Last news in Fakti

1 Март, 2023 07:00 9 802 2

Вашият хороскоп за днес, 01.03.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хороскоп за началния ден на месеца. Всичко започва от едно.

Вашият хороскоп за днес, 01.03.2023 г. - 1

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Честит нов месец, честита Баба Марта! Обещаващ е този месец за Вас, макар и не съвсем спокоен. Днешният ден е малко по-емоционален, но пък оптимизъм няма да Ви липсва. Нещата се подреждат, макар и не точно както сте си представяли.

Телец

Баба Марта със сигурност ще Ви донесе усмивки. Сякаш грейва слънце в душите на хората през този ден, което разтопява мрачните настроения. Приятели днес ще са емоционалната Ви подкрепа, защото имате да довършвате важни задачи. Не се разсейвайте, действайте!

Близнаци

Бели и червени, днес ще имате нужда от изява, ще искате да ви забелязват, да оценяват качествата ви. Бъдете изобретателни, подхождайте творчески, правете нещата със замах, полагате началото на цял месец.

Рак

Март започва бял и червен и нека е изпълнен с еуфорията на този ден. Намерете време да се погрижите и за себе си. Представете, че сте майка сами на себе си, какво бихте направили най-напред. Заредете се с оптимизъм и добро настроение.

Лъв

Въпреки цялата първомартенска еуфория, а може би именно заради нея, ще сте разсеяни, дори малко неадекватни на моменти. Имате нужда от отпускане, от медитация днес. А масажът на стъпалата просто ще ви изпрати в друго състояние.

Дева

Честит нов месец, радостен и весел да бъде! Ще сте жадни за нови знания и нови хоризонти. Ще ви мами далечното, необяснимото, непознатото. Хубав ден да тръгнете на път, макар и с особено внимание, защото ще сте прекалено разсеяни да гледате нагоре и няма да виждате в краката си.

Везни

Нека Баба Марта ви донесе много радост и нови сили. Днес ще имате нужда да се чувствате полезни, но най-важното да виждате постигнатия резултат. Всякакви безцелно мотаещи се личности ще подбудят у вас способността да намирате работа. Като истински терминатори ще сте днес.

Скорпион

Честит март и честита Баба Марта. С радост в сърцето да изживеете този пръв пролетен месец. Нещата днес ще имат едно особена интензивност, която винаги е като допинг за вас. Ще ви провокира да обмисляте стратегии, да изследвате и търсите скритите механизми на действие и естествено ще се опитате да увеличите собственото си влияние.

Стрелец

Баба Марта днес ви орисва със здраве и късмет. Приемайте добрите пожелания и самите вие бъдете посланик на доброто. Готови сте да консултирате, да давате съвети, да говорите и обучавате другите. Ще се чувствате леко еуфорично и никаква пролетна умора не би могла да ви разколебае или пък да сломи духа ви. Просто продължавайте да сте каквито сте.

Козирог

Баба Марта днес ще ви донесе дух на сътрудничество и толерантност, ще ви изпълни с радост и сила. Опитайте да запомните усещането, за да го извиквате, когато е нужно. Идеален ден за оглеждане на нещата от всички страни и преценяване на тяхната пригодност за едно или друго.

Водолей

Този чудесен празник не оставя никой българин безразличен към традицията. За вас започва един месец, в който ще имате повече работа и ще трябва да отделяте по-голямо внимание на здравето си. Но с добро настроение всичко се подрежда по-лесно. Не губете оптимизъм.

Риби

Днес ще имате желание да окичите целия свят и най-вече себе си. Ден за изява, ще чувствате нужда от внимание, ще ви се иска някой да ви поглези. На моменти ще сте капризни като малко дете. Хубаво е поне да знаете кога да се държите като възрастен.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ за ХОРОСКОП инфото госпожа МАРИНОВА
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.