Last news in Fakti

31 Март, 2023 11:31 1 880 4

Metallica пусна заглавното парче на 12-тия си албум 72 seasons (ВИДЕО)

  • металика-
  • титулна песен-
  • заглавна песен-
  • нов албум-
  • metallica

Титулната песен е с продължение 8 минути

Преди броени часове Metallica отново преобърнаха музикалния свят с премиерата на заглавната песен от предстоящия си 12-ти студиен албум 72 Seasons. Групата представи сингъла заедно с официален видеоклип – епично 8-минутно пътешествие, пресъздаващо борбата с гнева и вътрешния мрак.

"72 Seasons" излиза след епичната "If Darkness Had A Son", представена като "звукова ретроспекция на кариерата на Metallica", "Screaming Suicide" и мощното първо парче "Lux Æterna". Новият трак, написан от Хетфийлд, Улрих, Хамет, е въплъщение на концепцията зад заглавието на проекта, която бе подробно описана от самия Джеймс:

"Заглавието 72 Seasons е вдъхновено от любима моя книга, която описва първите 18 години от живота ни, а именно, оформянето на нашата истинска или фалшива същност. Албумът разкрива концепцията за влиянието на родителите ни върху изграждането на нашата личност. Мисля, че най-интересната част от това е продължаващото изследване на тези основни убеждения и как чрез тях ние виждаме света днес. Като зрели хора, ние пресъздаваме или реагираме на тези детски преживявания, притиснати от избора дали да останем затворници на детството, или да се освободим.“

Продуцирана от Грег Фийлдман, заедно с Хетфийлд и Улрих, колекцията 72 Seasons излиза на музикалния пазар на 14-ти април и е първият нов студиен албум на Metallica след Hardwired...To Self-Destruct от 2016 г.

Със 72 Seasons Metallica за пореден път успяха да се свържат с публиката си от всички краища на света и направиха премиерата още по-специална. В началото на март Metallica отправиха покана към фенове си за глобалната кино премиера на 72 Seasons. Само за една вечер в четвъртък, 13 април, 72 Seasons ще прозвучи единствено за кино публиката по света като всяка една от новите песни ще бъде представена с официален музикален клип и ексклузивни коментари от групата.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тия нали рециклират вече пвц

    10 5 Отговор
    пластмасалика са поп-рок
  • 2 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    14 6 Отговор
    На тези некадърници от 20 години песните им звучат по един и същи начин,
    само клиповете им са различни...

    Коментиран от #3

  • 3 Кандидат Милионер

    4 6 Отговор

    До коментар #2 от "Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.":

    Ми не ги слушай бе...

    Коментиран от #4

  • 4 бивш милиардер

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Кандидат Милионер":

    ми не ги слушам ма!