Last news in Fakti

27 Февруари, 2023 17:18 2 390 20

6 причини тя да не отговаря на съобщенията ти

  • мъже-
  • жени-
  • съобщения-
  • без отговор-
  • причини

Нека заедно да разгледаме възможностите

6 причини тя да не отговаря на съобщенията ти - 1
Снимка: Shutterstock

Откъдето и да го погледнеш, жените са си неразгадаеми загадки. Колкото и да се опитваме да ги разберем, все повече се оплитаме в собствените си мисли и предположения.

Случвало ли ти се е, когато си в отношения с някоя мадама, в един момент тя да спре да комуникира с теб и да не отговаря на съобщенията, които ѝ изпращаш? На пръв поглед всичко до момента е вървяло чудесно и не виждаш повод за тази промяна, но истината е, че трябва да се вгледаш по-внимателно.

Жените са много комплексни същества. Докато на нас малките детайли ни убягват, дамите забелязват подробностите. Нека заедно да разгледаме възможностите и да се опитаме да разберем защо тя не отговаря на съобщенията ти!

Не си ѝ обърнал достатъчно внимание

Ако досега не си разбрал, жените искат много внимание. Ако не го получат започват да си отмъщават по свой начин. Едно от наказанията, което тя прилага е да ти наложи пълен игнор, докато не се появиш на вратата ѝ, застанал на колене, питайки я лице в лице какво става.

Загледал си някоя мацка на улицата, докато сте били заедно

Ти може и да си погледнал към кофата за боклук отсреща, докато покрай нея просто е минавала някаква жена, но в нейните очи ти вече мислено си ѝ изневерил и си я унижил чрез тази своя постъпка. Затова нейният отговор е да те убие с мълчание, докато не я помолиш за прошка.

Забравил си важна дата

Тук нещата загрубяват! Много внимавай с важните дати, защото може да не се разминеш само с игнор в чата, а с напълно биене на шута.

Не си ѝ звънял/писал прекалено дълго време

Ако не я търсиш достатъчно често през деня, карайки я да се чувства специална, то очаквай абсолютно същото отношения към нея. Тя дори няма да отвори съобщенията ти, даже няма и да си направи труда да ги погледне. Тук просто трябва да изчакаш да мине малко време и да ѝ пишеш отново.

Излизаш с приятели прекалено често

В такива моменти тя си казва, че щом си позволяваш да прекарваш толкова много време без нея, тя ще те накаже с мълчание, че да се сетиш за нея най-после. Ама дали ще се усетиш, не е много ясно...

Вече не те иска

Съжаляваме, че ще те разочароваме, но ако отношенията ви все още не са чак толкова сериозни, напълно е възможно тя в един момент да спре да се интересува от теб. Дали е срещнала друг или просто не ти се кефи вече е въпрос с отворен отговор.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лорд Минчу

    17 1 Отговор
    Шест причини да й теглите една!
  • 2 Пич

    9 1 Отговор
    Хич не ги мислете причините , защото когато дадената не отговаря на съобщенията ви , шест други ще отговарят светкавично !!!
  • 3 Скорпион

    11 1 Отговор
    1 - не си длъжен да обръщаш постоянно внимание
    2 - очите за да се глада с тех
    3 - не си машина да пони всичко
    4 - като не те иска си намери друга тази не е единствената!!

    Коментиран от #17

  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    14 1 Отговор
    Всъщност има само ЕДНА причина -
    нейната КАТЕРИЧКА се е покачила на друго клонче ❗

    Коментиран от #8, #10

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Преминаващ оттук

    3 2 Отговор
    Като не ти отговаря шута в г.... и жени многооооо.
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    ДНЕС те ПРЕГРЪЩАТ а УТРЕ те ПОРЪЧВАТ това е ЖИТЕЙСКА РЕАЛНОСТ
  • 8 Чики

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Че тя гората пълна с катерици кой се занимава да чака и да анализира точно определена?
  • 9 ха ха

    7 3 Отговор
    Подир жена и влак не се тича. На такава отрано шута, щото животът ти се превръща в безкрайна драма... Поддадеш ли се започват нон-стоп циркове за да изкрънкат своето.
  • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    ЛОГИЧНО
  • 11 Вазле

    2 0 Отговор
    Една от причините да не отговарям на съобщенията Е че съм дигитален екстрасенс
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Вазле

    1 0 Отговор
    Роботите и квантовия компютър за дигитален контрол не ми дават да се люлям с моята любов

    Коментиран от #14

  • 14 На измислена героиня

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Вазле":

    Най големите шматки в очите са и герои
  • 15 Тити

    4 1 Отговор
    Има още един не си и купил Бентли.

    Коментиран от #18

  • 16 Казанова Граф

    10 0 Отговор
    Тихомирчо това от собствен опит ли го споделя,или е прочел някъде нещо?Такива обобщени твърдения,които едва ли не са универсални,аз твърдя,че са пълни глупости.Жените са различни и към всяка трябва да избереш различен подход.Някои са доста независими и постояното звънене/писане,стремежа да си навсякъде с нея и прочие "обсебване",ще я отблъсне със сигурност.Има и такива,които не държат особено на разни "важни дати",но държат да изпълняваш това,кето си обещал.В противен случай започват да гледат на теб,като на слаб и безхарактерен,което в някакъв момент преминава в неприкрито презрение и край на "мъките".Повечето няма да направят "драма" от това,че си се зазяпал по някоя мацка,но започнеш ли да флиртуваш с друга в нейно присъствие,тогава скандала е сигурен.Има десетки причини за проблеми с жените и много от тях дори не зависят от вас.Няма рецепта за избягване на проблеми,всеки сам трябва да се адаптира според конкретната ситуация.

    Коментиран от #19

  • 17 Погледайте

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Скорпион":

    Малко буквара, имате нужда
  • 18 един от стадото

    2 0 Отговор

    До коментар #15 от "Тити":

    някои се радват и на Хонда Джаз. И са верни както на теб така и на колата, както тя и ти сте и верни. Поне за колата съм сигурен
  • 19 Умно.

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Казанова Граф":

    Шапка свалям.
  • 20 Отново

    3 0 Отговор
    и за съжаление повечето коментари са на женомразци, със слаб умствен капацитет, които са забравили, че и майка им е жена. Или пък не?... Друг въпрос е защо сте родени.