Last news in Fakti

17 Април, 2023 07:00 7 347 0

Дневен хороскоп за 17.04.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Доста енергичен ден за Овните

Дневен хороскоп за 17.04.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Доста енергичен ден. Имайте предвид, че не всички, с които контактувате са толкова почтени, колкото очаквате. Предоверяването на хора или обстоятелства може да ви обърка и да ви върне доста назад. Бъдете внимателни.

Телец

Този ден е като поръчан специално за вас. Творческите дейности и срещите със сродни души могат да направят този ден незабравим за вас и да поставят началото на едно ново приятелство.

Близнаци

Няма да ви се застопорява на едно място в това пролетно време. В крайна сметка все ще се намери кой да ви ангажира вниманието. Мислите за служебни неща може своевременно да стъжнят доброто ви настроение, но щом сте такива работохолици...

Рак

Не си създавайте излишно напрежение като си поставяте грандиозни цели, опитайте поне през тези два дни да се отпуснете и да се почувствате човек. Ако ви поискат пари на заем помислете преди да дадете, защото може и да не ги видите повече.

Лъв

Днешният ден може да ви поднесе някое нестандартно бизнес предложение, но е по-добре да отложите решаването на подобни въпроси. Не се поддавайте на натиск.

Дева

Един ден, в който ще предпочетете да приключите недовършените неща от предната седмица. Идеята ви не е лоша, само гледайте да не се преуморявате.

Везни

Нещата ще се развиват независимо от усилията ви, което разбира се не означава, че трябва да стоите със скръстени ръце, помагайте както можете.

Скорпион

Време за действие. Днес няма да сте толкова открояващи се и точно затова е добре да свършите повече работа. Не се разсейвайте, работете.

Стрелец

Днес лесно бихте могли да се прославите по една или друга причина. Денят е само за празнуване и любов. Внимавайте какво правите, защото личният ви пример е заразителен, особено за децата.

Козирог

Днес може да се чувствате не толкова прекрасно, колкото би ви се искало, току ще се появяват разни недовършени домашни нещица. Опитайте се да гледате по-бодро на света. Дайте си време за почивка, не се опитвайте точно днес да свършите всичко.

Водолей

Днес ще се чувствате в стихията си. Настроението ви ще е отлично и ще горите от желание да го споделите с всички наоколо. Кратките пътувания, излетите, екскурзиите са идеални за днешния ден. Не се заседявайте на едно място, ако можете.

Риби

Не се поддавайте на тежки мисли по финансови въпроси. Това, че парите не стигат е ясно на всички, но не е днес моментът да се занимавате с този въпрос.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА