Last news in Fakti

16 Април, 2023 13:18 12 621 6

Неостаряващата Вера Уанг сподели малките тайни за младежкия си вид на 73 г.

  • вера уанг-
  • дизайнерка

Дизайнерката смята съня и излагането на слънце за основните тайни на младостта, както и работата

Неостаряващата Вера Уанг сподели малките тайни за младежкия си вид на 73 г. - 1
Снимкa: БГНЕС

Американската модна дизайнерка Вера Уанг е известна не само със сватбените си рокли, по които всички булки губят ума и дума. 73-годишният творец привлича вниманието и с фигурата си, а мнозина са категорични, че изглежда като тийнейджърка, пише jenata.blitz.bg.

Дизайнерката не крие тайните си за перфектно тяло и смело ги споделя с всички жени по света.

Преди години неостаряващата дама се подложи на ред ограничения, благодарение на които може да се похвали с фигура на девойка. Тя се опитва да избягва бързите и висококалорични храни, наблягайки на сашими с кафяв ориз, зеленчуци, както и пиле и риба, приготвени на пара.

Дизайнерката беше голям фен на диетичната кола, но реши да се откаже и от нея, заменяйки я с обикновена вода.

В интервю за People обаче признава, че продължава да консумира алкохол и следобед си позволява от любимия си коктейл на основата на водка.

Вера Уанг смята съня и излагането на слънце за основните тайни на младостта. Както и работата.

"Никой не ми вярва, когато казвам това, но работата помага да останете млади. Тя поддържа младостта на ума, доброто настроение и дава усещане за търсене. Мисля, че всичко това се отразява на състоянието на организма", казва 73-годишната знаменитост.

Тя добавя, че се занимава със спорт и редовно прави кардио.

И докато милиони дами се възхищават на младостта ѝ, самата Уанг не смята външния си вид за изключителен.

"Мисля, че хората просто не знаят как изглеждат седемдесетгодишните днес. Имам много приятели на възраст от 65 до 70 години, които изглеждат страхотно", казва дизайнерката.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 макарона френски

    15 1 Отговор
    тва е яко гадже
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Браво

    24 3 Отговор
    Месо не яде , но редовно го ползва по друг начин , и резултатите са налице !
  • 4 бомбата

    10 1 Отговор
    ....жена-творец....Дизайнерката беше голяма фенка на диетичната кока-кола, но реши да се откаже и от нея, заменяйки я с обикновенна вода. Къде ли има необикновенна вода? Може би в някоя АЕЦ,като тази във Фукушима.
  • 5 Анонимен

    2 0 Отговор
    Сега да си дизайнер. Страхотна професия, но както казваше ми, не е за нервни, иска се спокойствие и от работа ходеха не те, а обличаха близки, приятели, като обущаря, зъболекаря, без дрехи, обувки и без зъбийохохо. На тия години жените шивачи с мъже дизайнери им викаха по живково, носиш се за чуждите мъже. По добре е, който има пари дрипав да ходи. Благородна професия, но трябва да ви идва отвътре. Де да бях и аз днес, гладна никога. Виж на живкови. Хитри. Вижд им е бил Тодор Станков, на Калин, а днес децата им на тия им се подиграват, обиждат, мислят ги за крадци, а не са, много прости останаха в Бегето, но с торби жълтици и не можеш срещу тях на глава от българите да излезеш, бко дс кгб с предимство на всякъде са те. Много млади във Велика Британия учат за дизайнер. И браво.
  • 6 ганю

    0 0 Отговор
    Напротив дърта е като смъртта