Last news in Fakti

17 Април, 2023 12:42 4 045 2

И известните имат комплекси - какво не харесват в себе си Скарлет Йохансон, Анджелина Джоли и още много други

  • знаменитости-
  • комплекси-
  • холивуд-
  • недостатъци-
  • джулия робъртс-
  • анджелина джоли

Никол Кидман била истинска „плетеница от комплекси“

И известните имат комплекси - какво не харесват в себе си Скарлет Йохансон, Анджелина Джоли и още много други - 1
Снимкa: Shutterstock

Те са имитирани от милиони фенове, стилът им се копира, а действията им се обсъждат на страниците на популярни списания. Изглежда, че имат не живот, а истинска мечта. Но дори много известни и обожавани знаменитости, дълбоко в себе си, могат да се тревожат за въображаемите си недостатъци, на които понякога се придава твърде голямо значение. От GlasNews.bg събраха на едно място най-известните хора и техните комплекси.

Сандра Бълок

Носителката на Оскар Сандра Бълок има комплекс от смеха си. Звездата от Miss Congeniality казва, че звучи като кръстоска между хъркане и ръмжене на хиена.

Виктория Бекъм

Виктория Бекъм, съпругата на Дейвид Бекъм, феновете наричат ​​една от най-неусмихнатите звезди на планетата. Виктория е толкова смутена от изражението си, когато се усмихва, че предпочита изобщо да не показва радост. А певицата и моден дизайнер моли да не я снимат отблизо, за да не стават несъвършенствата на кожата ѝ повод за обсъждане в медиите.

Скарлет Йохансон

В едно интервю Скарлет призна: „Няма нищо специално за мен. Имам нормално тяло. Не харесвам бедрата и корема си. Освен това имам пухкаво лице и къси крака. В допълнение, звездата има комплекс за височината си - 160 см.

Актрисата казва, че веднъж е била обидена от фразата на една сервитьорка. Тогава работничката в ресторанта възкликнала: „Каква си малка!” Йохансон била толкова впечатлена от тази забележка, че оттогава излиза от къщи само на обувки с висок ток

Джулия Робъртс

Звездата от „Хубава жена“ Джулия Робъртс е била тормозена от връстниците си от детството си заради размера на устата си. След като пораства, момичето все пак успява да превърне широката усмивка в основното си предимство. В младостта си Джулия дори участва в конкурси за красота, за да се отпусне малко и да придобие повече самочувствие.

Днес обаче Робъртс има други преживявания: „Когато се погледна в огледалото, виждам ужасно слаба жена с торбички под очите“, споделя актрисата.

Пенелопе Крус

Испанската актриса Пенелопе Крус много се срамува от слабостта си. Като дете Пенелопе учи балет, поради което дори в зряла възраст има проблеми с наддаването на тегло. „Наистина бих искала задните ми части да са поне малко повече, но каквото няма, няма“, каза веднъж актрисата.

Звездата каза още, че по време на снимките на „Завръщането“ на Педро Алмодовар дори е носила специални наслагвания, които придават обем на точните места. Актрисата толкова хареса резултата, че след снимките тя взе устройствата у дома.

Парис Хилтън

"Шоколадова блондинка" далеч не е доволна от размера на краката си - 41-ви. Въпреки че при височина от 173 см този размер на крака се счита за абсолютно нормален, Парис прави всичко, за да прикрие своя "недостатък" и носи изключително обувки на висок ток.

Джесика Алба

С раждането на децата, Джесика все повече се тревожеше за появата на стрии и целулит. Но още по-трудна задача за актрисата беше необходимостта да приеме безформените гърди, които отсега нататък Джесика иска да „постави на място“ с помощта на специални спортни упражнения.

Носителката на Оскар Дженифър Лорънс

веднъж призна, че в началото на кариерата си е била с наднормено тегло, заради което колегите ѝ често ѝ се присмивали. В подготовката за една от ролите на актрисата дори беше показана фотошопирана нейна снимка с „подобрен“ външен вид и беше заплашена с уволнение, ако не свали няколко килограма за кратко време.

Но въпреки всички опити на Холивуд да пречупи Дженифър, днес актрисата не мълчи за това, което е трябвало да изтърпи в близкото минало. И тя вече не пази диети.

Кейли Куоко

Трудно е да се повярва, но звездата от Теория за Големия взрив мрази гласа си. За да не се разстройва, Кейли Куоко просто не гледа филмите и сериалите, в които участва.

Ума Търман

По време на ученическите си години бъдещата актриса била подигравана заради предполагаемата ѝ грозна усмивка, поради което Ума дълги години се страхувала да се усмихва широко. С възрастта комплексът все пак изчезнал: колкото по-възрастна ставаше Търман, толкова по-малко изпитваше нужда да се преструва и да пази лицето си на публично място.

Натали Портман

Много момичета мечтаят за бенка на бузата си, която да им придаде уникалност, но Натали искрено не ги разбира. Момичето често покрива петънцето на лицето си с косата си, считайки бенката за неприятен дефект, който само разваля външния ѝ вид.

