Last news in Fakti

23 Април, 2023 07:00 5 687 3

Дневен хороскоп за 23.04.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Не е от лесните дни за Овните

Дневен хороскоп за 23.04.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Не е от лесните дни, но пък е от интересните. Конфиктите са тези, които карат човек да се движи напред и да дава най-доброто от себе си. Не влагайте прекалено много емоции.

Телец

Нали знаете, че ограниченията идват от собствения ни ум. Колкото и да обвиняваме, света, правителството, Бог, в крайна сметка всичко опира до нашите персонални избори. Днешният празник на цветята ще ви помогне да преосмислите, да погледнете, да оцените по нов начин себе си и собственото ви място в собствения ви живот. Бъдете честни пред себе си.

Близнаци

Доста променливи настроения, също като пролетното време, но също толкова вдъхновяващи и животворни. Просто днес ще сте вдъхновител, организатор, новатор, вживейте се в тази роля.

Рак

Доста трезво ще преценявате ситуациите и въпреки това ще слушате сърцето си. Ще срещнете нови приятели и ще научите нови неща. Гледайте да стоите настрани от клюките, само ще ви отровят живота.

Лъв

През този ден ще успеете да свършите доста неща, но е важно да знаете какво точно искате, а вие обикновено знаете. Днес ще сте по-толерантни към чуждата гледна точка и това ще ви помогне да научите доста нови неща. Обръщайте по-голямо внимание на хората, които са непосредствено до вас.

Дева

Днес трябва да сте непоколебими, в онова което искате да направите. Всъщност един добър ден, но не забравяйте, че винаги, когато спечелите е добре да раздадете безкористно част от парите, за да могат те отново да се върнат при вас, увеличени.

Везни

За вас нещата ще имат по-сериозно-материално изражение. Това не значи, че и вие ще подходите сериозно към това, което става, но все пак опитайте.

Скорпион

Един магичен ден, в който сякаш цветята разцъфтяват върху лицата на повечето хора. Цветята, които са най-красивата част на Творението, символ на Божественост и вечност. Приемете в себе си тази сила и цъфтете всеки ден!

Стрелец

Каквото и да става, все пак е неделя, а неделята е празник. Човек през този ден е най-добре да бъде себе си и да следва мечтите си. Е, ако се налага да убеждавате някого в нещо, да води важни разговори, трябва да го сторите именно днес.

Козирог

Усмивки и пъстрота, пролетта полека започва да настъпва, да завзема полянките, дърветата, душите на хората. За днес сигурно ще сте оставили много задачи и трудно ще се вместите в 24 часа, но птк не ви пречи да опитате.

Водолей

Вдъхновение няма да ви липсва, а и провокатори ще се намерят. Определено имате нужда да ви забележат и да ви се възхищават колкото може повече, но не шумно и показно, а по-дискретно.

Риби

Неделният ден открай време се е смятал за празник, защото се свързва със Слънчевата енергия, а тя е тази, която покровителства лично вашият знак. Излъчвайте любовта и творческата сила, които носите, създавайте празник около себе си!


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    Благодаря
  • 2 Последния Софиянец

    1 2 Отговор
    14 часа НДК Поход за мир и неутралитет.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.