Last news in Fakti

3 Април, 2023 18:26 6 627 0

Какво ни очаква през април 2023 г. след сериозните астрологически събития през март месец

  • хороскоп-
  • април-
  • прогноза-
  • астрология

Вижте астрологичната прогноза за месеца на Магдалена Бояджиева и Николай Видьов

Какво ни очаква през април 2023 г. след сериозните астрологически събития през март месец - 1
Снимкa: Shutterstock

След сериозните астрологически събития през март месец 2023 г., а именно смяната на знак на две от тежките и бавни планети - Сатурн и Плутон, нека видим какво ни е подготвил и април месец.

На 6 април започваме месеца с Пълнолуние в знака Везни. Това е момент, в който Слънцето и Луната застават в точна опозиция за да изкарат важни теми свързани със самите нас и другите. Везните свързваме с хармонията, с партньорските отношения, с брака и компромисите, които изисква за постигане на баланс в отношенията. По време на пълнолуние енергията е в своя пик, могат да се отключат ситуации по изброените теми с цел поставяне на нов ред. Времето е подходящо равносметка, за приключване на токсични отношения, за премахване на вредни навици, вещи и отношения. По време на пълна Луна не е добре да се правят оперативни намеси в областта на кръста, бъбреците и интервенции свързани с пикочните канали. Операции по време на Пълнолуние водят до рискове от кръвоизливи и трудно възстановяване.

Старт на коридора на затъмненията - 21 април 2023 г. - първото Слънчево затъмнение за тази година в последния градус на знака Овен. Това затъмнение е доста предизвикателно, защото ще бъде с напрегнат аспект с Господаря на сериозните трансформации в живота - Плутон. Може да донесе сериозни последици в областта на военните действия, но може да донесе и обрат свързан с прекратяване на агресията. Затъмнението ще засегне по-осезаемо представителите със силни позиции в кардиналните знаци - ОВЕН-РАК-ВЕЗНИ-КОЗИРОГ.

Знака Овен свързваме освен с агресията, войните, импулса и нападенията, също и със смелостта, лидерството и новите начинания. По време на затъмнения не е добре да стартираме нови бизнес начинания, да сменяме професионалната насоченост и да правим неразумни рискове. По-скоро придвижвайте старите, рутинни дейности и бъдете по-премерени в действията си.

На 21 април ще отбележим второто поредно Новолуние в Овен, което този път няма да бъде подходящо за писане на желания за нови начинания, повлияно от Слънчевото затъмнение. Енергията ще бъде в своя спад и отново няма да бъде подходящо време за интервенции, особено в областта на очите, главата, черепно- мозъчната кухина. Положителният момент е, че добротворецът Юпитер е в силна близост до Затъмнението, което ще смекчи негативното влияние.

На 21 април до 16 май започва ретроградното движение на Меркурий.

В период на ретроградия е чудесен момент за равносметка, за преосмисляне на жизнените ни планове с цел израстване и развитие.

Меркурий отговаря за комуникацията, технологиите и техниката, за транспорта и пътуванията, за изгубените вещи, за документите и договорните взаимоотношения и не на последно място за начина ни на мислене. Когато е в ретроградната си фаза, рискът от “подводни камъни” в тези области е голям. Не е добър период за нови начинания, нови договорни взаимоотношение, покупка на нов автомобил или техника. Възможно е объркване или изчезване на кореспонденция, бъдете внимателни с това, което подписвате, получавате или изпращате като информация!

Не е добър период за пътувания, възможни са неуредици по време на път с автомобила или с документи. Не правете големи промени, особено в областта на търговията, образованието, технологиите. В партньорските взаимоотношения могат да изплуват стари проблеми или стари партньори да се опитат да се върнат в живота ви.

Периодът е добър за преосмисляне или довършване на стари взаимоотношения и уроци, време е за уединение и осъзнаване на стари грешки с цел те да не се повтарят. Отдайте се на медитация, приятни мигове с половинката и дихателни практики.
Знаците, които най- силно ще се повлияят от задържащата ретросила на Меркурий са Близнаци, Дева и Везни.
Хората с рожденен ретрогреден Меркурий ще са по-леко повлияни от този период.

Бъдете разумни и внимателни в действията и думите си! Ретроградния Меркурий не е лош или опасен, но може да внесе хаос в живота ви.

Вижте повече подробности във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА