Last news in Fakti

11 Април, 2023 17:52 8 393 0

Какво ни очаква до края на месец април според астрологията

  • хороскоп-
  • астрология-
  • венера-
  • юпитер

На 11 април Венера ще премине в бъбривия и любопитен знак Близнаци, на 12 април- огнена прегръдка на Слънцето с Юпитер в знака Овен

Какво ни очаква до края на месец април според астрологията - 1
Снимкa: Shutterstock

На 11 април Венера, която свързваме с любовта, дипломацията, бизнес отношенията, стандарта на живот и финансите преминава във въздушния знак Близнаци. Отваря се време за интелектуални флиртове, за нови връзки, за срещи, за пътувания и интересни преживявания. Венера ще остане там до 6 май, като ще направи периода силен и за осъществяване на успешни сделки, нови контакти, подписване на важни документи, поне до 20 април. След 20 април започва коридор на Затъмнения, придружен с Ретрограден Меркурий, който ще изиска да намалим темпото и да не стартираме нови проекти.

От 11 април Венера ще направи положителен аспект /тригон/ и с Господаря на Трансформациите - Плутон. Това може да доведе до важни и съществени промени в любовните или партньорските отношения, които ще са за ваше добро. Време е да се започне по нов, различен път и някои неща да се отрежат от корен, за да направят място за новото. Във финансовия свят, този аспект ще донесе чудесни възможности за осъществяване на сериозни бизнес отношения, чрез които да увеличите финансите си значително. Където има контакт с Плутон, няма посредственост, там винаги е сложно, дълбоко и интензивно.

На 12 април ще се усети силната, позитивна енергия, благодарение на огнения съвпад на Слънцето и Юпитер в знака Овен. Силен съвпад, който носи след себе си силна енергия, увереност, оптимизъм и вяра в самите себе си и качествата, които притежаваме. Чудесен период за експанзия, за изява, за разгръщане на целия си жизнен потенциал, така че да заявим кои сме ние и какво може в действителност. Все пак не се надскачайте и се опитайте да действате премерено, защото негативната проява на тази аспект води до прекалявания.

Този период ще се усети по-осезаемо от хората със силни позиции в огнените знаци Овен-Лъв-Стрелец. Огненият съвпад на Слънцето с Юпитер носи сила, заряд и е изключително положителен. Затова мечтайте, дерзайте и покажете кои сте.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА