Last news in Fakti

19 Април, 2023 11:58 7 368 16

Наталия Симеонова и Денис Ризов получиха дълго чакан подарък

  • наталия симеонова-
  • денис ризов-
  • зелена карта-
  • америка-
  • водеща

Водещата не се е отказала от идеята да има ново свое шоу в българския ефир

Дългогодишна мечта на Наталия Симеонова стана реалност. Емблематичната водеща искаше много двамата с Денис Ризов да получат зелена карта. Дълги месеци двамата не можеха да напускат Щатите, но сега, при наличието на зелена карта, ще имат възможността да имат бленуваните от много имигранти права в САЩ, включително да работят там.

Въпреки всичко обаче, 53-годишната блондинка няма намерение да къса връзката с родината си, даже напротив - прави всичко възможно, за да се върне у нас и на тв екран, където се подвизаваше години наред. В САЩ пък, от години живеят сестра ѝ, племенницата ѝ, както и голямата ѝ любов - продуцентът Денис Ризов. В България обаче живее Виктория - дъщерята на Наталия.

Всъщност, именно заради дъщеря си Виктория, Наталия и мъжът ѝ Денис имат мечтаните зелени карти, защото момичето е родено в Тампа, Флорида, където е вторият дом на семейството. След като навършила пълнолетие според тамошните закони, а именно 21 години, Виктория подала петиция за зелени карти на родителите си.

А докато чакали документите, Денис и Наталия нямали право да напускат САЩ. За бившата тв водеща било изпитание, тъй като майка ѝ и дъщеря ѝ са в България. След шест месеца Наталия получила своя социално осигурителен номер, както и разрешителното си за работа в САЩ. Чак в началото на есента разполагала вече и със зелена карта. Така че цялото семейство успяло да се събере в България на 2 ноември, когато Виктория се дипломирала със специалност Психология в СУ "Св. Климент Охридски".

Сега младата дама планира да учи магистратура, като паралелно се занимава и с музика. Вече 9 години тя пее автентичен български фолклор в хор "Нуша" и има своя група. "Не мога да си представя живота си без това пътуване", казва Наталия Симеонова за непрекъснатото прекосяване на разстоянието между България и САЩ, за което била готова още от 1993 г, когато с Денис Ризов, малко след като станали гаджета, отишли за първи път в страната на неограничените възможности.

По време на пътуването той я попитал къде ще живеят – там или в родината си, а Наталия отвърнала, че не може да живее в САЩ, защото владее български език така, както никога няма да владее английски. "Докато е възможно, ще пътувам", заявила водещата и при една от последните си медийни изяви.

Все така любопитно продължава да бъде и съжителството на Наталия и Денис, които въпреки че се разделиха през 2005-та, не са се развели официално, както до неотдавна се твърдеше в публичното пространство. Отношенията им дори днес са по-добри отвсякога.

Сега очакваме с интерес новия проект на Наталия Симеонова в България, за който тя намекна неотдавна в интервю. Къдрокосата блондинка иска да прави предаване, в което оцелели и измъкнали се от домашното насилие хора ще споделят за пътя си така, че историите им да бъдат пример за други в подобна ситуация, пише "Уикенд".

Наталия Симеонова има интерес към темата от 2005 г., когато направи кампанията „С Море от любов срещу домашното насилие”. Тогава, а и покрай самото предаване „Море от любов”, се оказало, че всяка четвърта история на раздяла е заради насилие. И обикновено Наталия била търсена за помощ от насилника. Тя научавала истината, когато разговаряла с партньорката му.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бригада хамалчета

    15 2 Отговор
    Почваме да местим!
  • 2 Какво

    20 4 Отговор
    шоу ще прави госпожата ? Та тя не е за екран !
  • 3 Кадир

    23 5 Отговор
    Да ви имам мечтите. Да получите зелена карта за най-разпадащата се държава на света. Тея паляци живеят в миналото.

    Коментиран от #4

  • 4 Мундир

    18 2 Отговор

    До коментар #3 от "Кадир":

    По- интересно е как са живели досега в САЩ , та чак сега са се сдобили със зелена карта ?

    Коментиран от #10

  • 5 Перо

    19 1 Отговор
    И как ще стане това, тази Наталия да се развива в БГ и ще има валидна зелена карта? С зелена карта няма право да отсъства от САЩ за повече от 6 месеца, годишно, като пак подлежи на интервю на граничния контрол! Това не е БГ мандра!

    Коментиран от #9

  • 6 ха ха

    22 1 Отговор
    Без тази излишна новинка просто не зная как щеше да ми мине деня.
  • 7 Хики

    15 3 Отговор
    Този колко жени смени, но от този слон не можа да се отърве, не само у нас, но и вСАЩ.
  • 8 пфууууу

    10 2 Отговор
    Денис и леля му на снимката.
  • 9 Ама и ти

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Перо":

    задаваш въпроси. Важно е да върви рекламата. Будалите лапат мухите. Кой разбрал, кой не разбрал...
  • 10 Кадир

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "Мундир":

    Как? Като миячи на чинии.

    Коментиран от #14

  • 11 Ауууууу…

    3 1 Отговор
    Голяма драма! Някой има ли кърпичка…
  • 12 Наталия

    3 1 Отговор
    намерила, че премерила. Свършиха хората, че се помъкна с един ромей… Никой не му дреме.
  • 13 инж Химик

    7 1 Отговор
    Тоя нещ@стник Ризов , при Карбовски обяснява какъв родолюбец е и дава акъли , как да живеем.
  • 14 Съмнявам се

    1 2 Отговор

    До коментар #10 от "Кадир":

    да са мили чинии, това с чиниите е много стара легенда...

    Коментиран от #16

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 карамфила

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "Съмнявам се":

    Може и малки патки да са мили или да са хранили кокошки.