Last news in Fakti

11 Март, 2023 07:00 8 921 0

Дневен хороскоп за 11.03.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Идеален ден за спортни занимания и срещи с приятели за Водолеите

Дневен хороскоп за 11.03.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Събота е ден за размисъл и равносметка, но ще ви е трудно да се вглъбите в себе си, има куп неща около вас, които ще ви провокират да вемете участие. И да, доста лесно ще се случва всичко.

Телец

Идеален ден за пролетно почистване. Въоръжете се с добро настроение и строен план как да разпределите задачите. Представяйте си как освобождавате място за новото, за растящото, за пролетта.

Близнаци

Хубав ден за идилична разходка. Вече се усеща пролетта навсякъде и във всичко, това ще се отрази и на отношенията ви. Светът ви предлага доста добра сделка.

Рак

Може да се чувствате отпаднали и недоспали, май ви обзема пролетна умора или чисто и просто сте се преуморили. Не прибягвайте до лекарства, просто приемайте повече витамини. И най-важното - разхождайте се.

Лъв

Любов и радост, радост и любов ще ви движат днес и дори няма да приемате толкова драматично дребните неразбории. Разходки, птички, звездички в очите, дори това да не е темата ви в момента, разходете се, направете нещо различно, отворете сърцето си за слънцето.

Дева

Вашият дом е вашата радост. И днес ще е така, но ще се появят много, наистина много неща за оправяне, уреждане и май най-добре ще е, ако без много да мислите, се спретнете и си организирате една чудна пролетна екскурзия.

Везни

Отваряйте вратите, прозорците, чекмеджетата, пускайте слънцето в живота си. Днес е ден пъргав, радостен, бълбукащ в трепетите на новия живот. Не си стойте у дома, излезте, тичайте, карайте колело, изобщо бъдете като дете.

Скорпион

Малко трудно ще ви е да направите нещо ново и различно, освен ако нямате съвсем основателна причина. Всъщност такава винаги може да намерите в лицето на любим човек. Имате нужда от промяна, но и от сигурност. Може би пък ще съумеете да ги съчетаете някак.

Стрелец

Вие ще сте просто като едно жизнерадостно слънце, което грее, топли и вдъхновява. Не се пестете, енергията наистина блика от вас, а и колкото повече раздавате, толкова повече ще има за вас. Вашето кладенче никога не свършва.

Козирог

Отпуснете контрола и се усмихнете. Позволете на емоцията да ви изпълни, да ви излекува, да ви освободи. Усетете лекотата в душата си и се доверете на живота. Вие заслужавате да сте щастливи.

Водолей

Идеален ден за спортни занимания и срещи с приятели. Днес може да ви хрумнат най-гениалните идеи, така че винаги си носете нещо за писане под ръка. За сериозни действия едва ли ще имате желание.

Риби

Светът иска да чуе и вашия глас, кажете му нещо, дори да е само в стаичката на сърцето си. Нали знаете, че всеки си има своето място в мирозданието, осъзнайте своето и го заемете с достойнство.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА