Last news in Fakti

11 Април, 2023 09:54 2 095 4

Блейк Лайвли в страхотна форма след раждането на четвъртото си дете (СНИМКА)

  • блейк лайвли-
  • райън рейнолдс

35-годишната актриса публикува няколко снимки през изминалия уикенд, показвайки как си прекарва празниците в компанията на семейството си

Блейк Лайвли в страхотна форма след раждането на четвъртото си дете (СНИМКА) - 1
Снимкa: БГНЕС

Блейк Лайвли използва всяка секунда, за да се наслади на слънцето и топлото време. 35-годишната актриса публикува няколко снимки през изминалия уикенд, показвайки как си прекарва празниците в компанията на семейството си. Лайвли и съпругът ѝ Райън Рейнолдс са решили да се откъснат за малко от големия град и да заминат на тропическа ваканция, където да се отдадат изцяло на четирите си дъщери. Дестинацията не е известна, но от снимките се вижда, че към шестчленното семейство са се присъединили и двете баби, пише trafficnews.bg.

„Тя продава миди долу край морския бряг“, написа Блейк под колекцията от снимки. Разбира се, дъщерите на актрисата не присъстваха в публикацията, но пък там беше Райън Рейнолдс. Той бе заснет на плажа по бял потник и бежови панталони, с леко разрошена коса и огромна усмивка. Децата на двойката остават скрити от общественото пространство, като досега не са присъствали в публикации в социалните мрежи.

Що се отнася до Лайвли, тя бе облечена с ретро бикини с връзки и кафяв принт, съчетани с панталони с щампа и висока талия. Визията бе допълнена с подходящи миди на златна верижка. Актрисата също така сподели снимка, на която позира край басейна, облечена в черен цял бански с изрезка на корема.

Това, което успя да впечатли феновете е страхотната фигура, която Блейк показва само месец след раждането на четвъртото ѝ дете. Позирайки в профил пред огледалото, актрисата се хвали с плосък корем, който се вижда още по-добре и заради изрязания ѝ бански. Очевидно Лайвли не се страхува от фитнес уредите и бързо се е завърнала в залата след раждането.

Що се отнася до четвъртото дете, новината за него бе косвено споделена, след като Лайвли и Рейнолдс публикуваха снимка с майката на актьора – Тами Рейнолдс. Тримата позираха пред камерата по време на мача за Супербоул на 11 февруари, а от наедрялото коремче на Блейк нямаше и следа. Актрисата написа, че през последно време е била доста заета, но не уточни точно с какво, макар че феновете веднага се досетиха. Така бебето се присъединява към трите си каки – Джеймс, Инес и Бети.

„Блейк и Райън са страхотни заедно. Райън е чудесен баща. Много е мил с Блейк. Вълнуват се за бебето. По-големите им деца вече са се приспособили към новите си роли“, каза източник пред списание People, цитирани от tialoto.bg

По време на интервю само няколко седмици след появата на бебето, журналисти се опитаха да изкопчат информация от Рейнолдс, но той остана безмълвен по темата. Единственото, което каза е, че със съпругата му се радват на голямото си семейство и никога не биха продължили да правят деца, ако родителството не им харесваше. Така полът и името на четвъртото дете на актьорите все още е тайна за света.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Факти.БГ

    2 0 Отговор
    Ах, снимките са тъй вълнуващи и тъй вълшебни, и изобщо тъй странни. Просто е удоволствие да ги гледаш! А, природата невероятно красива...!
  • 3 Ожэффж

    1 4 Отговор
    Отврат
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.