Last news in Fakti

4 Септември, 2013 12:16 4 434 1

Джордан напуска Ара Мюзик със скандал

  • джордан-
  • певец-
  • компания

Певецът искал да се развива, но комапнията не му позволявала

Поп фолк певецът Джордан е на път да се раздели с музикалната компания Ара Мюзик. Това стана ясно, след като изпълнителят пусна кратък коментар във Facebook профила си днес, предизвиквайки вълна от коментари на феновете.

"Знаете ли кога ще пуснат песен на Джордан по Фен ТВ? Никога... и Слава Богу", написа Джордан в социалната мрежа.

"Напускам Ара Мюзик и повече не искам да имам нищо общо с тях. Аз искам да пея, да се развивам и да правя хубава музика. Мисля че имам нужните качества да бъда един от добрите изпълнители на България, но толкова години ме потискат и не ми позволяват да се развивам, което ужасно много ми тежи.

Реших да преустановя взаимоотношенията си с музикалната компания и докато изтече договорът ми, ще се отдам на друг бизнес, въпреки че няма да спра участията си. Иска ми се и ще се ориентирам към друга музикална компания", каза за signal.bg изпълнителят.

"Обещавам след няколко дни да дам официално изявление. Тази вечер пускам новата си песен. Парчето е записано отдавна и трябваше да излезе още през лятото, но уви. Музиката на песента е моя. Аранжиментът е на Бате Пешо. В неговото студио направих и записа. Той работи предимно за изпълнители от поп жанра. За текста се доверих на Йордан Ботев. Засега песента няма видеоклип, но реших да направя представянето й в интернет", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stone Kold

    1 0 Отговор
    mi kato nqmash kotence e taka