Last news in Fakti

24 Февруари, 2023 12:15 1 874 5

Парис Хилтън показа новородения си син (СНИМКИ)

  • парис хилтън-
  • картър реум-
  • новородено-
  • син-
  • име

Хилтън разкри и името на бебето

Парис Хилтън показа новородения си син (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Всвоя подкаст „Това е Парис“ тази седмица риалити звездата каза, че е кръстила сина си Финикс, и че дори майка ѝ и сестра ѝ не са знаели името му. Хилтън дебютира и с първата снимка на сина си в Instagram, съобщи vesti.bg.

Хилтън и съпругът ѝ Картър Реум разкриха миналия месец, че са се сдобили с бебе чрез сурогатна майка.

View this post on Instagram

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

„Засега просто пазим всичко наистина лично“, каза Хилтън в подкаста. „Дори майка ми, сестра ми или най-добрите ми приятели – никой не знаеше буквално, докато бебето не навърши една седмица, така че беше наистина хубаво това да бъде наше собствено пътуване заедно, защото просто чувствам, че животът ми е бил толкова публичен и никога не съм имала нещо, което да е лично. Така че Картър и аз буквално сключихме пакт заедно, че няма да казваме на никого.“, допълни Парис.

Хилтън, която също има издадена книга, наречена „Парис: Мемоарите“, прочете на глас част от нея, където обяснява защо двойката е избрала името Феникс.

„Ако всичко върви добре, когато четете това, Картър и аз ще имаме момченце“, прочете Хилтън. „Планираме да го кръстим Финикс, име, което избрах преди години, когато търсих градове, държави и щати на картата в търсене на нещо, което да върви с Париж и Лондон.“

Тя продължи: „По-важното е, че птицата феникс пламва и след това се надига от пепелта, за да полети отново. Искам синът ми да расте, знаейки, че бедствията и триумфите се случват и идват през целия ни живот и че това трябва да ни даде голяма надежда за бъдещето.“


Поставете оценка:
Оценка 2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    10 2 Отговор
    Учудих се че ражда на 42 ,а то си купила крава за разплод.
  • 2 Отец Дионисий

    7 2 Отговор
    А Н А Т Е М А !
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 на снимката

    6 1 Отговор
    две пластмасови мумии за милиарди
  • 5 тъй тъй

    2 0 Отговор
    туй лапе няма майка леля му го е родила