Last news in Fakti

2 Май, 2023 11:31 3 000 12

Синът на Джон Кенеди изоставил Брук Шийлдс сама на улицата, защото отказала да прави секс с него (ВИДЕО)

  • брук шийлдс-
  • актриса-
  • джон кенеди-
  • син-
  • предложение за секс

Актрисата дълги години бленувала да срещне Джон Кенеди-младши, но срещата не оправдала никак очакванията ѝ

Ярките прожектори придават неустоимо обаяние на холивудските знаменитости и ги карат да изглеждат почти като божества, недосегаеми за любовните терзания, присъщи на простосмъртните. Далеч от блясъка обаче виждаме, че те са съвсем обикновени хора, за които разочарованията в личен план далеч не са чужди. Нещо повече, въпреки всеобщото обожание, на което по традиция се радват, популярните личности също познават горчивия вкус на несподеленото влечение към някого, пише dir.bg.

За нещо подобно е готова да свидетелства и актрисата Брук Шийлдс, която съвсем наскоро призна, че дълго време е имала силни чувства към първородния син на бившия президент Джон Кенеди, които в крайна сметка останали едностранни, след като той не им отговорил... Не и по начина, по който тя е искала.

В свое скорошно интервю с Хауърд Стърн звездата разказа, че още от дете е била лудо влюбена в наследника на някогашния държавен глава на САЩ. В разговора тя обясни, че привличането ѝ към него било подклаждано от нейната майка, която постоянно ѝ повтаряла, че той е момчето, за което ще се омъжи. Така Брук растяла с представата как някой ден двамата ще застанат заедно пред олтара, където ще си кажат "Да" един на друг и ще заживеят щастливо завинаги.

Тази илюзия продължила до момента, в който години по-късно, след смъртта на баща му, се запознала с младия мъж в Аспен, Колорадо, където разбрала, че той всъщност не е този, за когото го е мислила.

По онова време славата вече била застигнала Шийлдс, която имала зад гърба си няколко корици на модни списания, както и участия в пълнометражни филми. И макар вече да била свикнала с компанията на известни лица, тя се притеснила, когато осъзнала, че сред множеството посетители на пистите в курорта бил и Джон Кенеди-младши, отишъл там на почивка със семейството си.

След като първоначалното смущение преминало, Брук си казала, че трябва да направи нещо, с което да привлече вниманието му. Така тя решила смело да се пусне по един от опасните заснежени склонове, въпреки че никога преди това да не била карала ски, което скоро си проличало... Най-вече след като се наложило да бъде свалена от клоните на дърво с помощта на хеликоптер, за щастие напълно невредима. В крайна сметка обаче планът ѝ дал резултат, тъй като изпълнението ѝ за Кенеди-младши, а и всички хора наоколо, не останало незабелязано. Разпознавайки я, той все пак отишъл при нея, за да се представи, а в края на последвалия им разговор, през който многократно изтъкнал визуалната ѝ прилика с нейната майка, я поканил вечерта да се присъедини към него и близките му в местен бар.

Само че заради споровете, които се разразили между членовете на фамилията, двамата не се задържали задълго в заведението. По предложение на Джон те го напуснали, като се отправили към хотела, в който бил отседнал. Стигайки пред входа му, той я придърпал към себе си, впивайки устни в нейните.

"Това бе най-хубавата целувка, която съм имала през живота си", сподели актрисата, обяснявайки, че отправеното ѝ след нея предложение за секс я е накарало да замръзне на място. "Спомням си, че си помислих: "Ако сега преспя с него, той може да не ми проговори повече".

По онова време тя все още била девствена и не искала да загуби своята непорочност едва след няколко часа, прекарани с някого, било то и сина на тридесет и петият президент на страната, когото обичала. Заради което отказала.

"Тогава видях истинското му лице", категорична е Брук, разказвайки, че при отговора ѝ, той просто се обърнал и тръгнал към стаята си, оставяйки я съвсем сама на улицата. "Трябваше да си взема такси, за да се прибера, което не беше никак кавалерско", заяви тя.

На следващия ден актрисата от "Синята лагуна" се убедила, че е постъпила правилно, понеже Кенеди-младши я пренебрегнал на пистите, преструвайки се, че тя не е там, предава "Vanity Fair".

"Той нито ме погледна, нито ме заговори", уточнява тя. "От една страна, си казах: "По дяволите!" От друга обаче си помислих: "О, слава Богу, защото и да бе прекарала нощта с него, той пак можеше да те игнорира".

През 1996 г., малко повече от десетилетие след историята в Аспен, Кенеди-младши сключва брак с публицистката Каролин Бесет. Три години по-късно двамата загиват в самолетна катастрофа.

През следващите години Шийлдс се среща с няколко мъже в Холивуд, сред които попадат имената на актьора Лиъм Нийсън и тенисиста Андре Агаси. С втория минават под венчилото, но семейният им живот приключва само след две години. Вторият път, в който тя застава пред олтара, е през 2001 година, когато узаконява връзката си с режисьора Крис Хенчи, от когото има две дъщери, но и този съюз приключва, преди смъртта да ги раздели, както гласят клетвите на младоженците.

 


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Правилно, и аз

    16 0 Отговор
    бих направил така ..
  • 2 усетил се е о време човекот

    18 0 Отговор
    сега тая щеше да го съди че я е насилил
  • 3 ИВАН

    13 3 Отговор
    Хм, чак пък божества, нашите актьори от соца бяха даже по добри, ама нали тия са натъпкани с пари - фалшивите им пари и материални неща даже ги отдалечават от духовното и божественото, а то е нематериално.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ром Бакарди

    4 7 Отговор
    Била девствена......ми ко - тоз тарикат щеши да я раз.пори ,да й го подаде да ла.па, ама тя кога е прайла таквиз неща? За нея е било важно: свещи мещи, вино, тиха музика, румантика, погледи, докосвания, мили думи вав ушето, и чак тогаз...евентоално може би щеши да свали гащите си! А той е бил готов да я дръ.н.ди кат агне!
  • 6 митутурутки

    6 2 Отговор
    Значи не го е харесвала истински, щом не му е дала "цветето" си, което впоследствие раздавала на кого ли не? А той е постъпил джентълменски, поне не я е лъгал и заблуждавал! Тя като прави постановки заради някаква фикция от детството си, нормално ли е? Да не се прави на жертва или я е яд, че е изтървала момента за да може сега да се прави на митутурутка?
  • 7 бушприт

    4 1 Отговор
    Права е жената. Така не се прави,още с първата целувка и хайде в леглото. Джон -младши е трябвало да я покани на бар или да я изпрати до нейния дом и да си уговорят следваща среща. Но той е сглупил. Трябвало е да я ухажва,а не с меча и напред!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Чвор

    5 0 Отговор
    Чамова дъска на улицата не остава.
  • 10 И сега какво

    7 0 Отговор
    Ако беше жив, сега щеше да дава обяснения пред съда. Тия дърти лелки хептен се побъркаха.
  • 11 Минало незабравимо

    0 0 Отговор
    Сигурен съм, че ако тя му беше дала, освен най хубавата целувка, щеше още да усети, сексуалното преживяване и гордостта от пълноценно реализираният шанс! Но аз мисля, че това е примамка!
  • 12 мдаа

    0 0 Отговор
    Трябвало е просто здраво да го накастри и да му каже, че го харесва отдавна, но всичко е развалил. Обзалагам се, че нямаше да я изостави на улицата.