Last news in Fakti

10 Февруари, 2023 10:15 3 083 5

Азис озадачи мрежата с ново бебе (СНИМКА)

  • азис-
  • бебе-
  • загадка

Той показа как храни бебе в заведение

Фолкпевецът Азис не спира да смайва последователите си в социалната мрежа.

Показа се как храни бебе в заведение и предизвика големия въпрос: "Негово ли е?".

View this post on Instagram

A post shared by Azis Online (@azis_online_new)

"Влязохме в заведение да хапнем пък и да нахраним бебето на спокойствие. Беше пълно с хора, които притихваха и с усмихнати очи гледаха бебето. На една от масите стояха 5-ма мъже на зряла възраст малко над моята", започва историята си в Инстаграм Васил.

"Когато ставаха да си тръгват, най-възрастният от тях се приближи и беше стиснал парички в ръката си. Подаде ми ги и аз ги взех. Каза, че това е българска традиция да се дават парички на бебе. Стана ни толкова приятно с майката", допълни певецът.

"Мъжът благослови детето, ние него също. И се замислих колко хубави български традиции имаме, които вече сме забравили. Между другото, довечера ще се видим в Пловдив", съобщи още той.

Напоследък фолкаджията не спира да се показва с бебета, вероятно на негови приятелки. Той обаче шикалкави дали не е станал тайно баща за пореден път, коментира hotnews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 А от каде

    5 0 Отговор
    е взел това дете?

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 пояснение

    2 0 Отговор
    Преди 20-тина години пътуваме служебно до столицата . Нашият човек ни посреща , минаваме покрай къщата на Азис ,колегата ни я показва . Казваме нещо от рода ей тоя П ........с каква прогимназия има . А колегата , нищо подобно , ей тоя дето се прави само на П....л , изкърти де що има манекенки по София.
  • 5 Кандидат Милионер

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "А от каде":

    Ми родил го..Ама кой му го е правил - не казва...Даже бил прегракнал за два месеца от родилните напъни и щото много викал....