Last news in Fakti

6 Март, 2023 08:32 3 454 18

Керана победи в "Като две капки вода за първи път" в образа на Бионсе

  • капките-
  • като две капки вода-
  • керана-
  • бионсе-
  • победа

Певицата пресъздаде образа перфектно с изпълнението на хита “Sweet Dreams”

След първите две блестящи предавания на единадесетия сезон на „Като две капки вода“, и тази вечер най-доброто шоу за имитации в България подари истинско забавление на зрителите на NOVA. Девет страхотни имитации, много танци, смях и бурни аплодисменти завладяха ефира в неделната вечер. Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро успяха да разсмеят до сълзи публиката в студиото, а журито в състав Хилда Казасян, Асен Блатечки, Димитър Ковачев – Фънки и Веселин Маринов не скриха възхитата си от таланта на звездните участници.

За първи път този сезон победата грабна Керана в образа на световната дива Бионсе. Керана пресъздаде образа перфектно с изпълнението на хита “Sweet Dreams”. “Тази вечер бяхте направо неотразима. Истинска Бионсе”, похвали представянето ѝ Димитър Ковачев – Фънки.

Вечерта започна с победителя от миналата неделя – Владо Михайлов. Актьорът показа завидни танцови умения и пя страхотно като американската суперзвезда Бруно Марс. „Успя да пресъздадеш цялото настроение на клипа. И пя страхотно, и танцува страхотно“, каза Фънки за образа на Владо Михайлов. Веднага след него на сцената заблестя Яна Маринова като сръбската легенда на поп фолка – Лепа Брена и получи силните аплодисменти на всички в залата. Тома отново слезе от асансьора в женски образ. Този път той беше ирландката Шиниъд О’Конър, а изпълнението му на “Nothing Compares 2 U” успя да развълнува всички и дори да разплаче Хилда Казасян.

Дуетът на сезона Ралица Паскалева и Димо Алексиев излезе като едни от най-обичаните български дуети – „Ритон“. „Димо, ти си направил най-трудното нещо, успял си да хванеш тембъра на Здравко. Много добре ви се получи – имаше настроението на дует „Ритон“, каза Хилда Казасян за образите на Катя и Здравко. Актьорът Христо Петков зарази ефира с кънтри настроение в ролята на Джордж Клуни от филма „О, братко, къде си“.

Кали се появи като българския естраден певец Панайот Панайотов. „Поздравявам те, Кали. Видях себе си в теб“, сподели Панайот Панайотов за представянето на Кали, който беше в първия ред на публиката, заедно със съпругата си Емилия Панайотова, на която е посветена и песента „Хей, шопкиньо“. Веднага след нея Христо Гърбов се появи на сцената като естрадна легенда – Кичка Бодурова. С първия си женски образ актьорът успя да изправи публиката на крака. Бутонът на късмета отреди на Дара Екимова един от най-трудните женски образи – този на великата оперна певица Монсерат Кабайе. Тя изненада всички с арията на Лаурета ("O mio babbino caro") из операта „Джани Скики“ от Джакомо Пучини и също изправи публиката на крака.

Бутонът на късмета каза своята тежка дума и следващата неделя Яна Маринова ще се превъплъти в Майкъл Джаксън, Христо Петков ще излезе на сцената като Елвис Пресли на живо от Чикаго, Кали ще влезе в образа на Лара Фабиан, Ралица Паскалева и Димо Алексиев ще имитират дует „Каризма“, Христо Гърбов ще бъде Чуби Чекър, Владо Михайлов ще пее като Керана, Тома ще имитира Меди, Дара Екимова ще бъде Panjabi MC, а Керана - Тил Линдеман.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Зевзек

    1 1 Отговор
    А ти ядеш ли такива капки. Ха ха ха.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ужаст!

    5 14 Отговор
    Това дразнещо писукане показва защо не всяка става известна като Бионсе.
  • 5 Отвратен

    7 21 Отговор
    Боклуци , Търпят зрител облечен с фанелка с руско знаме !

    Коментиран от #11

  • 6 Един

    8 11 Отговор
    Това плоско предаване трябва да го пускат събота сутрин за децата.

    Коментиран от #7, #16

  • 7 не, не трябва

    8 3 Отговор

    До коментар #6 от "Един":

    За да си отгледат на дърти балдъри ли?
  • 8 Гей-З

    2 9 Отговор
    Да направим Бионсе национален герой и рождения й ден да стане новия национален празник!

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ново предложение

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Гей-З":

    Омъжи се на 3-ти март!
  • 11 Очилата и лекарствата

    2 4 Отговор

    До коментар #5 от "Отвратен":

    не си ги забравяйте. Може и една ракийка за здраве ;)
  • 12 Мнение

    10 4 Отговор
    Браво на Керанчето, пее и танцува яко момичето, но я подценяваха. А тикаха оная дето пее фалшиво - Яна.

    Коментиран от #15

  • 13 Мдаа

    8 0 Отговор
    Гърбов е най-зле в пеенето и представянето си и онази Яна също.
  • 14 Не пея

    7 3 Отговор
    Керана какви бедра изкара...не е истина. Браво.
  • 15 много яко

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Мнение":

    Лагането на земята беше най-смешно.
  • 16 между$другото

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Един":

    Къци по (без) гащи все още е недостижим в този формат. Не показвайте това на децата си!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 българин

    1 1 Отговор
    Дара Якимова бе по -добра от нея. Горната дама я пробутват и лансират. Така беше и с великата Джанаварова. Толкова "велика", че след победата й, дълго време никой не чуваше нищо за нея, След края на реалито така ще се получи и с тази.