Last news in Fakti

7 Април, 2023 13:45 16 622 15

Елена от "Ергенът" е участвала в "Под прикритие" (СНИМКА)

  • елена-
  • ергенът 2-
  • под прикритие-
  • роля

В мрежата се появи кадър от сцена, в която Елена е участвала с малка роля

Елена от "Ергенът" ще се окаже скрита лимонка, но в интернет нищо не остава скрито. Бдителни потребитеки не спят, а ровят и издирват снимки, клипове и информация за новите риалити героини в "Ергенът".

След като някои заподозряха, че Габи Бланко била платена компаньонка, което тя категорично отрече, сега се оказва, че Елена имала кратко участие в един от най-хитовите български сериали - "Под прикритие".

В Instagram се появи кадър от сцена, в която Елена е участвала с малка роля. Видно е, че мацката е облечена семпло, прическата е различна (вероятно перука), а и е с няколко килца отгоре, ако съдим само от снимката тук:

Иначе Елена изглежда напълно готова за финал, а и тя е първата, която получи скъп подарък след срещата си с Евгени Генчев, припомня каналът Vbox7. Всички са на мнение, че на финал ще видим Валерия и Айлин, но на този етап не може да се твърди нищо повече. Името на Елена също бе сред спряганите финалистки, заедно с това на Джия и Ирина Карабаджак.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ......па

    23 5 Отговор
    Сюжетната линия с Елена е пробутвана от продукцията защото им е позната и близка.Да, участвала е в "Под прикритие чийто чийто сценарист е Ваня Щерева.Същата сега е редактор в "Ергенът.Също така Елена е била част от екипа на Биг Брадър/като сътрудник при монтажа/като продуцетите на двете предавания са едни и същи-Тупарев и Тушев. Много неприятна и злобна жена.

    Коментиран от #10

  • 3 Каква е

    10 1 Отговор
    тая простотия Ергенът?
  • 4 фхдсгй

    17 4 Отговор
    Добре,колко трябва да си смотан,за да търсиш в интернет снимка на участничка в Ергенът ??????
  • 5 Илиева

    24 3 Отговор
    Кич!!!!!Поне да беше готина Елена,а то селско парче с редка,мазна косица и крива устица.😩За ергенчето да не говорим….За да се подлага на такова унижение не е нормален!!!!Съмнявам се,че може и да свири🤮Ако може що ще в тази порнография?Истински мъж не би участвал въпреки парите.Несретник🤮
  • 6 Лорд Минчу

    17 1 Отговор
    Това е роля под прикритие на "аристократката" 😂
    Всичко в родния шоубизнес е шуробаджанащина!
  • 7 Шоп

    13 0 Отговор
    Я там убава мома не видох . Гледам оти искам да вида кво че стане
  • 8 Предаване

    20 3 Отговор
    Сценаристите доста прекаляват, като във всички подобни предавания. Пробутват скандали, сълзливи историйки, доста алкохол. Елена беше на път да си отиде за грубите й изказвания срещу Валерия, но пренаписаха сценария и стана нападателно близка с ергени, за да задържат вниманието на зрителя. До последно ще държат "интелектуалката", писателка на есета Пам. Толкова злобна интригантка, правеща се на чиста вода, преиграва със сълзите, винаги компетентна - ха,ха! Важно е шоуто да върви.

    Коментиран от #9

  • 9 ха ха

    19 1 Отговор

    До коментар #8 от "Предаване":

    Ако Валерия или Айлин се бяха съблекли само по килоти да предлагат на ергена плуване и натискане като Еленка,преставете си какъв огън и жупел щеше да хвърчи от устата и по техен адрес.Много противна женица с евтинки номерца.
  • 10 анонимен

    12 0 Отговор

    До коментар #2 от "......па":

    Не е нужно да откриваме Америка и всеки да е Христофор Колумб. Навсякъде се назначават „свои“.
  • 11 Защо пробутват тази злобарка

    14 3 Отговор
    Елена е много злобна и хитра,а я пробутват като много интелигентна.
  • 12 Надежда

    11 3 Отговор
    Ленчето отврат, да е масажира краката беше много грозно. Ирина много агресивна и нагла, трябва да излезе, а за Пам не ми се говори, тя не знае какво иска.
  • 13 абе,

    7 0 Отговор
    Грозна, злобна, нахална и безкрупулна жена!На всичко отгоре е и командорка, с болно самочувствие, ще нерви години и ще стъжни живота на всеки мъж. С хитрост, злост и самопредлагане се добра до ергена.Не е влюбена, прави стратегии през цялото време, което е показателно, че няма чувства, а играе като на война.Единствено победата я вълнува и да дирижира живота на Евгени.
  • 14 Анонимен

    0 0 Отговор
    Елена поне на нас простолюбието е еродирана. И съвет от нас, с бретон по й е добре. С това чело да не ходи без бретон, а и е хубава от екрана. Защо ви са статуи като двете приятелки. Животът не всичко е само секс. Секстил е до раждане и след раждането идват грижите по дечицата ви. Да са живи и здрави младите, какво ги чака, не всичко е хихи михи и sex.
  • 15 Иво

    6 1 Отговор
    Тази пък Елена нищо не струва визуално.Нито в главата ,нито в тялото,безсрамна и безскрупулна.Грозно е, когато някой иска да печели с оная си работа.