Селена Гомес

Певицата и актриса трудно приема ушите си - формата им изглежда странна за момичето. „Не знам дали сте го забелязали или не, но почти винаги крия ушите си зад косата си“, сподели веднъж изпълнителката.

Дженифър Лопес

За да намали леко обема на задната част на тялото, Джей Ло често редактира снимките си. „Фигурата ми е най-добре описана като масивна в долната част и тясна в горната част, заради това всички винаги са ме критикували. Моята закръгленост е толкова изключителна, че редакторите понякога се озадачават как да направят по-„благородна“ снимка“, призна звездата от световна класа.

Анджелина Джоли

Пълните секси устни на Джоли са почти легенда. Затова нейният комплекс изглежда особено странен. „Знам, че много жени биха убили за устните ми, но ми се струва, че те са просто по цялото ми лице“, каза знаменитостта. И когато Анджелина беше тийнейджър, тя нарочно свивала устни, толкова не ги харесвала.

Никол Кидман

Кой би си помислил, но Никол Кидман е истинска „плетеница от комплекси“. Най-вече тя се притеснява за слабата си фигура. „Редовно мисля за факта, че имам момчешко тяло. Бих предпочела да имам по-„стръмни“ извивки, те правят фигурата женствена и желана“, сподели актрисата. Освен това Никол не е във възторг от бледата кожа и луничките. Травмата от детството наля масло в огъня: съучениците непрекъснато я дразнели за външния ѝ вид.

Камерън Диас

На спортната фигура на Камерън Диас може да завидят мнозина, но гърдите ѝ винаги са били скромен първи размер. Това била причината за комплексите на актрисата. „Пипам гърдите си през цялото време с надеждата, че са пораснали поне малко, но всичко напразно: те все още са малки!“ Камерън признава. „Много жени обаче смятат, че гърдите трябва да са големи, но аз съм живото доказателство, че с малки може да се стигне далеч“, добавя звездата.

Клаудия Шифър

Немският супермодел, дори и след завършване на професионалната си кариера, смята себе си за твърде висока. Височината ѝ (181 см) беше причината за обидните прякори на нейните връстници и дори световният успех не позволи на Клаудия напълно да се откаже от тези преживявания. Например, тя не обича да носи високи токчета, когато е със съпруга си.

Кристина Агилера

Кристина Агилера, напротив, се притеснява, че е твърде ниска - височината ѝ е 156 см. Тя не обича да "блести" в обувки без ток и признава, че е запозната с "комплекса Наполеон". Като дете бъдещата звезда непрекъснато се дразнела заради нейната миниатюрност. Между другото, по отношение на наднорменото тегло, което стана характерно за певицата, Крис твърди, че то изобщо не я притеснява.

Дейвид Бекъм

Друг от двойката Бекъм, очарователният Дейвид Бекъм, например, смята високия си глас за не особено мъжествен. Това дори почти му попречило да се срещне с бъдещата си съпруга Виктория Бекъм, Дейвид просто се срамувал да започне разговор.

Джъд Лоу

Актьорът смята, че гласът му е твърде женствен и често се смущава от лицето си: той е сигурен, че красивите му черти не позволяват на другите да го приемат сериозно или стават причина да се съмняват в традиционната му ориентация. Този комплекс до известна степен дори го ограничава в избора на роли: Джъд Лоу се опитва да избере смели герои.

Синди Крауфорд

Американският супермодел Синди Крауфорд от младостта си има комплекс заради твърде малките си, според нея, гърди. Сега знаменитостта не носи дрехи с дълбоко деколте, защото е сигурна, че гърдите ѝ "увисват".

Кристен Стюарт

Актрисата Кристен Стюарт веднъж призна, че никога не е била въодушевена от ушите си. Според нея те са твърде големи и тя се опитва да ги скрие под косата си.

Кийра Найтли

Докато милиони момичета по света завиждат на стройността на Кийра Найтли, тя страда от своите... комплекси. Актрисата се смущава от своята слабост и твърде малки гърди.

Ким Кардашиян

Ким Кардашиян е собственик на доста заоблена фигура. Докато много момичета мечтаят за същото, самата Ким признава, че смята бедрата си за твърде големи.

Том Круз

Известният актьор Том Круз е притеснен заради ниския си ръст. Говори се, че носи обувки по поръчка със специални подметки, за да бъде по-висок поне с няколко сантиметра.

Зак Ефрон

Красивият Зак Ефрон е сигурен, че главата му е твърде голяма. И това въпреки тълпите от фенове и признание.

Линда Еванджелиста

Супермоделът от 90-те страдала от подигравки от съученици за носа си като дете. Комплексът остана в зряла възраст. Съдейки по снимките от различни години, звездата си е направила ринопластика. Към днешна дата Линда също е много комплексирана относно теглото си. Оказа се, че моделката рязко е наедряла и се е оказала обезобразена след неуспешна козметична процедура.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Освалдо Риос

    4 0 Отговор
    Писюна и кайсиите.

    Коментиран от #2

  • 2 Емилито без тротинетка с човек на каишка

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Освалдо Риос":

    затова моите ги резнах