Last news in Fakti

19 Април, 2023 14:45 3 770 13

Софи Маринова спретна шумен купон за годежа на сина си (ВИДЕО)

  • софи маринова-
  • син-
  • лоренцо-
  • годеж-
  • купон

Сватбата на Лоренцо ще бъде на 25 ноември

Софи Маринова спретна шумен купон за годежа на сина си (ВИДЕО) - 1
Снимка: Instagram

Цяло Етрополе е вдигнало ръце от Софи Маринова и непрекъснатите шумни купони, които организира звездата в дома на родителите си, а понякога и пред самия панелен блок. Такъв е случаят отпреди няколко дни, когато всички съседи станаха свидетели на годежа на сина на Софка - Лоренцо и неговата избраница.

Ромската звезда вдигна шумен купон по случай годежа на своя наследник, а към празненството се присъединиха много от съседите на певицата, но не са малко и недоволните, които им е дошло до гуша от силната музика и кючеци, които са ежедневие в техния блок.

Сватбата на Лоренцо ще бъде на 25 ноември и ако съдим какъв шумен годеж с оркестър му е спретнала майка му, то сватбата със сигурност ще надмине и най-големите ни очаквания.

Сватбата вече е планирана. Всичко било почти готово, разкри ромската перла. "Момичето го познаваме. Живее до нас. Много е миличко", каза Маринова. Избраницата на Лоренцо се казва Мария. Девойката е била в един клас с наследника на Софка. "Която жена обича Лоренцо, и аз я обичам", добави Софка.

" Честити да сте ми. Честита радост, мила моя Софи . Бъдете здрави, благословени и щастливи . На сватбата ще съм там. Мангава тут", пише колежката ѝ Роксана под един от клиповете, на които виждаме Софи да се раздава на макс./


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Паисий Хилендарски

    10 3 Отговор
    ДПС предложи Рамазан Байрам за официален български празник.Утре парламента ще го гласува.

    Коментиран от #4

  • 2 Тоя безработен

    15 1 Отговор
    А тая само грачи по концерти да му събира пари
  • 3 мънки бизнис

    18 1 Отговор
    има ли полиция и закон за шума след 22 ч. ? Не и в етрополе като чета...граждани,щом ви се нарушава спокойствието системно направете колективна жалба в районното и извикайте медии да отразят случая ИЛИ живейте с морала и бита на този етнос....
  • 4 гого

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Паисий Хилендарски":

    първо ромите ама нямат нищо общо с байряма ,както и Българите говорят турски както и Българския тотал щета.а колкото до въпросната ромка ще се въздържа от коментар не става рома си е ром опа цига....
  • 5 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    8 0 Отговор
    Да поканят Дългия чалгар за кръстник. Ще им подари джип. Гъмзата ще им свири. Те са исие със Софката. Ето така превърнаха България в.....как да кажа, даже нямам право...
  • 6 Мнение

    9 3 Отговор
    Макар Софка да има певчески талант, това далеч не е достатъчно за принос към развитието на културата!
    Нещо повече, само щракане с пръсти, кючеци, лупане по ударни инструменти и участие в риалитита по овладените антибългарски медии, водят до ЗАКРИВАНЕ на нашата страна, независимо от хилядолетната й история и хилядите жертви за нейната свобода и просперитет!!!!!!!

    ЧАЛГАТА, ДЖУКТИЕ, ИНФЛУЕНСЪРСТВОТО, ДЖЕНДЪРНЯТА И ДР. ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ "ЦЕННОСТИ", ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН, ПОРАДИ РИСК ЗА НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!!!!

    ТОЛКОВА ИЗЧЕЗВАЩА И ЗАЛИЧАВАНА, НЕ Е БИЛА БЪЛГАРИЯ И ПРЕЗ 5 ВЕКОВНОТО РОБСТВО!!!

    СЪБУЖДАЙ СЕ НАРОДЕ, БРАДВИТЕ НА УБИЙЦИТЕ СА ОТДАВНА НАТОЧЕНИ!

    ЕТО И МАРИОНЕТКИТЕ КЪМ КОЗЯК 16 СЕ ОЖЕНИХА ТОКУЩО!!! НИЩО, ЧЕ РАЗПРАВЯХА НА СВОИТЕ ЗАБЛУДЕНИ ИЗБИРАТЕЛИ, ЧЕ ЩЕ СЕ ОПАНДИЗЯТ ЕДНИ ДРУГИ!!!

    Коментиран от #7, #11

  • 7 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    6 2 Отговор

    До коментар #6 от "Мнение":

    Много точно мнение!!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 инж Химик

    5 0 Отговор
    Софито да земе да се загърне , че е увиснала до пъпа. Срамота!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Какъв

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Мнение":

    Певчески талант врещи кат гарга на гробища по задушница ти музика слушал ли си изобщо класическа, българска естрада, метал, рок, джаз, опера я си развий музикалната култура и тогава обяснявай за таланти.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Момчил

    0 0 Отговор
    Г.нусни ц.гани. Никога няма да се променят,а ще си останат г.розни и п.рости