Last news in Fakti

19 Май, 2023 10:58 7 859 13

Микаела с язвителни думи за участничките в "Ергенът": Много театър и малко майсторство

  • ергенът-
  • микаела мадолева-
  • риалити-
  • евгени генчев

Студентката по право посече някои от момичетата във втория сезон на романтичното шоу

Нежната Микаела, чието семейство впечатли всички преди последната ѝ среща с Евгени Генчев и напускането ѝ на "Ергенът" на полуфинала, каза своята последна дума за участието си във формата и някои от останалите участнички в него. По завоалиран, но смел и фин начин, тя заяви за тях, че са "много театър и малко майсторство".

Червенокосата хубавица допълни, че в битката за сърцето на Евгени, момичетата са изгубили женското в себе си.

Ето какво публикува тя:

"Разбрах, че ще се плува в бурни води, веднага след втория коктейл с Е. Точно тогава, сред женска врява и шум от дантела се роди и първият лозунг: "В любов и във война няма правила". Това пък донесе "Двоен стандарт", пулсиращи вени, арогантност на всяка цена. Всъщност, много театър и малко майсторство... Липсваше ни онова доброто, женското дето можеше да озари и душата на разбойник. Късмет, че бяхме "статистките", за да дадем ореол. На нещо сиво, съсухрено и жилаво, в което живителен сок не течеше. Не е моя тази битка. Сърцето ми е чисто. Каузата ми е любов, към себе си и към хората. Скъпи хора, днес напускам като победител. Нека, войната за розата (зрителят) продължи. Едни се бият с вятърни мелници, други строят пясъчни замъци...докато всъщност всички търсят себе си. Как се води битка от фанатични герои за фанатични каузи? Без срам от хората и страх от Бога. Мили мои, не всичко е на всяка цена!".

Думите ѝ се посрещнаха основно с подкрепа от зрителите, които проследиха всеки един скандал в настоящия сезон, а още повече хора проявиха разбиране, след като стана ясно, че Евгени е избрал за своя жена Валерия - една от основните опонентки на Мика и недолюбвана от голяма част от момичетата.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Естет..

    12 22 Отговор
    Красиво лице,фини,съразмерни черти,но като на почти всяка нашенски хубавица капацината и е в три пъти повече спрямо тялото и всичко става фарс - вижте съотношението и глава-рамене..

    Коментиран от #4, #7

  • 2 😂😂😂

    28 6 Отговор
    Всички като излязоха от предаването се изкараха много умни, но в самото предаване просеха ласки и целувки като бездомни котета!
  • 3 и какви ги дири там

    23 3 Отговор
    Е като е толкова кофти, какви ги диреше там 3 месеца. Да си беше тръгнала на първата седмица още.
  • 4 Соваж бейби

    10 8 Отговор

    До коментар #1 от "Естет..":

    Не може всички да бъдем по стандарта на златното сечение обаче цвета на косата и е ужасен тази мода идва от Рамзес II след много анализи на мумията му се съобщава че той е боядисвал косата си с къна което би му придавало червен цвят.
    Тогава къната се е смесвала с кръв за да се получи червен цвят на косата с оранжеви отблясъци и с индиго /гарваново черно другата крайност най вече при чалга звездите в България ако не е с черна коса с червена/ за да се получи черен цвят.
    След това арабите разпространяват употребата на къна в Африка и Андалусия, тази практика обаче се е разпространила много малко на Запад .
  • 5 ха, ха

    15 14 Отговор
    Микаела и тя за реклама е влязла,за нищо друго.Дори ергена не е харесвала.Визия на зряла жена с боядисана коса и силен грим и манталитет на 13/15 годишна живееща в илюзорния свят на феички.В инстаграма само позира с вечерни рокли и прически,нищо младежко няма като облекло и визия.Много е заблудена, само с визия се продаваш,нищо друго.Беше статиска като всички останали в театрото,никакво майсторство не приложи.

    Коментиран от #6

  • 6 Щом мислиш

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "ха, ха":

    така, опиши какво в случая разбираш под майсторство ?

    Коментиран от #11

  • 7 Били

    11 16 Отговор

    До коментар #1 от "Естет..":

    Точно така. Не знам кое й е хубавото, съселската физиономия и малките очички вероятно. На повечето глезените са им дебели. Може би само Валерия става
  • 8 Съскането

    12 22 Отговор
    Това злобно, комплексирано и елементарно момиче сега ще се пръсне от яд по шевовете.
    На Микаела вечно някой за нещо трябваше да и се обяснява, да се отчита, да се извинява. Вторият и баща е симпатяга, но няма никаква генетична връзка с нея и си личи. Майка й дойде с едно надтървение да хвали външността на дъщеря си и добре, че влезе в шоуто, за да получи по-удачна прическа и цвят на косата, пе с предишния беше като Баба Яга яхнала метлата.
    Грубо четвъртито лице, отпуснсто тяло и гокеми претенции без покритие. Едно от невзрачните момичета, които неизвестно защо изобщо стигнаха сред финалните 3. Трябва да благодари на Евгени, че я пощади, но всъщност най-много боли, когато си втори или трети. Дишаш във врата на първата, но не си избраната. Валерия има невероятен чар и харизма, каквито никоя друга в шоуто не притежаваше, а и извън него рядко се срещат такива жени.
    Микаела и навън продължи да съска и от злоба да се пръска.

    Коментиран от #9

  • 9 Герги

    19 5 Отговор

    До коментар #8 от "Съскането":

    Ти да не си гледал някой друг формат....това беше най чистото младо дете...Евгени сбърка че не го взе....
  • 10 абе,

    8 10 Отговор
    Микаела е само на 23 години но с тази натруфена и нагримирана визия прилича на 30+.Никаква разлика с другите жени които бяха в шоуто над 30те. Дори Елена младееше пред нея, да не говорим за Валерия която без грим изглежда като тийнейджърка. И да, беше статиска,това се видя от няма какво да се обижда.Избраницата на Евгени беше ясна още от самото начало,останалите играеха роли,включително и тя.Защо млади жени бързат толкова да стареят преждевременно,младостта е кратка и е веднъж в живота.И тя като Пламена/Пам/злобата я тресе.И двете бяха като ехо на Елена.Пам като си тръгна и Мика я замести.Повтаряха нейни думи,поглеждайки към кукловода си и чакащи одобрението му.
  • 11 ха, ха

    4 6 Отговор

    До коментар #6 от "Щом мислиш":

    Визирам написаното от нея в инстаграм...Всъщност, много театър и малко майсторство... е аз не видях нейното гОлЕмо майсторство във формата защото обвинява другите в липса на такова.
  • 12 А пък на мен

    8 2 Отговор
    Само Валерия ми се видя грозна. С този жабешки поглед.

    Коментиран от #13

  • 13 Цирк

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "А пък на мен":

    Излезе информация,че Евгени и Валерия са влезнали като двойка още от началото,явно за да сътворят една приказка.В течението на снимките на много от момичетата това им е станало ясно.Може всеки да разсъди как всички последвали събития са логични,само дето ни баламосаха за сетен път