Last news in Fakti

7 Март, 2023 09:08 5 122 0

При кои зодии ще има промяна на работното място още през пролетта?

  • хороскоп-
  • прогноза-
  • сатурн-
  • март

"Господарят на Кармата" - Сатурн сменя знак

При кои зодии ще има промяна на работното място още през пролетта? - 1
Снимкa: Shutterstock

На 7 март 2023 г. „Лорда на Кармата“ или „Строгият учител“, както го наричат - Сатурн преминава в знака Риби, където ще остане следващите 2 години и половина.

Сатурн, поставя рамките, той е отговорността, дисциплината, решителността, законите, правилата и е от съществено значение за бизнеса и политиката. Свързваме тази планета също така и с кариерата и професионалната ни реализация. Какво ще ни донесе тази промяна? Определено ще има своите плюсове, но също така и минусите в някои направления.

Най-съществено тази смяна на знак ще се усети от водните зодии Рак-Скорпион-Риби, както и от хората със силни позиции в знаците от подвижния кръст Близнаци-Дева- Стрелец- Риби.

Преминавайки в знака Риби много трудно биха се поставили рамки, по-скоро ще се плува в мътни води, в които задкулисни игри няма да липсват. Тази промяна ще е от съществено значение за хората, работещи в областта на медицината, здравеопазването, политиката, фармацията. Определено ще станем по-хуманни и съпричастни към хората в нужда, което ще провокира създаването на редица благотворителни дружества, кампании и Асоциации за хора в неравностойно положение. Времето ще е благодатно за хора занимаващи се с мисионерство, духовни практики, творческа дейност, изкуство.

Един от минусите е, че много трудно би се сформирало надеждно правителство, в което да се следва правила, норми и да има ред. По-скоро хаосът и спекулациите ще вземат превес. Решения трудно ще се взимат и обещания, и срокове няма да се спазват. Има опасност от изпадане в едно безвремие, апатия и песимизъм.

Положителното, е че това ще ограничи до известна степен хаоса, който настъпи с COVID-19 и ще наложи ограничение върху мутациите на вируса. Трябва да се постараем да поддържаме висок имунитет, добро емоционално и психологическо равновесие, което ще е от съществено значение за нашето здраве и реализация на творческите ни планове.

2023 е година в която ще получим своите възможности за израстване, развитие, професионална реализация, но за да се получи това символът на числото 7 подсказва, че е нужен и вътрешен растеж и философско търсене. Хората с високо съзнание, които могат да чуят посланията на Вселената и гласа на собственото си сърце ще се чувстват истински щастливи, успешни и ползотворни.

 

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА