Last news in Fakti

16 Април, 2023 13:09 5 338 8

Софи Маринова глези снаха си като свое дете

  • софи маринова-
  • снаха-
  • лоренцо-
  • сватба

"Аз съм казала, което момиче обича Лоренцо и аз го обичам.", заяви певицата

Звездата на ромската музика, която очевидно полага много усилия, за да бъде в перфектна форма на най-важния ден в живота на сина си, сподели как вървят приготовленията за сватбата, която ще е в края на ноември тази година.

Както вече стана ясно наскоро - синът на звездата Лоренцо и приятелката му, която скоро ще стане и негова жена, вече живеят заедно под един покрив и като нищо до сватбата да обявят и още някоя радостна вест.

От думите на Софи Маринова стана ясно още, че тя се познава със сватовете си още от детските години, защото са от един и същи град – Етрополе. "Те ми познават характера", подчерта бъдещата свекърва, която засега твърди, че е изключение и е много приятелски настроена към снаха си.

"Аз съм казала, което момиче обича Лоренцо и аз го обичам, така че тя ми е вече като мое дете", заяви певицата.

"На всички съм купила жилища, само аз нямам", сподели още Маринова и разказа, че живее на практика в колата си заради безкрайните си ангажименти из цялата страна, а също и по местата, където спира. "Аз му викам "хотел "Поляна", призна в типичния си стил певицата, която нямаше как да скрие още, че в момента не ѝ е до нови връзки.

"Нямам гадже, но не ми липсват обожатели", отсече звездата, с което окончателно даде да се разбере, че е прекратила очевидно всякакви отношения с мъжа си Гринго, въпреки активните писания в публичното пространство, че двамата продължават да се виждат и дори, че пак са се събрали, пише "Блиц".


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Ади

    19 0 Отговор
    Арбейт макхт фрей!
  • 2 Налудник

    20 1 Отговор
    Убава работа, ама циганска.
  • 3 Коцето Купейкин

    5 9 Отговор
    В нашия етност много си обичаме булките

    Коментиран от #8

  • 4 хаберих

    11 7 Отговор
    Хубаво прави Софка,като глезоти снаха си. Грижата към даден човек е добро дело. Писано е в Светото писание: Да обичаме ближния,както себе си. Светъл празник на всички българи!
  • 5 Соваж бейби

    11 6 Отговор
    Софка не я познавам лично,мразя чалга но преди съм гледала нейни интервюта изглежда на добра жена ,браво на нея че се опитва да изгради хармония със снахата няма нищо по хубаво.Да не забравяме колко пъти свекървата е виновна за разводи,скандали....Има такива случаи , всяка година модно предаване включва епизод снаха и свекърва на шопинг направо да ти е кеф да ги гледаш и уважението по между им.
  • 6 Иде оня

    9 0 Отговор
    Той Гринго ще излезе от пандиза , и познай коя ще оплющи първа . После и Софка. Синчето последно за десерт.
  • 7 Отврат

    6 0 Отговор
    Црън си.ган с тъмни очила!
  • 8 Куцото Центовкин

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Коцето Купейкин":

    В твоя "етност" най си обичате гранmoвеme;-).