Last news in Fakti

12 Март, 2023 14:44 4 372 12

Най-пикантните истории на бивши еротични танцьорки

  • танцьорки-
  • на пилон-
  • стриптийзьорки-
  • истории

Танцьорките на пилон продават фантазията за секс, твърдят самите те

Най-пикантните истории на бивши еротични танцьорки - 1
Снимкa: Shutterstock

Бивши танцьорки на пилон разкриват най-пикантните и най-срамните си тайни и истории от своя занаят пред BuzzFeed, цитиран от vesti.bg. От електронното издание уточняват, че споделеното на сайта е анонимно и няма 100% гаранция, че е автентично.

Ето и любопитните резултати от анкетата:

1. „Работих по целия свят като стриптийзьорка, най-вече в големите градове. Танцьорите плащат, за да работят. Нарича се такса за сцена и момичетата трябва да я плащат всяка вечер. За някои клубове може да бъде 80 долара, а за други струва само $10. Някои места във Вегас биха ни помолили да излизаме с различни богати посетители в клубовете и ако го направим, ще ни опростят таксите."

2. „Работех като екзотична танцьорка в барове и за частни партита. Мъжете винаги бяха супер уважителни и даваха добър бакшиш. Винаги съм се опитвала да избягвам жените и моминските партита, защото винаги прекаляваха и никога не е давал добър бакшиш."

3. „Моят приятел беше стриптийзьор, докато бяхме в колежа, и това му помогна да си плати таксата. Танцуваше предимно на момински партита. Най-хубавото беше, че не изглеждаше като „типично“ стриптийзьор: Беше толкова блед и супер слаб, оплешивяваше отпред, не беше много мускулест и т.н. Винаги е смятал, че е смешно, че го наемат и му плащат да се съблича. Ако клиентът не поиска конкретна тема или костюм, той можеше да избере каквото си иска да облече. Така че той си беше направил свой собствен костюм като пчелар (с мрежа на лицето си и всичко останало)." „Той каза, че израженията на лицата на клиентите му винаги са били безценни, когато това кльощаво бяло момче, облечено като пчелар, се появяваше и започваше да се съблича. Мисля, че се радваше на тези реакции точно толкова, колкото на парите.“

4. „Много от това, което ни чувате да казваме – нашите предистории, нашите акценти, причините, поради които се събличаме и т.н. – обикновено е лъжа. Всички ние се научаваме да бъдем безпроблемни лъжци. Докато танцуваме, най-вече мислим само за нашите деца, съпрузи, гаджета, приятелки, пазаруване на хранителни стоки или нещо друго. Също така знам, че някои хора се чудят, така че, да, ние все още събличаме, когато сме в онези специални дни от месеца".

5. „Мисля, че най-тъжното нещо, което видях като сервитьорка в стриптийз клуб, беше, когато мъже се опитваха да впечатлят синовете си, като ми дадоха бакшиш, за да им се усмихна".

6. „Всички сме женени, ходим по срещи или имаме деца и живеем „нормален“ живот, но когато сме в клуба, сякаш хората ни виждат само за едно нещо. Тук съм просто, опитвайки се да изкарам пари за децата си, за да мога да продължа да плащам сметките и да отида на почивка. Толкова е просто!“

8. „Работих като стриптийзьорка в продължение на четири години и използвах парите, които изкарах, за да платя обучението си. Някои жени изкарваха допълнителни пари отстрани, но аз не, въпреки че имах предложения. Най-хубавото беше, когато любимата ми група ветерани идваха — те са станали инвалиди по време на войната и винаги бяха толкова щастливи, когато танцувах за тях. Най-лошата част определено беше да се справя с богати, пияни глупаци".

9. "Танцувам от около седем години. Научих, че мнозинството мъже просто искат компания. Те наистина търсят просто някой, с когото да говорят, който да слуша всичко, за което искат да излязат. Ние" нещо като терапевти в този смисъл."

10. „За да си стриптийзьорка се иска голямо усилие – това е изкуство и професия. Ако искаш да си стриптийзьорка, винаги предлагам на хората да го правят, докато са млади (и да имат резервен план, тъй като най-важното е външният вид, а външният вид избледнява с времето). Добрата хигиена е задължителна. Танцьорките на пилон продават фантазията за секс, защото хората идват в стриптийз клуба за фантазията и обещанието за това, което им липсва у дома."

11. „Сега съм на повече от 70 години, но работих като стриптийзьорка в началото на 70-те години. Тогава повечето от тези работни места бяха за „гоу-гоу момичета“ или „бикини танцьорки“. Това беше най-често срещаният и най-лесният начин да се захвана с професията. Като много млада, разведена майка, научих, че всичко, което трябва да направя, за да изкарам доста добре за себе си и за бебето си, е да зашия малко ресни и пайети на сутиен и бикини, след което танцуваме на малка сцена всяка вечер".


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Настопроценти

    7 5 Отговор
    Най-пикантните бивши танцьорки са балерините от Шоуто на Слави.
  • 2 Мими Ралева

    11 2 Отговор
    Винаги съм се опитвала да избягвам жените и моминските партита, защото винаги прекаляваха и никога не е давал добър бакшиш." Вени,статията ти е пълна с правописни грешки.

    Коментиран от #12

  • 3 Соваж бейби

    19 3 Отговор
    На къде вирви света ?Да се прави реклама на жени чучарки които на времето са били най долната част от тинята в блатото сега ги правим медиини звезди.

    Коментиран от #9

  • 4 Вазле космоса

    7 3 Отговор
    Венелина маринова я има в видео в фейсбук как двама от Вагнер я опъват в няква срутена сграда

    Коментиран от #11

  • 5 препис

    8 2 Отговор
    Венелина Маринова я има във видео, във фейсбук.

    Коментиран от #10

  • 6 таквизи ми ти работи

    1 1 Отговор
    Ако се кача на такива дебели ботуши,ще се спъна някъде и Фиюуууууу!
  • 7 Калпазанин

    16 0 Отговор
    По голяма глупост не можахте ли пак да измислите, всичките са @@балки докато си намерят някой чичко паричко
  • 8 дедко

    14 2 Отговор
    еротична танцьорка = стриптизьорка с консумация а едно време им викахме просто ку...и
  • 9 ами скъпа

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    целта е вече всички да станете yтайки кво се пулиш толкова?
  • 10 Чернова

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "препис":

    Ми тя е грозна бре...
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Хаха

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мими Ралева":

    Ами как е завършила Славянска филология не е ясно. Явно с Пор-но и Се-кс в натура. Като и гледам ежедневните статийки...