Last news in Fakti

19 Април, 2023 12:31 2 971 5

Божана Кацарова и Георги Валентинов си тръгнаха от "Survivor" на крачка от финала

  • survivor-
  • сървайвър-
  • отпадане-
  • божана кацарова-
  • георги валентинов-
  • екстремно шоу-
  • шоу-
  • оцеляване

Георги се превърна в първия член на журито, което ще определи големия победител в седмия сезон на Survivor

Големият финал в Survivor постепенно наближава и екстремното приключение по bTV се развива на все по-бързи обороти. Играта по оцеляване влезе в остра фаза, в която участниците постоянно се прегрупират, а индивидуалните им ходове стават непредсказуеми. В последните дни двама от тях отпаднаха, а още двама останаха изолирани на Острова на отшелника. Конкурентните племена „Сини“ и „Червени“ се обединиха, а Скритият идол беше използван по неочакван начин.

В понеделник от Survivor си тръгна ресторантьорката Божана Кацарова, след като загуби решителния елиминационен дуел. Миг разсеяност при реденето на пъзела ѝ коства мястото в приключението.

Ден по-късно изгасна факлата и на ММА боеца Георги Валентинов, който беше победен в битка за ловкост и концентрация от други професионални спортисти - шампионката по кану Станилия Стаменова и футболиста Благой Георгиев. „Борих се достойно, не предадох никого. Победих себе си и създадох прекрасни приятелства. Ако можех да върна времето назад, щях да мина по същия път“, каза той. С отпадането си Георги се превърна в първия член на журито, което ще определи големия победител в седмия сезон на Survivor.

Опонентите му Станилия и Благой засега остават на Острова на отшелника. Към тях ще се присъедини още един участник, но отсега е трудно да се прогнозира кой ще бъде той. След сливането на племената старите коалиции се разпаднаха, създадоха се нови съглашения, а доскорошните врагове намериха общ език.

В голямото надхитряне актрисата Снежана Макавеева се опита да атакува ядрото от бившия отбор „Сини“ и да привлече на своя страна екс представителите на тима „Червени“ в лицето на атлета Иван Булкин, гемолога Светлослав Славчев и певицата Татяна. Оказа се обаче, че е надценила уменията си - тримата я заблудиха, че ще я подкрепят, а играха срещу нея. „Снежана е доста емоционална, прави грешка след грешка и винаги избира да е от страната на губещите“, анализира ходовете ѝ дизайнерът Едис Пала. По време на племенния съвет Макавеева беше номинирана заедно със Станилия, но шампионката по кану ѝ преотстъпи имунитетния си идол и отиде на Острова на отшелника.

През тази напрегната седмица, в която всеки от участниците се чувстваше застрашен от номиниране, единствено Павел Здравков беше напълно спокоен. Брокерът спечели огърлицата за личен имунитет два поредни пъти и показа, че неговата ловкост, сръчност и тактика не са за подценяване.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ром Бакарди

    1 1 Отговор
    Ко от туй.....сига Божанка ша навакса скорострелну сас гурме манджи, аулкохол-вискита и водки, сас любимите й магистрали така чи носат й ша е пустуянно бял и ша подсмарча, и накрая-любимото й занимание.. мажете! Ша ги трашка здраво вав кревата!
  • 2 абе,

    6 2 Отговор
    Много слаб кастинг.Някои люде изобщо не знаят къде се намират и как се играе тази игра.Но и продуцентите са виновни защото и те нямат понятие от правилата на оригинала Сървайвър и в движение правят промени и се нагаждат.Снежана ужасно конфликтен човек,Чефо вятър го вее на белия кон.Благо,Георги,Татяна,Светльо-излишно натрапване на чалгария и псевдорелигиозност.Не са за риалити изобщо.Станилия също не е за този формат защото това не е само спортно състезание.Мотото на оригинала е "Надхитри, надиграй, надживей" ...за да оцелеш последен.
  • 3 плюс минус

    1 0 Отговор
    Много е невъзпитана.
  • 4 КПСС-БКП

    5 1 Отговор
    Безполезни боклуци са и двамата...както и всички други участници, хора без образование и сериозна професия, без ясна визия за бъдещето.
  • 5 чефо расатев

    1 1 Отговор
    в това "предаване" е пълно с послания за готвената ни война