Last news in Fakti

22 Април, 2023 21:28 2 168 10

Знаците, че половинката ти е отегчена от връзката

  • двойки-
  • партьори-
  • връзки-
  • скука-
  • отегчение-
  • знаци

Вижте кои са те

Знаците, че половинката ти е отегчена от връзката   - 1
Снимка: Shutterstock

Когато връзките станат по-продължителни и опознаете добре партньора и свикнете доста с него, понякога може да ви се струва, че химията изчезва, магията е загубена, страстта си е отишла. Вече няма толкова тръпка, познавате се отдавна, вероятно и живеете заедно или сте прекарали много време заедно и ежедневието ви е завладяло. Ето няколко знака, че на гаджето му е скучно във връзката, според „Elite Daily“.

Показва липса на вълнение

Ако преди партньорът е бил развълнуван, когато предстои да правите определени неща заедно, а сега тази искра е изчезнала, това е лош знак. Трябва да знаете, че връзката не върви, ако преди гаджето е било много ентусиазирано да прави някои неща с вас, а сега този ентусиазъм липсва. Това значи, че дори по-вълнуващите и необикновени срещи са станали рутина – ходенето на планина, романтична разходка, коктейл в любимо заведение, проучването на нови места в града, който живеете и т.н. Ако вече не правите тези неща или ги правите без ентусиазъм и без да се радвате, значи скуката е превзела връзката.

Не опитва нови неща с вас

Отговорете си на въпроса колко често с половинката правите нови неща заедно. Ако желанието да опитвате нещо ново заедно и да преживявате нови неща като двойка е изчезнало, това е притеснително. Преди сте разнообразявали връзката и сте ходили на нови и различни места, а сега правите едно и също – това значи, че на партньорът му е скучно.

Прекарва по-малко време с вас

Забелязвате ли, че партньорът си намира все повече оправдания да не прекарвате толкова време заедно и да излиза с други хора, или пък да се занимава със свое хоби вкъщи, без да ви обръща внимание? Това значи, че предпочита да не е с вас и му е по-интересно да излиза с приятели, защото във връзката му е скучно. Дори, ако се оправдава със заетост, това значи, че предпочита да върши работа, отколкото да си обръщате внимание.

Спира да задава въпроси

Когато сте с нов човек, в началото всичко около него ви се струва фантастично и вълнуващо. Искате да го опознаете по-добре, да разберете повече за него и живота му, водите разговори с часове и задавате въпроси. Естествено, с прекарването на повече време заедно, опознавате човека по-добре и вече знаете доста за него, тези разговори се изчерпват. Но не бива да е така. Трябва отново да сте любопитни и да се интересувате от партньора – дори само да ви разкаже как е минал деня му или кой сериал/мач го е впечатлил. Ако гаджето спре да ви задава въпроси и не говори много дълго с вас, значи разговорите са станали скучни.

Използва си телефона, когато сте заедно

Огромен проблем в днешно време. Всички използваме телефоните си и социалните мрежи прекалено често. Но когато гаджето почти постоянно гледа Instagram, Facebook, новини и е като залепено за телефона, значи предпочита да прави това, отколкото да е с вас и да си обръщате внимание. За него връзката е по-скучна от социалните мрежи. Така то стои в една стая с вас или излиза с вас, но показва, че предпочита да прави неща, които може да прави, докато е само.

Кара се с вас за дребни неща

Несъгласията и споровете са нещо съвсем нормално в една връзка, няма хора, които никога да не се карат. Но, ако забележите, че партньорът е започнал да се кара с вас за дреболии и то доста често, че се заяжда повече отпреди и вдига скандали без видима причина – това означава, че просто е раздразнен, тъй като връзката не върви и му е скучно. Да си в сериозна връзка е истинско отдаване на човека до теб. Гаджето излиза негативните си чувства, защото смята, че връзката вече не си струва.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зависи

    8 1 Отговор
    Кои са дребнавите неща! Искам да ме буди със с.ф.рка, а не с крясъци!

    Коментиран от #6

  • 2 Все ми бучи

    7 4 Отговор
    Щото съм бил неподреден! А като я подредя, после става мила като котка!

    Коментиран от #5, #9

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 док

    1 0 Отговор
    Изкъдравях като Сю.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 А ти

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Зависи":

    ще направиш ли същото за нея, бе дребосъче?
  • 7 Отегчение,

    3 2 Отговор
    после багажа и през вратата (може и през балкона, ама само багажа, де). Не е нужно да живееш с някой насила. Лошото е, че се случва често, заради финансови причини. Така от нещастие хората се разболяват и умират. Свободата е по-важна от любовта.

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Само

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Все ми бучи":

    така си мислиш от страх и безсилие. Е, и от липсващ мозък, де.
  • 10 Идън

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Отегчение,":

    Любовта между хората е взаимна. Ако няма взаимност- означава ,че си пропуснал момента да видиш това. Ако е истинска любов- дори и да изхвърлиш багажа не можеш да я изхвърлиш от мислите си.В любовта трябва да служиш- не да слугуваш. Много мъже грешат- превръщайки се в роби на жената,която обичат. А това е грешка . По пътя на любовта куфарите трябва да се носят от двамата - да имате цел и здрави подметки.