
  • 2 плевен

    4 0 Отговор
    По стандартите на САЩ- много си е добро момчето. Я вижте президентския син.