Last news in Fakti

7 Май, 2023 07:46 9 466 16

Участнички от "Ергенът 1" нападнаха Валерия от "Ергенът 2"

  • ергенът-
  • валерия-
  • коза

Люси и Марта от първия сезон на "Ергенът" недоволстват от решението на Валерия да не дои коза

В последния епизод на "Ергенът" Валерия, която е известна с любовта си към животните, категорично отказа да дои коза. Това нейно решение даде повод за ожесточена дискусия в социалните мрежи, а и не само там.

Участнички от първия сезон на формата направиха на нищо Валерия и се опитаха да се аргументират в пикантни отговори, пише show.blitz.bg.

Люси и Марта от първия сезон на "Ергенът" недоволстват от решението на Валерия. „Тя сякаш не е много наясно с тези животни. Характер! Тя просто отсича“ – коментира Люси. „Тогава и котките не трябва да ги гледаме вкъщи, защото така ги държим затворени“ – добави Марта.

 

„О, Евгени е много ядосан“ – отбелязва Люси реакцията на Ергенът. „Може би трябва Валерия да има деца, кърма и тогава ще разбере какво е“ – пояснява Марта, която единствена от всички участнички в риалитито има дете.

Този конфликт кара участничките от първи сезон да се запитат дали няма да настъпи обрат и Валерия да отпадне, а Елена да е победителката.

„В отношенията с Елена го няма пламъкът. Когато е с Валерия, на него му светят очите“ – убедена е Люси. „С Валерия има пламък, но пък е само това“ – счита Марта.

„Сега Евгени е все едно с две паралелни връзки“ – така Люси обобщава триъгълника между Ергенът и двете дами. На финала Марта и Люси обсъждат и напускането на Виктория. Йога инструкторката се притеснява, че не е изразила достатъчно ясно чувствата си. „Точно защото Евгени е разбрал, че е влюбена в него, затова Виктория си тръгва“ – смятат участничките от първи сезон.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 4 Отговор
    От Валерия Няма Да Стане Домакиня Това е Само Мое Лично Мнение Нищо Лично
  • 2 Скорпи

    15 4 Отговор
    Цялото риалити е един цирк...И пианиста го дава малко шльоко...ама малко ама...Тази префантосаната пишман моделка ще му стъжни живота ако я вземе за жена...Тя казва и това е...никакъв диалог...никакъв компромис....цял живот ще яде гъби и чушки вместо една.....сочна пържола...Гладни...нервни хора.....вегани накратко..
  • 3 русенец 2

    17 0 Отговор
    то от никоя нищо не става освен за оная работа те и това работят и от 3 и от 7 ще бъдат същите но с по големи джуки
  • 4 завод

    14 1 Отговор
    Оная с червената коса е по-хубава от Валерия и Елена.
  • 5 Странно

    25 1 Отговор
    Ако въпросната Валерия наистина обича животните и природата, би трябвало да знае, че козите, овцете, кравите трябва да се доят, защото иначе ги боли и ще получат мастит. Млякото прегаря и яретата, и телетата ще умрат от глад. И доенето не е изтезание, а нещо нормално. И при хората е така.

    Коментиран от #16

  • 6 Простошоу

    15 3 Отговор
    Позьорка. Има поведение на дребнава стара мома.
  • 7 арлингтън

    6 2 Отговор
    Валерия, която е известна с любовта си към животните, категорично отказа да дои коза.ВСЕ ЕДНО КОЗАТА ДА ДОИ ВАЛЕРИЯ,СЪЩАТА РАБОТА.МЕЕЕЕЕЕЕ-Е!
  • 8 щурецъ

    1 9 Отговор
    при хората не е доене,а източване на коластрата и след това млякото от майчината млечна жлеза/и/за да се нахрани после бебето
  • 9 Мнение

    11 0 Отговор
    Когато вимето е пълно с мляко , то трябва да се издои напълно, за да не заболява козата от мастит.
  • 10 Пич

    13 1 Отговор
    Не се нахвърляйте върху момето , уважаеми! Тя не иска да дои коза , защото обича да дои пръчове !!!
  • 11 Калбо

    2 5 Отговор
    Много интересно го оправдание на някои хора да са срещу валерия като казват че козата трябва да се дои иначе ще се разболее от някаква болест ами дивите животни как се справят много копитни животни живеят без човешка намеса
  • 12 незнайко

    8 2 Отговор
    Това момиче няма принципи а ИНАТ ! Който не го е разбрал досега - ЛОШО ! Това не е жена а "ИГРАЧКА" с ограничен мозък за богати чичковци ! Нея не я интересува нищо което не я КАСАЕ и това се разбра при една от игрите !
  • 13 Хихихи

    0 1 Отговор
    Зависи всеки ерген какво търси. Всичко е късмет в живота Евгени, за красивото и умното съм, но не може всичко положително да е в една дама, все ще е с кусури, било Тя, било Той. Личен избор, ваш избор. Важно е средата, в която си израснал, допада ми юриската, червенокосата, но и Елена е умна, но стара за Евгени, другата красавица ромка ли е от плевен селото, без образование. Допитай се до Борисов или до някой коцкар като пеевски Меди те по ги разбират
  • 14 Гражданин

    1 1 Отговор
    Евгени апелът ми е, да минеш през пожарната да ти продухат с маркуча устата с тия уста мазани и нахлепани фондьотени, и най вече с бисарабската българка, отвратително гледайки от мен, дано не си я избрал бълдърестата, бедни и грозни, Евгени. Готен си, но с тия животни, баници, малко ми дойде в повече, на хората от града. Нищо лично. Хубав и възпитан мъж си, но хубавите ябълки прасетата ги ядат. Дай Боже при теб да е обратното. Бъди здрав и много щастлив.
  • 15 ами,

    2 1 Отговор
    оФцата Ваня Щерева измислила този жалък сценарии трябваше да издои козата показно.И аз да бях нямаше да доя ни коза,ни овца,ни крава и не съм вегетарианка,нито веган.Много добре постъпи Валерия,че не се поддаде на нарочно скалъпения/скандал/.То и останалите три нито капка не издоиха само кудкудякаха като кокошки около петела.Тези пък безполезници Марта свикнала да дои бившия си съпруг само за пари и Люса тъповатото взели да коментират неща които не са им работа.
  • 16 абе,

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Странно":

    Кравите,козите,овцете,биволиците и всеки женски бозайник/включително и жената/произвеждат мляко за своето отроче и нямаше да има никакъв проблем ако си изхранваха само тях.В аграрния свят се отглеждат животни специално за мляко което да консумират хората като за тази цел животните са заплождани изкуствено посточнно с тази цел за да произвеждат мляко а не да бозаят отрочетата на животните.За това са против веганите,защото е тормоз за животинките.Жената има мляко само когато е бременна и ще ражда,така е и при останалите бозайници.Все едно ако се консумира млако от жена,то тя трябва перманентно да е заплодявана.